Перейти до змісту

весна прийшла

MrDm

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 239
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

В Львові вже 2га доба безпереривна заметіль, снігу випало 25-30см!

Що далі, видніюча з вікна bmw e39, стає невидніючою)))

Опубліковано

Зате уявіть як класно, за пару тижнів вже може бути дійсно справжнє тепло, а не березнева жижа :)

А вчора теж так думав... А зара бачу що жижа таки буде.... :/
Опубліковано

але настрій за такої погоди зовсім не весняний

Зате настрій учнів і студентів, для яких назрівають декілька позапланових вихідних, - чудовий! :D

Опубліковано

але настрій за такої погоди зовсім не весняний

Зате настрій учнів і студентів, для яких назрівають декілька позапланових вихідних, - чудовий! :D

Відпрацьовувати по суботах? Аж ніяк не чудово...

Опубліковано

Масляна як ні як (МЛЯ).... В неділю чучело Зими спалим і зразу жарааааааааааааа :)

Опубліковано

Да нунах.Більше 2 годин лопатою махав.Коли повернувся звідки почав,прозрів.Половину від того відкинув,вже насипало.Знов треба йти.Ото-то весна...

Опубліковано

Да нунах.Більше 2 годин лопатою махав.Коли повернувся звідки почав,прозрів.Половину від того відкинув,вже насипало.Знов треба йти.Ото-то весна...

:0016: Як я тебе розумію!

ПС. Зато не змерзниш)

Опубліковано

тільки но хотів створити таку тему - додам до назви: снігурі прилетіли....

Соррі, фоткав телефоном на вулиці - трохи спішив.

post-118-0-38201200-1363349865_thumb.jpg

Опубліковано

Сумнівне задоволення.В такі дні лютою заздрістю заздрю тим,хто мешкає в багатоповерхівках.

я б з тобою посперечався, тобі щоб виїхати треба розчистити лише свій двір, а не весь двір багатоповерхівки (((((

бо нашим комунальним службам на це наср..ть

Опубліковано

Можливо і я тебе розчарую.По твоїй вулиці можливо і пройде грейдер,а от по моїй певне ні.Минулого снігопаду тиждень авто жодного сусіда не виїхало з двору.Прийшлося сусідам скидатися і наймати грейдер.І толку,що я відкидаю сніг з під гаража?

Опубліковано

Ху-у-у...Ще +2 год.трудотерапії.Якщо вночі сніг не перестане,на ранок буде повний піпець.Прийдеться на ранок двома лопатами відразу маслати :) Tarzanych чисти вже,всерівно його меньше не стане,а потім буде тільки важче.Благо,сніг не мокрий.

Опубліковано

ледь вїхали в Луцьк. на кільці БТР якогось позашлюховика витягував з замету, на обох проспектах видно лише один трактор. вєсна йомайо!!

http://youtu.be/EYBHBvGWGLU

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...