Перейти до змісту

Проект "Читанка"


Ko3bMa

Рекомендовані повідомлення

Привіт, ми - Таня, Таня і Світлана. Наш веб-проект "Читанка" - це дитяча публічна онлайн-бібліотека.

Коли ми були дітьми, у нас було дуже багато дитячих книжок. Зокрема, україномовних. Це були прекрасні книжки з чудовими малюнками. Немало з них і досі збереглися. Ми хочемо поділитися цим добром із сучасними дітьми.

Ми не скануємо сучасні дитячі книжки і не станемо їх викладати на цей сайт, якщо нам хтось надішле. Сучасну дитячу книгу можна купити у крамниці. У нашій бібліотеці будуть тільки ті книги, які давно не перевидаються і яких у крамницях не знайдеш.

Незважаючи на це, варто пам`ятати про авторське право. Матеріал, розміщений на цьому сайті, належить видавництвам, письменникам, ілюстраторам. Якщо Ви хочете мати якусь із давніх книг у паперовому вигляді, спробуйте звернутися до видавництва, вказаного в анотації. Більшість книг, надрукованих у той час, належить видавництву "Веселка". Воно існує і тепер. Цілком можливо, що Ваша ідея зробити передрук давно забутої книги видасться їм цікавою.

Втім, деякі примірники можна придбати у букіністів, які віднедавна співпрацюють із "Читанкою". Щоб знайти їх, наберіть у пошуку слово "придбати"

Ми будемо раді кожному, хто захоче співпрацювати. Діти хочуть читати! Дістаньте свої старі книжки з антресолів!

http://chytanka.com.ua/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...