Перейти до змісту

Нафігатори на Windows CE (Igo8 і Navitel)

Рекомендовані повідомлення

• Адміністратори

Пдігнали мені родичі задачку.

3 нафігатора.

JVC KV-PX70 Win CE 5.0 - встановлений древній медіон. треба замінити на навітел або igo

NEC GPS-434 - Встановлена igo 8.3.2.96054 - я так розумію можна просто поновити карти і poi

Pioner PI-5981BT Windows CE

Потрібно на них поставити софт для нафігації.

на 4pda та рутрекері, валом збірок і карт. Але як доходить діло до встановлення, нічого толком не підходить :)

Хтось може підказати, який софт іменно на них ставити?

Особливо цыкавить що робити з JVC KV-PX70 Win CE 5.0

Хтось допоможе?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можу спробувати. Номер скинув в ПМ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Спробувати я можу і сам. :)

Я написав з надією на те що тут є люди які знають. Яку IGO чи NAVITEL треба стаивти на Win CE 5.0

Які можуть дати лінк на карти для 8.3.2.96054

Cкачати і залити на флешку, думаю не важче ніж прошити софт на маршрутизаторы ZTE 8902 чи змінити HBOOT в телеофні HTC :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я долгое время на WinCE5 использовал вот эту сборку навитела. она, конечно, через задницу запускается (navigator.exe, скрипт в формате MortScript), но работает. проблема порезаных WinCE в том, что не хватает часто библиотек, или они тоже порезаные. поэтому там в корне лежит и aygshell.dll и coredll.dll. если заработает без них, то можно удалить

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Спробувати я можу і сам.

Наскільки я зрозумів, спроба вже була:

нічого толком не підходить

Якщо Ви навіть не написали на яких портах працюють "нафігатори", якої допомоги лінками Ви чекаєте?

Яку IGO чи NAVITEL треба стаивти на Win CE 5.0

Що означає "треба"? Одну і другу можна поставити на WinCE 5.0 та обидві виконують свої функції, як вміють. А вибір ПО - це питання "релігії" і географії маршрутів.

Які можуть дати лінк на карти для8.3.2.96054

Про лінк на карти для iGO 8.3 в першому пості я нічого не бачу.

Cкачати і залити на флешку, думаю не важче ніж прошити софт на маршрутизаторы ZTE 8902 чи змінити HBOOT в телеофні HTC

То проблема є чи її не має?

Навіть близьких до ідеалу карт України не існує! Яка держава, такі і карти. Пратично всі вперто ототожнюють Україну зі столицею або максимум київською обл. Я з різними навігаторами накатав ~50 тис. км по всій правобережній і частині лівобережної України. Найкращі карти з усього, що бачив - від travelgps.com.ua, ІМХО(!). Єдині, що знають вулиці усіх райцентрів. Їхні карти підходять для Navitel і СитиГИД. Користуюся першим.

Для iGO прийнятних для мене карт не існує. Найкращі з непотрібу - від КартБланш. Можливо, комусь і достатньо таких знань населених пунктів заходу України, але не мені.

З самим ПО теж не все так просто: є версії вилікувані, а є, яким треба лома; є під ResidentFlash, а є під NandFlash; є під любий порт, а є під визначений; є з підтримкою будь-яких карт, а є ні; і т.д.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Маестро.. З вашого посту і його трішечки хамського оформлення. Смію припустити великий спеціаліст в автомобільних навігаторах . :)

Спроба, була. Вдала.

При більш поглибленому вивчені розділів форуму 4pda

На нек і піонер, софт був підібраний. Останні доступні карти встановлені.

Лінк в першому пості. Хм. А ті хто дали мені лінки на софт і карти, зрозуміли що я мав на увазі. :)

Про порт, мається на увазі порт через який працює гпс з софтом?

Залишається питання тільки з JVC KV-PX70 Win CE 5.0

Не можу прибрати встановлений там лаунчер.

І Igo і Navitel не запускається з експлоера. Каже " no valid widows CE app"

post-1-0-84254400-1360678621_thumb.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З вашого посту і його трішечки хамського оформлення. Смію припустити великий спеціаліст в автомобільних навігаторах

В своєму житті мав справу орієнтовно з п'ятнадцятьма навігаторами. Мало буде для "великого спеціаліста". Але людей, які б тямили в навігаторах і проїзджали хоча б 30-40 тис. км в рік по різних дорогах країни не так багато. А по іншому оцінити роботу навігаційного ПЗ чи карт не бачу можливим.

Я просто запропонував свою допомогу, на що отримав "трішечки хамську" відмову.

Про порт, мається на увазі порт через який працює гпс з софтом?

Так, COM-порт GPS-модуля. Якщо він не співпадає, то наві супутників не побачить.

Не можу прибрати встановлений там лаунчер.

А в лаунчер прописати адресу нового ПЗ пробували?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Проїхали.

Номер порта міняється в конфізі, не проблема.

Ланчер якийсь ідіотський, не можу розібратись з його конфігами. :)

Мені б знайти де вписано щоб цей ланчер стартував. В авторані нема, в реєстрі не знайшов. (погано шукав)

Я скачав прикольну збірку з ланчером, хочу її прикрутити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

вроді тут

автозагрузка в windows CE 5.0 лежит в ветке HKEY_LOCAL_MACHINE\init

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Казав же, давай по тімвюверу поможу :_08:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Scorpio - Дякую.

Якби ж зразу знання про олевські ліби :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...