Перейти до змісту

Чим краще обложити будинок?

Andriy_L

Рекомендовані повідомлення

Постало питання.

чим краще оздобити будинок і шукаю поради, що буде краще.

маю два варіанти:

-периший - короїдом - вартість робіт та матеріалу приблизно знаю.

- другий - облицювальна плитка Фагот 250x60x16. - вартість робіт цікавить!!!

+ ваш варіант.......

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

основне запитання - мета? Тобто, ЩО намагаємось отримати.

Для краси, чи для тепла, чи для того і для того... Від цього залежить і об'єм робіт, і вартість...

Якщо тільки для краси, то тут, як кажуть, "о вкусах не спорят". Все залежить тільки від вашого бачення та від розміру гаманця. Комусь, наприклад, подобається плитка, комусь - дерев'янна вагонка (типу, під будиночок з брусу), а комусь і пластиковий сайдинг подобається...

А якщо від оздоблення вимагається щей теплоізоляція, то тут в розрахунок вже потрібно приймати багато чинників...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

основне запитання - мета? Тобто, ЩО намагаємось отримати.

Для краси, чи для тепла, чи для того і для того... Від цього залежить і об'єм робіт, і вартість...

Якщо тільки для краси, то тут, як кажуть, "о вкусах не спорят". Все залежить тільки від вашого бачення та від розміру гаманця. Комусь, наприклад, подобається плитка, комусь - дерев'янна вагонка (типу, під будиночок з брусу), а комусь і пластиковий сайдинг подобається...

А якщо від оздоблення вимагається щей теплоізоляція, то тут в розрахунок вже потрібно приймати багато чинників...

будинок вже обкладений пінопластом 5мм.

по питці зорієнтуйте.

площа 200 квадратів

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

можливо ви мали на увазі пінопластом 5 см ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так. пінопласт 5 см. помилився

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо вже обклеєно все пінопластом, то для чого видумувати велосипед і тратити лишні гроші? Затерти короїдом чи баранеком і на тому все. моя думка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я б доліпив ще 10 см пінопласта.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я б доліпив ще 10 см пінопласта.

для чого ще 10 см? не зрозумів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Boomboxic,

Якщо вже обклеєно все пінопластом, то для чого видумувати велосипед і тратити лишні гроші? Затерти короїдом чи баранеком і на тому все. моя думка.

я раніш також так думаю. але побачив кілька будинтів які обтянуті короїдом і вони стоять вже з чорними розводами від дощу...то і сам задумався..що краще...за 10 років треба буде 2-3 рази перекрашувати а пліткою раз зробив і надійно, я так думаю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

плитка облітає аж огого, особливо там де 5 см пінопласту.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Boomboxic,

я раніш також так думаю. але побачив кілька будинтів які обтянуті короїдом і вони стоять вже з чорними розводами від дощу...то і сам задумався..що краще...за 10 років треба буде 2-3 рази перекрашувати а пліткою раз зробив і надійно, я так думаю.

В батьків 5 см. пінопласту з короїдом - ніяких проблем немає. Одне що виникає морока, коли пил піднімається з вулиці - то добре пристає до того короїда. Але пройшовся Каршером, позмивав той бруд і будинок як новий.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ЯКІСТЬ не вибирає матеріал. ЯКІСНИЙ пінопласт-короїд, як і лицювальна цегла плитка, служать так як треба. Робіть якісно) і все.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ЯКІСТЬ не вибирає матеріал. ЯКІСНИЙ пінопласт-короїд, як і лицювальна цегла плитка, служать так як треба. Робіть якісно) і все.

вище писалося (плитка облітає аж огого, особливо там де 5 см пінопласту).........чи це дійсно так???бо я на даний момент більш зхильний до плитки...не буде вона облітати якщо зробити якісно.

можливо хтось бачив таку роботу де обкладено будинок цею плиткою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вище писалося (плитка облітає аж огого, особливо там де 5 см пінопласту).........чи це дійсно так???бо я на даний момент більш зхильний до плитки...не буде вона облітати якщо зробити якісно.

можливо хтось бачив таку роботу де обкладено будинок цею плиткою.

Плитка, плиткой! Но вот срок службы клеевого расствора гораздо меньше нежели плитки. Вот и разрушится Ваша плитка когда отвалится от стены, дай бог что бы разрушилась она об землю а не об голову своих родных. Был прецендент с плиткой советских времен, девочке голову разшибло.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Короїд у всіх! вже не цікаво!

Намішав розчин, взяв віника, набризкав "шубу" і забув на багато років. :) Швидко, дешево і сердито :)

А є бажання, то ще й пофарбував :)

Зовнішня краса - для сусідів і проходящих. А сам звикаєш швидко і вже не помічаєш, що там в тебе ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

краще не короїдом, а баранеком. баранек на третину дорожче за короїд. але є свої переваги-

1) кращий зовншній вигляд ( менше вбиратиме пилюку баранек)

2) зручніш працювати, можна не затирати і тд

3) менший розхід краски

систему, яку можна викоритосувати - anserglob http://www.anserglob.com.ua/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...