Перейти до змісту

Хромування дисків!

Bladee

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Хто знає, підкажіть де в нас в Луцьку можна пофарбувати титанові диски під хром! Або похромувати? І скільки це буде коштувати? Або де просто можна перефарбувати диски!!! Дякую!

Опубліковано

послуга хромування була на Авіазаводі, але мені сказали що хромувати диски дуже важко, т.я. є такі місця в які фарба просто не попаде. а на рахунок ціни сказали, що буде простіше купити кітайскі)

Опубліковано

що хромувати диски дуже важко, т.я. є такі місця в які фарба просто не попаде

а кипятити воду ще важче, бо є в ній місця, куди кіп"ятіння може не попасти, краще купляти бутильовану.
Опубліковано

Авіазавод або МодернЕкспо... Я рекомендувавби Авіазавод... Там зроблять якісну гальваніку технічних хромом який практично нічого не боїться... + Стійкий до ударів

Опубліковано

Про "Модерн" забудьте,це 100%.

Якщо випадково надумаєте фарбувати в камері порошковою фарбою,зверніться на "Енко" (Електороапаратний з-од).Камера теж є,зате роботи в них немає.Думаю не проблема буде організувати.

Відпишіться про результат,що надумаєте.Теж цікаво.Як,де,ціна.

Опубліковано

Можу розузнати про "ЕНКО"... Там працюю... А порошквою нівякому разі нерекомендувавби фарбувати... Краще вже за допомогою компресора пульвіком... Порошкова фарба нестійка до дуже агресивних середовищ... Найкращий варіант це гальваніка...

Опубліковано

Дякую за відповіді! Якщо це не коштує як "збитий самолет" То щось буду думати робить! В іншому випадку простіше купити нові! Можливо хтось знає де просто фабують диски(ну відповідно готують для покраски, зачищають і фарбують)! Дякую.

Опубліковано

завези на піскоструйку(це Авіазавод обо на борді хтось давав оглошення ) а потім купити нормальної фарби і до гарного маляра!!!!

відпиши про результат,будь-ласка,а то самому цікаво!!!

Опубліковано

а потім купити нормальної фарби і (рідку шпаклівку або грунтовку) у тому випадку, якщьо після піскоструйки, будуть раковини.

Опубліковано

Можу розузнати про "ЕНКО"... Там працюю... А порошквою нівякому разі нерекомендувавби фарбувати... Краще вже за допомогою компресора пульвіком... Порошкова фарба нестійка до дуже агресивних середовищ... Найкращий варіант це гальваніка...

гмм.. були в мене легкосплавні диски перефарбовані порошком, ніяких проблем з них немав, стійкі до ударів були, подерти їх було набагато проблемніше ніж проста фарма, дай дивлятся шикарно.

Дякую за відповіді! Якщо це не коштує як "збитий самолет" То щось буду думати робить! В іншому випадку простіше купити нові! Можливо хтось знає де просто фабують диски(ну відповідно готують для покраски, зачищають і фарбують)! Дякую.

а які в тебе диски??

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...