Перейти до змісту

Нова Лінія чи Епіцентр?

flashmax

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ціни на основні товари (цемент, шпаклівки інші суміші, фарби, керімчну плитку), як мені здалося приблизно однакові.

В Епіцентрі є вибір плитки (здається "Карпатська кераміка"), якої ні у кого іншого немає.

Плитка Опочно, Kerama Marazzi - краще купувати у приватних підприємців. З ними можна торгуватися "до драки" (вони охочіше йдуть на відхід від рекомендованих цін виробників. Можна виторгувати знижку 5-15% залежно від колекції.)

Перевага НЛ - доступніша система нарахування балів-знижок (не знаю, чи збереглася у них зараз така акція - особа, яка показує "свіжі" документи на нерухомість (новобудова чи вторинний ринок) відразу обаровується від НЛ карткою лояльності зі ставкою, якщо не помиляюся 5%).

• Відповідей 56
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

дійде діло до підлоги звертайся допоможемо такого вибору як в нас нема ні в новій лінії ні в епіцентрах. керамічну плитку та сантехніку теж радивби купувати в єврокераміці. Нарахунок Епіцентру і Нової Лінії просто великі супермаркети без належного обслуговування та консультації. Бонуси і скидки звичайно кращі в новій лінії якщо порівнювати між ними. Обслуговування в епіцентрі. Але ці каси черги доставки просто вбивають бажання туди ходити. Ліпше всетаки купувати окремий товар в спеціалізованих магазинах зазвичай і знижки кращі і доставка безкоштовна і ніяких кас черг і т.д. Щей каву запропонують з цукерками ))))

Опубліковано

Хотів створити нову тему, але все ж вирішив поділитися досвідом тут.

Історія №1:

Мої сусіди, абсолютно некомпетентні в комп'ютеріній техніці, купили вчора в Епіцентрі по акції ноутбук ASUS X501U (X501U-XX023R) + роутер ASUS RT-N10E за 2999 грн. Іншими словами, їм втюхали повне лайно (процесор - AMD C60 1,0 GHz), яке нормально не "тягне" навіть відео 720p, не кажучи вже про FullHD. Знаючи, як важко сусіди заробляють кожну копійку, я вирішив їм допомогти в поверненні товару. Думав, проблем не виникне, але я помилявся. Мене вразило, коли керівник відділу електротоварів та потім юрист розказували казку про те, що я маю за свої кошти в якийсь сервісний центр везти нотбук по якесь заключення, яке коштує 50 грн. Суть не в вартості послуги, а в маразмі, що дані працівники пропонували це зробити мені. В результаті некоротких бесід я свого домігся: вони прийняли товар, а нам видали акт приймання товару на діагностику у зв'язку з поверненням. Історія чекає свого завершення...

Історія №2:

Скуплявся вчора в тому ж Епіцентрі. Стою з товаром на останній касі. Касир пробиває товар. Я даю їй карточку. Далі діалог:

Касир: Чому зразу не дали?

Я: Не знав, що картку треба давати зразу.

Касир: Я вам казала.

Я: Від вас цього я не чув.

Касир: То треба слухати краще!

Я від такого хамства чуть свідомість не втратив. Їй повезло, що в мене був гарний настрій і я всього лиш попросив її більше мені не хамити.

Епіцентр, ау, підніміть з підлоги кваліфікацію і рівень своїх працівників!

Опубліковано

В Епіцентрі як і в Новій лінії, у всіх покупцях бачать потенційного злодія. Перевіряючи товар після його оплати. На скільки мені відомо, по законодавству після оплати товару, в вже є моєю власністю, тобто перевіряти його після каси охорона немає права. Якщо я не правий, поправте мене.

Опубліковано

sirgo правий.

ну, так перевіряють не тільки в цих магазинах.

в Пакко так само буває. принаймні кілька разів бачив.

Опубліковано

охоронці там в принципі перевіряють не вас, а касирів. Щоб та випадково не "забула пробити" товар, а гроші взяти за нього

Опубліковано

наскільки я знаю, охоронці перевіряють чек, а не Ваш пакунок із покупками. І вони можуть лише запропонувати Вам показати їм Ваш чек чи сумку. Ви можете відмовитися це робити. Але якщо на виході з магазину спрацювала рамка або служба безпеки побачили як хтось поклав собі в кишеню якийсь товар, то запропонувати показати сумку чи кишені вони знову ж таки мають право. Перевірити, що у вас в сумці можуть працівники міліції, яких можуть викликати в магазині при підозрі на крадіжку. І то не обшукати громадянина, а оглянути його речі при понятих.

Дійсно, помітив тенденцію звіряти чек саме в Новій Лінії. Цей "сервіс" трохи діє на нерви.

Опубліковано

охоронці перевіряють чек

а також пхають носа в кожну коробку, щоб клієнт бува туди щось не заникав з товару, та не взув будівельний гігант на купу грошей ;)

Опубліковано

а також пхають носа в кожну коробку, щоб клієнт бува туди щось не заникав з товару, та не взув будівельний гігант на купу грошей

Ви можете відмовити їм у цьому. А вони не мають права наполягати.

Опубліковано

В том что охранники проверяют чек и товар есть и плюсы. Когда я плитку покупал в НЛ, охранник пересчитал и оказалось, что пацыки из плиточного отдела обсчитались и не додали мне полтора квадрата

Опубліковано

А мені одного разу охоронець так перебдєл , що зламав декоративну планку після чого приніс другу , а поломану "купив".

Опубліковано

Я наприклад, все купую в "Епіцентрі", як написано було вище, там вибір більший і продавці толкові, з повагою відносяться, вислухають і все гарно розкажуть і ще й запропонують, безкоштовна маршрутка ходить! А у "Нову лінію" як поїду - то завжди настрій мені там зіпсують, ще й самі не знають де і що у них в магазині продається і на який відділ іти, заганяють що вже й купувати там нічого не хочеться!Це моя особиста думка, я за будь-якою дрібничкою їду в "Епіцентер", хоча "Нова лінія" набагато ближче!

Опубліковано

1. Волі > Рівненська > Епіцентр. Епіцентр > Рівненська > Глушець > Волі.

2. Молоді > Відродження > Рівненська > Епіцентр. В зворотньому напрямку - ідентично.

HW4P1A0v.jpg

Опубліковано

На рахунок Епіцентру чи Нової Лінії можу сказати те , що Китаю вистачає всюди,однак він буває різним. Років 4 тому купив в НЛ електродриль Китайського в-ва за 100 гр., зчасом замінив шнур з вилкою та патрон і працює до тепер !!! Бетономішалку (міксер) купив у НЛ два роки тому теж Кит. в-ва за 2500 гр., однак і місяця не витримала бетонних робіт. Звернувся до НЛ по гарантії, вони пояснили,що треба чекати 14 днів поки прийде запчастина поламана в Київ і прийде якесь рішення... Оскільки в мене було багато роботи, я чекати не став і купив за свої гроші запчастину. Поки на 50-70 % не перебрав своїми руками мішалку вона не працювала. А зараз дивлюся за 2000 гр. Угорська мішалка на базарі з потужнішим мотором (1кВт) і надійною конструкцією. А по цементі ,то ні в НЛ ні в Епіцентрі його немає. Після зими кришиться !!! На власному прикладі знаю, хоча заливав бетон 1 до 3 з добрим піском літом. Сусідам це говорив, але не послухалися. Тепер іду біля їхнього мура з бетонних блоків і дивлюся: блоки стоять, а фундамент "почав свою роботу". Це все тому, що цемент "фуфло" зі шлаком !!! І хай яку хочуть упаковку роблять!!! Головне начинка, марка і вага.

Опубліковано

На рахунок цін "Епінентру"...

Вибрав собі ось таку кухонну витяжку. Вчора був в Епіцентрі. Там вона практично + 50% вартості (або +400 грн.) від цін в інтернет-магазинах.

rQNUV.th.jpg

На моє запитанння консультанту, яку магазин може дати знижку, отримав відповідь, що практично ніякої так, як ціни у них приближені до інтернет-магазинних. Я в шоці. По-моєму, це грабіж!

Опубліковано

ціни на техніку та все інше, крім "мєлочі", там не можуть бути кращими за базар та магазинчики приватні.

Опубліковано

чому на телікі і холодильники там досить хороші ціни

Я б так не сказав. там нормальні низькі ціни лище на барахло не зрозуміло якого виробництва та зборки. Особисто я не ризикував би, та і не переплачував би, купуючи якусь велику та дорогу електротехніку в "епіцентрі" чи "новій лінії". Уже є досвід з гарантійним обслуговуванням в "НЛ" (на виріб була гарантія 18 місяців, він вийшов з ладу (заводський брак, на руках було заключення сервісного центру) через 2 тижні, і ще 1 місяць я добивався, щоб мені або замінили товар на інший чи повернули кошти).

Опубліковано

А де є добрий цемент?

Можу проконсультувати на рахунок цементу з безкоштовною доставкою. Все залежить від відстанні та об"єму. Цемент завжди якісний та "свіжий". Штукатуркою не займаюся. Для тих, хто налаштований скептично, можу сказати:"запитайте в персоналу (Е) чи підходить їх цемент для бетонних робіт ?". Відповідь-цемент загально-будівельного призначення. Вони себе страхують написом на упаковці-"зі шлаком". Наша країна для "них" - "страна дураков".Непочатий край роботи ! Тут добре заробляти, а жити і відпочивати за кордоном.

Коли займався будівництвом свого будинку та огорожі, то побачив всю "якість" наших матеріалів. Одного року робиш на совість, а іншого переробляєш. Був період 2009 року, коли я втратив постійну роботу і не знав чим займатися. В мене виникла ідея займатися хорошим цементом. Однак відразу зіштовхнувся з органами, які кришували цей бізнес. Вони добре знали, що продають на дорогах та у ТЦ , з їх слів:" - це їх доля ". Я не пішов на їх умови, хоча показували

в своєму м.т.- номер, що належав найвищому високопосадовцю області. Можливо особа, що посиленно займається дитячими садочками, коли в державі є набагато серйозніші та реальні проблеми, там і не була замішана. Однак ним прикривалися.

Така ситуація у всіх сферах. Головне не здавайтеся, ми разом сила !!!

Опубліковано

На рахунок цін "Епінентру"...

Вибрав собі ось таку кухонну витяжку. Вчора був в Епіцентрі. Там вона практично + 50% вартості (або +400 грн.) від цін в інтернет-магазинах.

rQNUV.th.jpg

На моє запитанння консультанту, яку магазин може дати знижку, отримав відповідь, що практично ніякої так, як ціни у них приближені до інтернет-магазинних. Я в шоці. По-моєму, це грабіж!

Я перепрошую, але хто тебе змушує купувати саме в Епіцентрі дану витяжку?

І де який грабіж? (Грабіж - це відкрите викрадення чужого майна у присутності потерпілого або інших осіб...)

По цілій Україна найрізноманітніший вибір будь-якого товару. Сподобався товар, сподобалась ціна - замовляй або ж відразу купуй!

Зате у твоїй ситуації є великий плюс - це те, що у Епіцентрі не малий вибір товару, який ти можеш прийти "пощупати" як кажуть, а замовити там де ціна тебе влаштовує уже знаючи яке "воно" повинно тобі приїхати.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...