Перейти до змісту

Луцький збочинець у ВК!

igor_k

Рекомендовані повідомлення

Не у всіх кафе є відеонагляд, та й не обов'язково сидіти усередині, можна й десь поряд на лавочці підключитися, як біля кафе, так і інших закладів.

в таком случаи дрючить кафешку как пособника,

если раздают халявный ФиВи то пусть хоть маки подключившихся сохраняют

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 86
  • Створено
  • Остання відповідь

спакуха.Гетто бывает только один.И это я.Может кто то и пытался дублировать меня,но вряд ли кому то это удастся,ибо нет ничего на свете этом,что бы создать другого Гетто. :D

знач й буде Гетто лише один, правда забанений на мiсяць за клоноводство

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Наші "органи" ловлять "шпигунів", які замовляють собі мікровідеокамери в китайців, їм не до збоченців, і інших там злочинців.

Так що не відволікайте їх від роботи, останнім часом часто бачу ППСніків, які ходять вже по четверо, напевно бояться ходити вже вдвох, а ви тут про збоченців, тут міліція боїться по ночам ходити, я вже не кажу про простих людей.

PS: я роздаю безкоштовний інтернет, і що тут такого, не буду ж я жаднічати, як багато хто "жметься" інетом поділитись. А клубу пофіг, їм що роботи нем макадреси зберігати, та й "збоченець" може сказати що так "прикалувався", це вже не та стаття, та й зараз "дітвора" ще може сама збоченця згвалтувати :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

які ходять вже по четверо, напевно бояться ходити вже вдвох

ну да, коли 7-8 молодиків п'ють на лавочці пиво водяру і запивають пивом. До таких 2-є не підійдуть. 4-то шо надо. Вони по 4 вміють до 2-х підійти, і розповідати про Статтю №178 Адміністративнорго кодексу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щоб описати результати роботи нашої міліції необхідно нову тему створювати і вона буде не менш популярною. Тут питання в іншому, якщо наші описи і кляузи їх затронуть за "живе" - напевно відреагують набагато швидше, аніж з пошуками збоченців.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вони самі путаються в статтях :)

нашим органам простіше зловити козла відпущення, посадити, і отримати личку собі на кітель :)

подивться на нащих генереалів, Брєжнєв отдихає :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Думаю, що в цій ситуації доречно застосувати правило: "Якщо нічого не робити ( не написати в прокуратуру, в міліцію і т. д.), то ніякого результату щодо педофіла і не буде. Якщо ж написати, то результат або буде, або ні". Так чи інакше, писАти в органи треба.

І з психологом бажано попрацювати. Дитяча психіка крихка, невідомо як потім усі ці "пропозиції" в житті дитини вилізуть.

Те, що міліція отримає лички, то само собою. Але часом і роботу роблять свою. Іноді. ІМХО

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Згідний, якщо сидіти "склавши руки" за принципом "мене це не стосується" - це лише сприяння у створенні затишних умов для діяльності подібних "виродків" (і як їх земля носить?). Хочете "позабавлятися" - платіть гроші і втілюйте свої "хворі уяви", для цього теж є спеціально навчені дівулі (вони обрали для себе цей шлях). Я не сторонник і цього - але все ж краще аніж діти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нашу міліцію НІЧОГО не стосується доти, доки це не стає особистим! Або в когось є хороший вплив. Ну, або все подали на блюдечку із блактиною кайомочкою.

Якщо вже така фігня сталася - я писав (бачив по телевізору був репортаж), що вчинити. Заманити урода на "стрєлку". А там і мєнти в кущах (як рояль) і т.д.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поки не зробити самосуд, толку мало буде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так переписка откуда взята? Может это вообще школьник который хочет насолить своему физруку такую мульку запустил? Что стоит создать фейковую страницу и подставить в соцсети сейчас.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так переписка откуда взята? Может это вообще школьник который хочет насолить своему физруку такую мульку запустил? Что стоит создать фейковую страницу и подставить в соцсети сейчас.

На відео є перевірка дзвінків від педофіла: погодження зустрічі, набір номера на камеру і т. д. Підставу, звичайно, організувати легко, не сперечаюся. Однак і перевірити в реалі - не так трудно. ІМХО

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...