Перейти до змісту

FENOMania

fenom

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Звичайно, вам це може бути не дуже цікавим, але це буде моя тема, в якій я буду заливати свої фото, або фоти, які мені просто цікаві....

моє весілля....

4277f99de1f3.jpg

bfb08e2ff188.jpg

4846efd5b71f.jpg

4c9bfd9c21d5.jpg

030ed459c1a9.jpg

af11c9cfead7.jpg

8465543b742c.jpg

foto by Neo & Studio Rembrandt

Опубліковано

Спраляєте враження закоханих :) . Приємно дивитися на таку пару.

Перша якісна, подобаються кольори.

Опубліковано

ГИ. Ось вам ще один приклад використання у цілком комерційних цілях "продвінутої цифромили".

Треба відмітити - достатньо якісне використання.

Опубліковано

Вот, давно бы так. А то задрали эти фотографы, и свадебные в частности. За то, что от пуза нажрутся на свадьбе и нажмут спуск 500 раз, по разу за минуту за 10-ть часов, хочют не 10, 20 или 50 а по 300-1000 гривен.

Опубліковано
Спраляєте враження закоханих wub.gif . Приємно дивитися на таку пару.

Перша якісна, подобаються кольори.

Первая наверняка в студии? В какой?

Опубліковано

Вони не повнорозмірні.... Довожу до вашого відома!!!! Кожна фотка залита на окремий сервер, а тут лише превью, яке важить 50 кб!!!!

Вот, давно бы так. А то задрали эти фотографы, и свадебные в частности. За то, что от пуза нажрутся на свадьбе и нажмут спуск 500 раз, по разу за минуту за 10-ть часов, хочют не 10, 20 или 50 а по 300-1000 гривен.

Це точно а ще відеооператор жре як слон і музиканти граїть гірше ніж магнітафон що пилиться у кутку.

"Даешь свадьбу под магнитафоны, на мыльницы и видеокамеры на касетах"

Погоджуюсь..... На відео мені було не шкода 200 у.о., адже оператор першокласний, зробив всу супер!!!

7406e4d5eac1.jpg

Але музика така туфта... Колонки в середині весілля почали рипіти, музикант охрип непадеЦкі....

Опубліковано

По просьбе автора убил флуд

Никакого криминала в размере превьюшек я собсно не нашол, но ежели автор сочтёт возможных... таки да загнать их в бутылку... то аж мерси

Девушка ай хороша :dont:

Опубліковано
По просьбе автора убил флуд

Никакого криминала в размере превьюшек я собсно не нашол, но ежели автор сочтёт возможных... таки да загнать их в бутылку... то аж мерси

Девушка ай хороша :(

Перші фото дивитися зручніше чим останні, по яких ще треба клацнути щоб вони відкрилися в більший розмір ;)

Так, що якщо адміністрація і модератор не проти то нехай fenom постить фото в такому ж розмірі як і попередні

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...