Перейти до змісту

продукти харчування сільского виробництва

PPArhangel

прордукти харчування сільского виробництва  

33 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Добрий день форумчани.

Цікавить мене таке питання: чі хотіли б ви шоб продукти харчування сільского виробництва доставляли вам прямо до дому?

Опубліковано

Я хочу: желательно утром и бесплатно...:)

п.с. Была уже на форуме такая тема, поищи, прочтешь там много занимательного, не нужно будет все "перетирать" заново...

Опубліковано

я можу доставляти з села ( картоплю буряк моркву капусту молоко яйця курей індиків і т д ) за ринковою ціною, і мене цікавить скількі людей захгоче скористуватись такою послугую

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Добрий день форумчани.

Цікавить мене таке питання: чі хотіли б ви шоб продукти харчування сільского виробництва доставляли вам прямо до дому?

Чекаю відповідь в приват 15 днів...

Чи "пропало всьо"?©

Опубліковано

Вибачаюсь що довго не відписував. На даний момент можу доставити (картоплю по 2грн/кг від 5 кілограм; буряк 2.50грн/кг від 1кг та інші продукти на замовлення)

Опубліковано

я б із задоволенням замовляла б яйця, молоко, м"ясо, картоплю. Проте не по 2грн/кг. Буквально 2 тижні тому ми замовили з доставкою 40кг картоплі по 1грн/кг

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...