Перейти до змісту

Порадьте з вибором кулера для FX-6100

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Власне хочу замінити боксовий кулер AMD FX-6100 на SСYTHE Katana 3 AMD або Zalman CNPS10X Performa.

Можливо хто використовує ці СО, допоможіть будь-ласка з вибором.

Опубліковано

Сам не користуюсь, але детально вивчав ці СО до заміни процессора. Обидва кулера достойні, з практично найкращим співвідношенням ціна/продуктивність. Радив би вибирати в залежності від корпусу: якщо влізе Перформа - брати її, якщо не влізе - Катану.

Опубліковано

Всім дякую за відгуки, я теж більше схилявся до Zalman CNPS10X Performa але думав чи не шумний він. Ближчим часом планую придбати. Як встановлю, то обов'язково відпишуся про свої враження і продуктивність кулера.

Опубліковано

Шумним він стане (як і всі залмани) через 2-3 роки. Коли стане не актуальним. :) З рештою - вентилятор завше можна замінити.

Опубліковано

Сьогодні приїхав мій Zalman CNPS10X Performa, став без проблем в корпус шириною 190мм (ззовні). Температура в тестах на боксовому була 64 С і при реальному шумі. З Performa впала до 51 С, при цьому проц. автоматично розганявся до 3.9Ггц. Так що всім задоволений і рекомендую, кулер дійсно хороший.

Опубліковано

Перформа перевірена тисячами користувачів , штука дійсно хороша і недорога відносно .

Де купував ?

Не реклама :) на розетці, 262 грн + доставка 35грн, бо в Луцьку як підеш в якийсь комп. магазин, то в більшості випадків того що хочеш немає, а як і є то ціна на 30% більша.

Недавно купував комплект материнку, проц і память в інтернет магазині, то зекономив як мін. 200 грн.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...