Перейти до змісту

весна прийшла

MrDm

Рекомендовані повідомлення

bVI8f.jpg

Я б на його місці ТЕРМІНОВО шукав би костюм пінгвіна. Можна навіть денідевітовського )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 239
  • Створено
  • Остання відповідь

0_a4b89_f65ad35f_orig.jpg0_a4b8a_2c95bdbe_orig.jpg

Наша весна в Японії. "В парках Токио они расцвели на две недели раньше положенного срока, это стало самым ранним пробуждением японской вишни за всю историю наблюдений."

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Київ… надзвичайний стан… думав що їм там дійсно піпець, а фоти подивився, тю, та у нас в половині сіл та міст такий стан, постійно…

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

чо вы кипишуете? 15 минут назад я был лично в центре города Киверцы.Поэтому заявляю:по городу ходить можно! если шо,скажете,что я разрешил. :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Київ… надзвичайний стан…

Місто велике, транспорту дофіга - і ніфіга не чищені дороги. Ну і плюс величезне бажання роздувати власні проблеми.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Радує що люди допомагають один одному, пропонують когось підвезти, випихають застряглі авто, на форумах пропонують продукти, діляться інформацією про стан доріг де можна проїхати, стараються самі щось робити а не надіються на когось, процитую:

Отправлено Сегодня, 10:33

star_big.png

Популярное сообщение!

Всем привет!Собирался на покатуху,выехал с работы в 23.00 домой прорвался к 2-м,был на недоприводе,очень хотелось лечь спать,но в голове мысли что куче людей нужна помощь,откопал свой "трактор" и погнал работать стропами.Итак,ночной и утренний урожай:

ул.Дегтяревская,6 скорых помощей,в одной барышня рожала(пообещала назвать моим именемsmile.gif)) ),сбился со счета на 18 пузотере,моя гордость груженый мерс Атего,водила говорил что 8 тонн,задача была не простая,его развернуло и он перекрыл все движение,но от физики никуда не денешься 225.gif ,

2 Богдана,1 мерс почтовик...

Ребята главное помогать с головой,скорая,женщины в первую очередь,от времени их приезда зависят жизни,остальные могут подождать...

Сорри что скомкано,только вернулся,до сих пор на эмоциях...

В Луцьку таке рідко зустрінеш, у нас багато жалілись і плакались що ніхто не чистить ні вулиці, ні двори, при чому самі ж сиділи і нічого не робили. Десь раніше писали, що біля Там-Таму на квадроциклах, за гроші витягували застряглі авто

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Десь раніше писали, що біля Там-Таму на квадроциклах, за гроші витягували застряглі авто

заходжу позавчора в фуршет. На вулиці перед входом труться 3 пацика, а знизу, біля таксистів, Амулєт передніми трохи виїхав на підйом, щоб розвернутись, і застряв. Один кричить: "Давай випхаєм. На чекушку дасиш?"
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А в ночі то було нижче 50 градусів :_07:http://volyngmc.dynd...hart.php?StNo=1

post-6631-0-85147800-1364119007_thumb.pn

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в Нікополі цибульку саджають....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в Нікополі цибульку саджають....

та ми теж можемо. уявляєте? вся сім'я бреде на лижах в село/ на дачу. далі кирками робляться в землі дірки і садиться цибуля... і нічого їй не станеться. як в холодильнику пролежить. і комахи не з'їдять.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вышел сегодня на улицу.

Солнце и снег - чуть не ослеп.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Один кричить: "Давай випхаєм. На чекушку дасиш?"
Під час хуртовини 15 березня я поставив автомобіль на стоянці на пів дня періодично розкопуючи його лопатою яку з собою вожу цілу зиму. Під кінець дня прийшов щоб їхати додому, а там 2 недобізнесмена недоалкаша горнуть сніг від входу під мою машину. Прихожу, дістаю лопату починаю мовчки відкопуватись. Ці 2є підходять і починають мені розповідати про мотивацію для них щоб мені швидше поїхати, не знаю як я тоді втримався не дати їм обом лопатою.

Я це до того, що щоб там не було треба бути людьми не важливо від того хто ти, двірник чи керівник, негода всіх вирівнює.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ніхто з трактористами сваритись не хоче в таку погоду. навіть братки кланяються :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Київ… надзвичайний стан… думав що їм там дійсно піпець, а фоти подивився, тю, та у нас в половині сіл та міст такий стан, постійно…

можна і через вебку Майдан Незалежності подивитись - там взагалі чисто

а ось це в дворах

640x480.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ось тому квартири біля метро коштують дорожче.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вже шпаки прилетіли...

Сьогодні спостерігав як вони гуртом їли сало, яке повісили для синичок.

Y_gjRqgmcXA.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні дивився на AccuWeather довгостроковий прогноз - квітень буде холодний мабуть ((

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

За лелек читав, але сам не бачив.

А на днях мама бачила ще снігурів біля будинку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шпаків теж бачив.Ще аж 8-го Березня.Але в моїй шпаківні ще немає. Хоча вже 4-ри роки поспіль,в цю пору ,вони на місці.Знаюча людина казала,що прилітають одні і ті ж,кожного року.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Снігурів бачив 15 березня. Їдять бруньки абрикосів (а потім плодів не буде). Це, звісно, хардкор, з інтервалом день-два, снігурі і лелеки...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...