Перейти до змісту

Який процесор вибрати?

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Доброго дня!

Допоможіть вибрати процесор на материнку!модельAN52(MCP65) (Socket AM2 )

Зараз стоїть процесор AMD Athlon 64 3500+,(Socket AM2 (940)-частота 2.21Ггц.

Хочу шчоб,допомогли підібрати десь 2-ядерний процесор з частотою не менше 2.4...можна б\у,думаю що нових процесорів на цю материнку не має!

Також які підходять до цієї материнки процикі?

Може тут є такі що підходять мені процесор)то скіньте силку!бо я шукав і не знайшов!

Зарання дякую!

Опубліковано

а приблизно скільки буде коштувати?

я незнаю. я питаю вас на скільки ви розраховуєте. бо коли я обновлював свій ПК теж хотів 2-оч ядерний, але порахував що вигідніше докинути пару гривень і купити 4-ох

Опубліковано

ще треба знайти такий проц)правильно!

я незнаю. я питаю вас на скільки ви розраховуєте. бо коли я обновлював свій ПК теж хотів 2-оч ядерний, але порахував що вигідніше докинути пару гривень і купити 4-ох

ну бачиш моя материнка не зможе витянути 4-ядерний проц!

Опубліковано

ще треба знайти такий проц)правильно!

ну бачиш моя материнка не зможе витянути 4-ядерний проц!

я не казав щоб на цю материнку брати. я взагалі мав наувазі

Опубліковано

НУ ,що за народ ,хочаб повну назву материнської плати написав ,і в гуглі забанили напевно пожизнено,

за три хвилини знайшов. :)

ABIT AN52 processor support and specifications

Опубліковано

НУ ,що за народ ,хочаб повну назву материнської плати написав ,і в гуглі занили напевно пожизнено,

за три хвилини знайшов. :)

ABIT AN52 processor support and specifications

я повну модель материнки назвав!

Опубліковано

якби ти написав що .то Аbit я би даже свого часу не тратив ,так як фірми такої вже нема

років з пять .і відповідно не має нових біосів .і підтримки нових процесорів також.

Опубліковано

маю двохядерний AMD Athlon 64 X2, 2100 MHz 4200+,є в списку підтримуваних ADO4000IAA5DD . Працює нормально, розганяється при потребі (якщо мамка може). Якщо цікавить покупка (думаю купити щось на АМ3) - пиши в приват.

Опубліковано

якби ти написав що .то Аbit я би даже свого часу не тратив ,так як фірми такої вже нема

років з пять .і відповідно не має нових біосів .і підтримки нових процесорів також.

Не знаю,думаю що всі зрозуміли що Аbit!

Опубліковано

думаю що всі зрозуміли що Аbit!

в мене 7-ка. Я ж думаю, що всі зрозуміли, що Віндовс, а не Жигулі 2107 (сімка), BMW X7..

Питання потрібно ставити так, щоб додаткових запитань було якомога менше!

Опубліковано

думаю що всі зрозуміли що Аbit!

в мене 7-ка. Я ж думаю, що всі зрозуміли, що Віндовс, а не Жигулі 2107 (сімка), BMW X7..

Питання потрібно ставити так, щоб додаткових запитань було якомога менше!

Вибачте)добре!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...