Перейти до змісту

Тема шанувальників авто марки "Запорожець"

Voytik

Рекомендовані повідомлення

тема створена для спілкування галичан котрі і іномарки мають, і рідного Запорожця не цураються.

москалів-ненависників данної марки, прошу мовчки проходити мимо, не позоритись не флудити..

Запорожець звісно не Мерседес, і не треба його порівнювати по якості та надійності з іншими марками авто, він є такий яким був задуманий конструкторами. а саме, супер бюджетний та простий. проте, наш рідний, український.

він не створювався для комфорту, чи витривалого ресурсу. в ньому не використовувались дорогі матеріали та складні технології. його створили таким дешевим щоб його могла купити практично люба, тогочасна сім'я. і треба йому віддати належне. бо коли він, як і люба інша машина, доглянутий, справний, настроєний, то виконує своє завдання на всі 100%, а часом навіть і більше.

якщо в нас, у багатьох людей, з засраними сов'єтьсякими мізками ще до цього часу в крові лишається зневага до Запорожців, то наприклад у німців (здавалось би до чого тут вже німці) уявіть собі, в Німетчині, наразі, найбільший діючий клуб власників та шанувальниців цієї марки авто (в клубі налічується біля сотні машин!) "Saporoshez". (www.saporoshez-968.de)

198a4du-960.jpg

5d8a4du-960.jpg

ee7e95u-960.jpg

c17e95u-960.jpg

76dd3624efd3.jpg

на відміну від наших громадян, німці дуже ввічливо ставляться до наших Запорожців. бережуть їх, реставрують до 101% оригіналу, тримають в ідеальному стані, постійно приймають участь у різних європейських поважних авторетро виставках, їздять у подорожі.

крім того є клуби і у інших країнах, наприклад в Россії.

то ж цікаве питання. звідки у наших співвітчизників стільки ненависті до своєї рідної такої прикольної машинки, що ми їх так соромимось, вбиваємо, калічимо, зрізаємо дах, обливаємо фарбою та здаємо в металобрухт...

давайте не будемо постосовітьским бидлом, та спробуємо врятувати хоть те що ще не знищилось чи вивезлось до Німетчини.

хтось з присутніх має Запорожця?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 205
  • Створено
  • Остання відповідь

то ж цікаве питання. звідки у наших співвітчизників стільки ненависті до своєї рідної такої прикольної машинки, що ми їх так соромимось, вбиваємо, калічимо, зрізаємо дах, обливаємо фарбою та здаємо в металобрухт...

давайте не будемо постосовітьским бидлом, та спробуємо врятувати хоть те що ще не знищилось чи вивезлось до Німетчини.

От як би в тебе був цей автомобіль, який активно використовувався, то таких запитань не виникало би. Бажання зберегти щось виникає, якщо це щось було хорошим, а про запорожця такого згадати не можу ніц (крім мотору з-заду як у Lamborghini).

Запорожець - це не ідол епохи, а її пережиток.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

шавновний, в мене є Запорожець і не один, причому піднятий з повного хламу власними руками. і зараз нступного реставрую.

і давайте не будем філософствувати на тему хороший він чи ні. я своїм їзжу практично кожен день, вже сім років. і обїздив ним пів України, Карпати, та половину Польщі проїхав. так що не тре..

а пережиток це наше відношення до антикварних машин, а не самі машини.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як колишній володар цього чуда техніки скажу: антикварна машина - це Ford T, а запорожець це просто КОРЧ. Хорошу машину ніхто як ви виразились фарбою обливати, убивати-на метал здавати не буде. А все тому що купа мінусів в самій конструкції. Да і запорожець не є єдиною українською машиною, в нас ще є чудні КрАЗи

І ще одне. Мотор автомобіля має співати, а не пердіти як будто наступив армагедон.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

поясни це німцям. вони з тебе поржуть..

проходим мимо! нічого тут срати, я ж написав що тема сворена не для обсирання..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Приймате в ряди власника жовтого вухастого )

п.с Я думаю ми знайомі )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нічого тут срати, я ж написав що тема сворена не для обсирання..

а є об"єктивні причини фапати на боготворити запорожець?

ну хоча б 5

?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Підтримую ТС. Запорожець,це як символ епохи.А-ля,привіт з УССР.Ще дитиною дядько завжди за кермо садовив,як в село заїзджали.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То Deemon

перепрошую, але я створив цю тему не для обговорення Запорожців, чи причин на них фапати. кому треба той і так все розуміє, іншим воно нідочого.

тема створена зібрати власників у Луцьку.

бо в інших містах України, і не тільки, народ кучкується як має бути, а у нас щось глухо..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А чем, собственно, "Запорожец" - КОРЧ? Или надо фапать только на древний Ford, который и не соберешь без лишних 50-60 тысяч баксов?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ездить на "запорожце" - прикол, участвовать на нем в гонках - вызов.

10-1600H-zaz.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я - тут! І я - "ЗА")))

Коротко і ясно)

post-3660-0-83082800-1360877603_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

треба тему про Волинянку!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

bububurty Чим він корч? Та хоть тим що запорожець це середня ланка між

цим і цим.

post-11219-0-77688100-1360877460_thumb.j

post-11219-0-11327700-1360877482_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ТС просил без флуда. Очередной пост вопреки его просьбе отправит вас на 3 дня в РО. Чтобы не обижались после.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ТС просил без флуда. Очередной пост вопреки его просьбе отправит вас на 3 дня в РО. Чтобы не обижались после.

Діма, пропоную одразу розмежувати поняття флуду і поняття точки зору відмінної від ТС.

Виправте в заголовку "тільки для фанатів запорожців".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тема шанувальників авто марки "Запорожець" - мне кажется, достаточно точно названо. Если вы - не они, то вам и не сюда ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То чому читати,заходити в тему?Прахадітє мімо!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На посошок

Розстріл придуркам...

П.С. Шукаю "капєйку" за стобаксів для аналогічного тесту...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене стуканув мотор. В кого є 40ка мотор , і може поставити , або полагодити цей ?(теж 40ка)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Моя історія!

Я володар ЗАЗа, вже 13рік! До цього ЗАЗом володів мій батько (нажаль який був зруйнований в ДТП, і було прийнято рішення його не відновлювати, а купити новий).

В 2004 був замінений кузов на новий, з пробігом лише 12тис.км, без жодних ознак корозії!

Разом з цим проведено заміну всіх механізмів на нові. Двигун на той час пройшов лише близько 10тис.км після капіталки, тому його я не зачіпав.

За останні 9р експлуатації, було пройдено близько 19т.км, не багато, але я певно "мінімаліст" і більше не потребую :).

На авто в 2004р був заведений "бортовий журнал", де веду запис усіх ремонтів та поломок, так ось "О ДИВО!" за 9 років виявляється я лише 2 зпускав повітря з гальмівної системи, 1 раз регулював розвал та сходження коліс (бо зразу зробив його "на око") і 6 раз міняв мастило! Жодного разу ніде не ставав через поломки, лише минулого року бензин закінчився :) і то на районі майже біля дому.

Авто мене цілком і повністтю мене влаштовує! оз. Світязь, Львів, дача, риболовля, пікнік - авто для цього просто супер!

В мене авто - "вихідного дня"

P.S.

Я в принципі розумію тих хто заявляє що "ЗАЗ - це хлам". Зазвичай зараз ЗАЗ це перший досвід, а як я згадую "батьківську" машину (ту що до 2004) і як я її експлуатував, то в мене аж сльзи зараз навертаються, та й себе тоді якось не шкодував. Для мене він тоді був "цяцею" і поломки слідували одна за одною, ззазвичай підвіска і я на той час також нарікав на своє авто.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікаво , який в тебе розхід палива ? Чи ти на газу ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Від 6,5-7л при помірній їзді 50-60 км/год і 9-10л під час руху 100 км/год. - за містом

По місту 8-9л

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і я на ньому намотував перші кілометри..

мій дід власник такого апарату

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...