Перейти до змісту

Маяки fest 2007 :)

Andrey_

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Итак, 1.09.07 в 18.00 в кафе-баре "ЯНА "состоиться Мега фестиваль под названием "Маяки fest 2007"

Принимать участие будут две отважные группы из г. Луцка, такие как Н - 44 (в прошлом Княжий ГрадЪ) и DispeL.

Доехать туда можно на маршрутке № 220 и на маршрутках которые едут на Рожище. Найлучшее место отправки с Ж\д вокзала, все они едут через Центр. Вы спросите а где выйти? Просто скажите водителю чтобы остановил возле бара "Яна", он в курсе

Вход будет стоить 3грн (не каждый может такую роскошь)

Ждем всех желающих!!!

Если у вас возникли какие-нибудь вопросы, стучите в ICQ - 464675019

c296afbba61ab725253f5fe897263cb6.jpg

• Відповідей 51
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Надо би відзначитись там...

К.Г. як завжди будуть неочєнь...

А вот Діспели :lol: ... кажуть шо в них репертуару прибавилось... ну та подивимся шо там буде... :)

Опубліковано
Круто!

А шо вони грають?

А по нотам, грають? :)

H-44 (К.Г.) - грають панк рок

Діспел - Кор, Метал-Кор.

Ну вобщем любителям Пугачової, Шакіри, Емінема і Бенасі робить там нема чого :)

Опубліковано

маршрутка эта часто ездит?...я пешком не хочу из маяков...

И я там вообще не была ни разу.. :(

Опубліковано

2Forever Autumn

Вас никто не заставляет ехать...там и без вас будет весело ;)

:: а ехать туда всего 15мин...думаю не так и далеко...

Опубліковано
2Forever Autumn

Вас никто не заставляет ехать...там и без вас будет весело :)

надіюсь, так буде весело не тільки без мене, а ще й без гопніків))

Опубліковано

2Forever Autumn

Вас никто не заставляет ехать...там и без вас будет весело :)

надіюсь, так буде весело не тільки без мене, а ще й без гопніків))

:):)

Нда... мир не без добрых людей.... А гопников мы это... "пригласим")))) Если они прийдут)

Опубліковано

і в чому прикол стрибати, як укушений австралійською мутованою осою в одне інтимне місце, крутити головою на всі сторони світу, трясучи при тому хайєром?

без цього рок не рок???

Опубліковано
і в чому прикол стрибати, як укушений австралійською мутованою осою в одне інтимне місце, крутити головою на всі сторони світу, трясучи при тому хайєром?

без цього рок не рок???

Якшо чесно слемлюсь дуже рідко так як всеж прихожу послухати музику а нестрибати як кенгуру!

Основне все ж то музика а слем це для тих кому немае шо робити...

Народ як завжди для слему найдеться!

Опубліковано

без цього рок не рок???

:dont::D

старпёрский подход)) Грамотный культурный слэм это всегда хорошо.. а в чём прикол сидеть и смотреть тупо?) или давайте может перейдём на калбасёров они ещё покруче слэмеров выдают)))

Ps Слэм — беспорядки, проводимые в зоне фанатского сектора после забития «своей» командой гола или в качестве провокации для сотрудников милиции. :P

Опубліковано

Згідний!

Ше можна пригадати Куматозників...

А то бувають придуркі шо з кулаками летять з піднятими ногами, потм дивишся на них... результат розбиті носи...і все таке...

Таких нада виводити... слем це не всплеск аграсіїї на інших людей...це просто такі культурні танці :dont::D які немають спричиняти незручностей іншим...

Опубліковано

Нажаль зараз взагалі не зустрінеш нормальної штовханини! В недалекому минулому це не було виявом антипатії чи агресії, все було чьотко і весь натовп "слемував" дуже гармонійно, як одне ціле, звичайно падали, десь і по фейсу мальок пропускали, але завжди отримували вибачення та миттєво піднімали! І не потрібно було ніяких "зракоразширяющих" після яких життя не миле, адреналіну і радості й так по самі вуха!

Зараз завжди найдеться якесь мурло, прищ, який претворить цей танець на тупі "разборкі", та й нема зараз норм команд під які можна так пострибати!

ЗІ. Love save our ass :smile3:

Опубліковано

Ндя жалко в Луцьку на зразок UPfest цього року не зробили на це я підтянувся ну і маяки може будуть круті але не тот маштаб і гопів буде там мабудь... Ну у ьвсякому випадку гарно провести час і заслепити когось до потері...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...