Перейти до змісту

Міжкімнатні двері

Yurik

Рекомендовані повідомлення

В мене шпоновані TERMINUS http://terminus.ua/ua_ru/about в ванній теж стали терти через три місяці, а в туалеті через 5 міс. хоча при встановленні враховували, що вони збільшаться в розмірах, і залишали більші зазори, як на дверях в кімнати. Так що це проблема не тільки дверей з мдф. Дерев"яні двері з завода йдуть дуже висушені, а потім, після встановлення розміри дверей і коробки змінюються в залежності від вологості та температури в приміщенні. Ще одні двері стали в мене трошки терти після закінчення опалювального сезону, так що то така цікава штука, що фіг передбачиш їхню поведінку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

брав собі міжкімнатні ТМ "двері білорусі", у Віктора, були на Рівненській у будинку що обвалився. зараз переїхали у ТЦ Європа на карпенка карого. ці двері роблять не в білорусії - для розуміння, але дуже якісно, клеєний брус із натуральним шпоном, замовляв на будинок, коробки добори лишта все під колір, тож дали хороші знижки + розтермінування, приємно було працювати зачот... :0123::_25: , телефон можу надати і всіляко рекомендую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

брав собі міжкімнатні ТМ "двері білорусі", у Віктора, були на Рівненській у будинку що обвалився. зараз переїхали у ТЦ Європа на карпенка карого. ці двері роблять не в білорусії - для розуміння, але дуже якісно, клеєний брус із натуральним шпоном, замовляв на будинок, коробки добори лишта все під колір, тож дали хороші знижки + розтермінування, приємно було працювати зачот... , телефон можу надати і всіляко рекомендую.

Скажіть будь-ласка скільки обійшлись одні двері в середньому.

Купував також в "Метр на метр" з МДф, 2 тому почали терти після 3-х місяців користвування, а я все думаю чого це?!! - ось в чому справа

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

я купував собі двері тут http://aneta.com.ua/

ціни нижчі ніж в новій лінії

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Був в Епіцентрі, там хватає будь-яких, якщо не надибаєте собі, то що хотіли, можна замовити, поки найдешевше в Луцьку...

Моя спроба купити двері в Епіцентрі скінчилась посиланням Епіцентр нах... На дверях є цінник і табличка про безкоштовне врізання замка і петель, доставку. Вже коли на все виписані папери, оказалось, що доставка 80грн., а не безкоштовно, як в рекламі, на врізання замка і петель черга на місяць наперід, тому запропонували це зробити за 90грн. З порізкою скла - так само. Встановлення нема, але з хлопцями можна домовитись за 150грн. В результаті були голосно послані нах... Такі самі двері були куплені в Метр на Метр. Вийшло на 200 грн. дешевше + встановлення(ще 150грн.). Користуючись нагодою, з великим задоволенням хочу ще раз послати Епіцентр нах... з їхніми дверима.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нерозумію привабливості паперових (мдф) дверей. Деревянні значно кращі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 роки тому брав двері в усю квартиру (2 кімнатна) на ринку, не пам'ятаю який магазин но двері роблять в Шацьку, повністю двері стали приблизно в 14к грн. без скла. наразі задоволений.

п.с. краще купити 1 раз двері людські, ніж потім їх міняти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...