Перейти до змісту

Ноутбук. Моделі, які дійсно варті уваги

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

ееем, тобто швидкість завантаження системи і софту, та і впринципі швидкість роботи складнішого софту - це понти для селян...

а перетворити ноутбук на смітник з фільмами - це "удєл" професіоналів...

та ? кльово :)

• Відповідей 57
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

шо ви вчепились до того SSD? терабайтового харда з головою вистачає як для ігор, так і для роботи 99% людей.а оці понти типу вінда за кілька секунд підгрузилась-це для задротів або тих, кому немає куди всунути гроші і сидіти з малесеньким об'ємом. 240 гіг-це мало на сьогодні. а 240 гіг під вінду і софт-мало хто із вас працює з професійним софтом, який стільки важить. коротше, одні понти. хотів виділитись постом про ссд?

то ми й так поняли ти ссд не маєш :_16:

Опубліковано

працюю з професійним аудіо-софтом. і ссд нафіг не треба, а от проц потужний і оперативки побільше-це так, потрібно.

тому не розумію до чого ці "понти для селян". 5 секунд загрузки вінди чи 15 для ноута не суть важливо. це не сервак.

чи, може, ви в 3dmax працюєте? тільки давайте без ляля.п.с. взагалі не хотів влазити в тему, але ж тут такі спеціалісти по хардам зібрались, гріх не уточнити чим же їм так ссд подобається, може і собі теж захочу. продам свого терабайтника, докину грошей і куплю в 4 рази менший об'єм.

Опубліковано

:)) читаю і плакаю... Коли ж до деяких індивідуумів нарешті дійде, шо ноут і потужні ігри - несумісні речі... Ну нізя в компактний корпус запіхать хороше охолодження для потужного заліза...

Терабайтні вінти?? Та дайте їм хоча би років зо 2-3 пропрацювати, шоби статистика по сервісу хоч якась намалювалась. Ви хоч трохи собі уявляєте, яка щільність запису на тому терабайтніку в 2.5"? А недай боже ви той нотик десь коцнете і т.п.? по тих же 500-750Гб уже є статистика по брендах\бракові. Як на мене то 500-750 для ноута цілком і з хвостиком. Хочете більше - купіть зовнішній хард, який не будете з собою таскати. Тоді не буде так боляче, коли інфа пропаде...

Модне відео в ноуті? А тепло лишнє хто розсіювати буде? Куди? Хочете ігрулі гамати - купіть стаціонар. За ті ж 1000-1200у.о. вийде дуже навіть пристойна машинка і про перегріви не тре переживати...

Ноут - машина компактна і для роботи. А не для ігрових задротств...

Опубліковано

звиняйте за жорсткий оффтоп :)

переживав за те що один з дописувачів погано відзивався про любу мені іт-фермочку. Все думав, чим же не догодили людині.

:) Але після цієї теми переживати перестав...

Опубліковано

Розкажи це мені.... :0165:

О чудо сервіснік!!! Як же я так, граю в Крізіс 3 майже на максимумі в FullHD і відяхи не міняю щотижня...О чудо і навіть на ноуті.

Опубліковано

Усе так, але яке відношення ціна цього виробу має до

Бюджет на купівлю 5к-8к

?

Ноут справді класний. Проте пересічному обивателю про такий залишається тільки мріяти.

Опубліковано

Звичайно за якість/потужність треба платити. А 14-16тис. за такий ноут не так і багато...

Хоча і за 5-6к можна щось взяти.

Опубліковано

ну вперед. Ніхто ж не навязує саме цей, просто щоб погратись в серйозне можна і легший DTR взяти на 3.5кг.

А для подивитись кіно/інет в туалеті є планшет!! А от зібратися з друзями і погамати вживу разом... безцінно.

А ну так 18,4 це ж мало, повністю згоден, граюсь і дивлюсь кіно на 40". Тобто для ноута має бути робоче місце, бажано з Докстанцією/мишою/клавою/моном.

2 Miro

Так в Україні вони дорогуваті, аж дуже. І як виявилось, зборка гірше.

Опубліковано

ноутбук за такі гроші ! То ж на ньому можна їздити по місту також на роботу . досить не погане авто получиться .

Опубліковано

давайте лишимо питання на чому можна їздити і гратися - то в більшості випаків стосується платоспроможності батьків :)

але щодо Alienware, то скажу свою думку :)

1) гратися на компі за 2-3к баксів з монітором 18"... як назвати такого гамєра - то вже кожен сам слово підбере

2) зустрічав 2 таких ноути - оба згоріли і ремонту не підлягають...

3) перевага цього ноута над Асером за 300 баксів лише в одному -

P.S.: хоча то ж напевно залежить від середовища... мої знайомі всі б сказали що я довбо*об, а чиїсь корєша-гопніки слиною зходять.

Опубліковано

працюю з професійним аудіо-софтом. і ссд нафіг не треба, а от проц потужний і оперативки побільше-це так, потрібно.

тому не розумію до чого ці "понти для селян". 5 секунд загрузки вінди чи 15 для ноута не суть важливо. це не сервак.

чи, може, ви в 3dmax працюєте? тільки давайте без ляля.п.с. взагалі не хотів влазити в тему, але ж тут такі спеціалісти по хардам зібрались, гріх не уточнити чим же їм так ссд подобається, може і собі теж захочу. продам свого терабайтника, докину грошей і куплю в 4 рази менший об'єм.

ахахах)) дякую посміявся))

Опубліковано

О чудо сервіснік!!! Як же я так, граю в Крізіс 3 майже на максимумі в FullHD і відяхи не міняю щотижня...О чудо і навіть на ноуті.

Ну-да, ну-да... Шо ж тобі розказувати... Замість того шоб гатити дурнуваті бабки в ноут, мона було купити ігровий системник, на якому б не то шо Крізіс 3, а і всі ігрулі на рочків 2 вперед літали би... Но ми ж не шукаємо легких шляхів, правда?

Був у меен в ремонті 20" "ноут". Уродство. Небільше. Це уже не ноутбук. Ноут - техніка компактна. А тут - 5Кг ваги... З тим же успіхом -захвати стаціонар і гоу ту френдз. Втикнешся в ЛАН і будете гратися...

З.І. Я не "чудо сервісник". Я просто ремонтую все те гівно, яке виробники хибно позіціонують як ігрові ноути, а тупорилі юзери ведуться на рекламу і в результаті, я просто маю роботу. От тобі і селяві.

Я 20К грн я краще витрачу з більшим розумом... Тут уже кожному своє.

Опубліковано

Якшо задротнічяти кожного дня годинами то ясно шо ноут бля такіх цілей не підійде. Але якшо там раз в пару днів полабати фіфа часік то думаю нічього поганого з ним не буде)

Не знаю нащьо людям вінті по терабайту, в мене ssd занятий максімум на 60-80 гіг) навіщо зберігаті на вінті музику, фільми і т.д. 30-50 программ необхідніх, 1-2 ігрушкі. шо ще треба)

pc ти навряд найдеш з якіснім корпусом і екраном, тимбільше за такі гроші) обичьно шо не модель то галімий пластік, тачпад, екран....

Опубліковано

Ну-да, ну-да... Шо ж тобі розказувати... Замість того шоб гатити дурнуваті бабки в ноут, мона було купити ігровий системник, на якому б не то шо Крізіс 3, а і всі ігрулі на рочків 2 вперед літали би... Но ми ж не шукаємо легких шляхів, правда?

Значить все-таки чудо-сервісник, бо відізвався.

3.ЬІ. А цей ноут приклад того що Ваш розпис

Модне відео в ноуті? А тепло лишнє хто розсіювати буде? Куди? Хочете ігрулі гамати - купіть стаціонар. За ті ж 1000-1200у.о. вийде дуже навіть пристойна машинка і про перегріви не тре переживати...

не більше ніж великий піск вЕЛИКОГО гУРУ, адже Precision виглядає як звичайний ноут, єдина відміність БЖ на порядок більший і матеріали не з смітника. Не гріються вони і не горять.

А за свій ноут я не 28к віддав, а 13к. А це майже тих же 1200 за пристойний системник... Тільки системник пів кімнати Хрущовки займає :0162:

А пускати слину чи рахувати чужі гроші, це якось не по дорослому. Не хватає грошей на Мерс, купуй ТАЗик.

Опубліковано
І ноутбук, це далеко не як дівчина. Вам з ним не спати і не жити все життя - можна і потерпіти якщо один usb порт буде не дуже зручно розміщений)

жорстокий еротичний оффтоп :)

Щось не зміг уявити, як це в дівчини щось на кшталт USB-порта може бути незручно розташовано :)
Опубліковано

Модель, яка дійсно варта уваги в Фокстроті:

0EbJ.th.jpg

Вже з другим таким маю справу. За 2600 грн.: холодний і не самий тупий ЦП, матовий(!) екран, матовий корпус, USB 3.0, HDMI, DDR3 1600MHz.

Бюджет на купівлю 5к-8к.

Плюс 2,4-5,4к в кармані після покупки (наприклад, для консолі чи ігрового системника при бажанні "гамати").

Опубліковано

Модель, яка дійсно варта уваги в Фокстроті:

0EbJ.th.jpg

Вже з другим таким маю справу. За 2600 грн.: холодний і не самий тупий ЦП, матовий(!) екран, матовий корпус, USB 3.0, HDMI.

+ повнорозмірна клава!

Опубліковано

Добрый день! Не буду создавать новую тему, так как вопрос похожий. Планирую брату на 18 летие купить ноутбук, будет поступать в институт в Киев, в общежитие персональный не повезешь. Так, вот нужен не очень тяжелый ноутбук, с веб-камерой, диагональю 15.6, нормальными динамиками, ну и чтобы работал быстро.

Перечитала кучу отзывов, планирую заказать вот такой Samsung. Ребята, кто разбирается, какое ваше мнение по поводу этой модели?

noutbuk-samsung-np-300e5z-silver-np300e5z-s01ua_1004562_17968352.jpg

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...