Перейти до змісту

MTV Україна


Orfey

Рекомендовані повідомлення

В УКРАЇНІ З'ЯВИВСЯ ТЕЛЕКАНАЛ MTV!

Київ/Лондон; 27 серпня 2007 р.: всесвітня телемережа MTV Networks International, яка належить компанії Viacom Inc. оголошує запуск телеканалу “MTV Україна”, що розпочав своє мовлення спеціально для української аудиторії. Запуск відбувся у п”ятницю 24-го серпня 2007 р. і першим музичним відео, яке було показано на каналі, став кліп на пісню “Танці” відомого українського гурту “Воплі Видоплясова”.

Метою “MTV Україна” є підняття української музичної культури на якісно новий щабель та долучення української молоді до європейської та світової культурних спільнот шляхом надання молодим українцям можливості перегляду всесвітньовідомих програм та новітніх відеокліпів, які віддзеркалюватимуть смаки та інтереси сучасної молоді. Пошук та підтримка молодих українських виконавців, надання виконавцям будь-яких стилів якісної сучасної музики можливості просування своїх творів не тільки в межах України, а й за її межами через мережу MTV Networks.

24-годинний україномовний розважальний телеканал транслюватиметься через кабельні мережі та супутник по всій території країни. Програмне наповнення буде містити як міжнародні шоу (дубльовані українською мовою), так і передачі, що вироблятимуться в Україні, зокрема такі:

“MTV News” – щоденні та розширені випуски (Weekend Edition) міжнародних та місцевих новин музики та шоу-бізнесу.

“MTV день” – щоденне 4-годинне шоу, яке транслюватиме передачі та музичні відео-кліпи з підводками віджеїв.

“Rock Ukraine” – щоденне одногодинне шоу, яке забезпечить українські гурти платформою для презентації себе небаченим досі шляхом. Для першого сезону було обрано дванадцять гуртів, як знаних, так і поки що маловідомих широкому загалу.

“MTV Ukraine Top 20” – флагманське шоу, що складається з вітчизняних та міжнародних музичних кліпів, які презентуються одним з віджеїв MTV-Україна. Ця програма підкреслюватиме зобов’язання, телеканалу щодо показу музичних відеокліпів не на підставі плати за ротацію (розповсюдженої на наших теренах практики), а на підставі якості музичного та творчого продукту.

Міжнародними програмами, які будуть транслюватися на каналі, стануть зокрема такі надзвичайно відомі та популярні серіали та шоу, як “South Park”, “Beavis & Butthead”, “Pimp My Ride”, “Punk’d”, “MTV Unplugged” та інші.

Одним з облич каналу стане Ірена Карпа (26 років), яка вестиме передачу “MTV News”. Життєва мудрість Ірени, а також її здоровий скептицизм по відношенню до більшої частини існуючих українських музичних та шоубізнесових реалій є ідеальними якостями з точки зору культури MTV.

Євген Ступка, генеральний менеджер MTV Україна: “Важливість цієї події важко переоцінити. Нові стандарти, що їх встановить MTV, призведуть до появи нових напрямків у культурі та шоубізнесі. Пізніше, говорячи про минуле, люди будуть казати про два періоди: до MTV і після MTV.”

Петро Хархаліс (Peter Charchalis), віце-президент Horizon Capital (одна з компаній-засновників MTV Україна) коментує: “MTV – це не лише музичні кліпи, це стиль життя, і ми впевнені, що українська молодь зробить його частиною своєї життєвої реальності. MTV вплинуло на цілі покоління, і ми надзвичайно раді запустити українську версію найпотужнішого музичного та розважального бренда у світі.”

Офіційний сайт новоствореного каналу - www.mtv.ua

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В УКРАЇНІ З'ЯВИВСЯ ТЕЛЕКАНАЛ MTV!

доречі Він (не для реклами) транслюється по АВЕРСУ :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не для анти реклами :) , але кращим музичним каналом був тільки Ентер. Шкода що його забрали :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

аццтой це буде фідарський..

як і все МТВ. крутитимуть модну гламурну фігню...:)

а де ЕНТЕР?? де?...а..Фабрікі, Сердючкі і пр. завойовують Україну

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мне СМСка пришла, что мол Выграй поездочку на вечеринку МТВ :), я все думал с какого это фига мне прислали.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не для анти реклами :D , але кращим музичним каналом був тільки Ентер. Шкода що його забрали :D

Наче прочитав мої думки. Погоджуюсь на всі 100%, продовжуючи обурюватись через те, що Ентер відключили.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кльовий канал! Музичка тільки топова, реклами майже немає, от тільки повторюются зачасто! М1 і ОTV :smile-zachot:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ENTER - респект!

Ну а на рахунок МTV - то воно краще вже ніж М1 чи OTV. Сьогодні навіть кліп Хімічних Братів бачив з нового альбому... :smile-zachot:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 2 тижня потому...

Ребята, соглашаюсь с вами в респектах по отношению к Энтеру, мне тоже было жутко жаль, когда его забрали. Но я бы не стал так высказываться по отношению к MTV, а уж тем более сравнивать его с М1. Вы сравниваете несравнимое. М1 - это стопроцентный коммерческий проект, то есть канал, который показывает то, за что платят деньги (тем не менее, даже там музыкальные редакторы по ночам умудряются всовывать нормальные клипы). Что же касается MTV, то ни я, ни вы, никто другой, простите, недорос до того чтобы критиковать MTV. Это гранд всемирного телевидения, на музыке которого выросла большая половина тех групп и исполнителей, которых вы сейчас упоенно слушаете (и рокеров в том числе). Просто Энтер берет тем, что очень лояльно относится к рок-музыке (за что им отдельное спасибо), а MTV показывает то, что: а) реально качественно сделано; б) очень популярно; в) станет модным и популярным в обозримом будущем, потому как MTV в определенном смысле и есть законодателями моды на музыку.

Очень рад, что MTV добрались на Украину. Смотрю их при каждой возможности, жаль только свободного времени очень мало... :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мало рока і альтернативи на мтв! Один раз попав случайно на Ред Хот чілі пеперз а потім на анплагед концерт нірвани ото і все.

Але музика там якісну спору нема.

М1 - это стопроцентный коммерческий проект, то есть канал, который показывает то, за что платят деньги (тем не менее, даже там музыкальные редакторы по ночам умудряются всовывать нормальные клипы). Что же касается MTV, то ни я, ни вы, никто другой, простите, недорос до того чтобы критиковать MTV.

Я шось не зрозумів, а MTV не «коммерческий проект»? Дивно :(

Да і розшифровка «коммерческого проекта» в тебе дуже дивна, а точніше не повна і однобока. Комерційний проект це той який приносить гроші. ВСЕ.

ЯК він іх приносить, через платню від продюсерів вставлюючи їх кліпи, через рекламу чи через ще що небудь — немає значення.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я шось не зрозумів, а MTV не «коммерческий проект»?

Есть огрооооомная разница между "нашими" и "ихними" коммерческими проектами. Если завтра кто-нибудь вроде Юлии Ковы выдаст очередное творение на тему "бип-бип-бип, твой сигналит джип" - М1 за определенную сумму с удовольствием пустит его в жесткую ротацию. И хотел бы я посмотреть на то как ей удалось бы запустить это где-нить на MTV Base. :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

MTV це канешно добре, але провів би аверс VH1 я б розплакався від щастя.

Кстати, VH1 тоже принадлежит корпорации MTV Networks :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Есть огрооооомная разница между "нашими" и "ихними" коммерческими проектами. Если завтра кто-нибудь вроде Юлии Ковы выдаст очередное творение на тему "бип-бип-бип, твой сигналит джип" - М1 за определенную сумму с удовольствием пустит его в жесткую ротацию. И хотел бы я посмотреть на то как ей удалось бы запустить это где-нить на MTV Base.

Тут діло не в проектах а в соціуму взагалі. Як хтось говорив шо блюз для американців це те саме шо для нас блатняк. Різні культури...

Кстати, VH1 тоже принадлежит корпорации MTV Networks

Шо! Где! Изначально принадлежали или выкупили?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зайди на www.vh1.com и посмотри, что написано в самом низу страницы, последняя строчка :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну и? Меня интересовало другое (см.выше) но — не знаешь, и хрен с ним. По логике наверное это изначально был проект эмтиви.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 2 місяця потому...
Что же касается MTV, то ни я, ни вы, никто другой, простите, недорос до того чтобы критиковать MTV. Это гранд всемирного телевидения, на музыке которого выросла большая половина тех групп и исполнителей, которых вы сейчас упоенно слушаете (и рокеров в том числе).

Плакаю :smile-zachot: Уявляю, як маленький Бон Скотт чи Лемі Кілмістер сидить біля чорно-білого ящика в дерев"яному корпусі, з пакетиком чіпсів і дивиться MTV десь так у 1961 році :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...