Перейти до змісту

Інтернет-кафе у Луцьку?

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Підскажіть де у Луцьку є хороше інтернет кафе з швидкісним інтернетом,щоб за годину можна було скачати пару фільмів і скинути на флешку?

Опубліковано

derofin, раніше там швидкість була никудишня і я сумніваюсь що її там хтось в десятки раз збільшив щоб фільми можна було качати.

з тих пір стало ще гірше — сигнал слабкий, швидкість ніяка

Опубліковано

подивись тут - на Соборності між ВТБ банком та аптекою.

якщо я не помиляю то це не "інтернет КАФЕ" а клуб для геймерів там спокійно посидіти не вдасться...практичьно кожен день мімо нього ходжу на роботу/з роботи і постійно бачів там дітей років по 13-15 з сігарєтою в зубах і пивом....хоч чєсно кажучи сам там ніколи не був, не заход в середину, але того що я там бачю навіть бажання немає туди ходити....ІМХО

Опубліковано

ТС хотів нормальну швидкість інтернету, а не затишно посидіти. Сам там не був, але чув, що там швидкість якраз хороша

Опубліковано

ТС питався про "інтернет КАФЕ", а не про "бичярню" в якій бігають малалєткі і строять з себе не знати що....

Опубліковано

в Луцьку взагалі будь-яких інтернет-кафе чи комп"ютерних клубів не так уже і багато. А таких, які б задовольнили твої завищені амбіції, взагалі немає.

Опубліковано

Макс, а ти робив зауваження тим "малалєткам"? чи звертався до адміністрації закладу з цього приводу? чи просто проходив собі далі? а число 93 - це твій рік народження? то ти теж не набагато старший від них

Опубліковано

якщо я не помиляю то це не "інтернет КАФЕ" а клуб для геймерів там спокійно посидіти не вдасться...практичьно кожен день мімо нього ходжу на роботу/з роботи

ТС питався про "інтернет КАФЕ", а не про "бичярню" в якій бігають малалєткі

Ви були в середині?

Опубліковано

Це не завищені амбіції. Це амбіції нормальної людини яка хоче отримати нормальну послугу ...

блін, та домовся з котримсь з форумчан з нормальним інетом, він тобі за сік/пиво/шоколадку скачає все, що тре

P.S. Чи то, може, ти не зовсім звичайні фільми качати зібрався :_16:acute.gif

:0016: :0016: :0016: :

Так це ж не я ТС. В мене з нетом проблем не має. І звичайні фільми можу скачати, і не звичайні

:0016: :0016: :0016:

Опубліковано

Так, харош сратись ^_^

ТС, попитай в друзів\знайомих, в кого Airbytes або Датагруп (~100мбіт\сек, коротше кажучи).

Далі знайди фільми, які хочеш (hurtom, ex.ua, рутрекер) і скинь їм посилання - за пиво, думаю, і на двд закатають

Може й тут хто знайдеться.

Опубліковано

сам коли не було інтернету колись хотів скачати кіно. то у інтернет кафе я не тільки кіно, я навіть пів-кіна скачати не зміг. а тс хоче декілька. мабуть таких інтернет кафе і немає.

Опубліковано

Saddy, а хіба я їм маю мазгі вправляти?? це те саме якби до тебе підійшов хтось і начяв чітати маралі, ти б в одне вухо впустив а в друге випустив, бо тобі було б пофіг на думку інших(чесно кажучи так само як і мені пофіг на те шо хтось буде судити мою поведінку і мою манеру життя)....да 93 це рік народження....тікі от одне питання хіба цифра визначає те шо є в голові?? можна і в 25 бути "бидлом" яке нічього не розуміє і в якого в голові тікі піти десь пошлятись...так шо вік це ше не показник...

yura2281, повторюсь, я бачю які там відвідувачі мені цього достатньо...я ж написав шо це особисто моя думка...

Опубліковано

-Возраст — это всего лишь цифра. Она не определяет ум человека и его взгляды на жизнь. Всё зависит не от прожитых лет, а от пережитых обстоятельств в жизни.

-Молодой человек, либо паспорт показывайте, либо кладите сигареты на место.

Опубліковано

Так, харош сратись ^_^

ТС, попитай в друзів\знайомих, в кого Airbytes або Датагруп (~100мбіт\сек, коротше кажучи).

Далі знайди фільми, які хочеш (hurtom, ex.ua, рутрекер) і скинь їм посилання - за пиво, думаю, і на двд закатають

Може й тут хто знайдеться.

Дякую за пораду.Є в мене такі друзі\знайомі в яких можна скачати,але іноді краще зайти в якесь інтернет-кафе і ні в кого не просити.

Опубліковано

-Возраст — это всего лишь цифра. Она не определяет ум человека и его взгляды на жизнь. Всё зависит не от прожитых лет, а от пережитых обстоятельств в жизни.

і?? хіба я не теж саме сказав??

Опубліковано

Інтернет центр Волі 5

швидксіть на клієнта - 10Мбіт (гарантована) розподіл шейпером

також працює WiFi

абонемент на місяць - 50 грн швидкість 5 Мбіт - необмежений

абонемент на добу - 10 грн гвидкість 10 Мбіт - ліміт 5 Гігабайт

Welcome

Опубліковано

Так це ж не я ТС. В мене з нетом проблем не має. І звичайні фільми можу скачати, і не звичайні

Соррі, фраза звучала, як то ніби ти ТС :) Вже виправив

Saddy, а хіба я їм маю мазгі мізки вправляти?? це те ж саме, якби до тебе підійшов хтось, і напочав читати мораль, ти б в одне вухо впустив, а в друге випустив, бо тобі було б пофіг на думку інших_(чесно кажучи, так само, як і мені пофіг на те, шо хтось буде судити осуджувати мою поведінку і мою манеру життя)....да Так, 93 - це рік народження....ільки от одне питання: хіба цифра визначає те, шо є в голові?? можна і в 25 бути "бидлом", яке нічього не розуміє і в якого в голові тільки піти десь пошлятись...ак шо вік - це ше не показник...

yura2281, повторюсь, я бачю, які там відвідувачі, мені цього достатньо..._я ж написав, шо це - особисто моя моя особиста думка...

Про те, що вік - не показник, підтримую на всі 100%. Як на мене - то дитина краще написала б, ніж ти - 19/20-річний хлопець. На "доску почета позора"

пфффф....причьом тут орфографія?? ми що на літературному конкурсі чі як??....головне шоб була зрозуміла сама думка, а орфографія і стиль розмови сюди не відноститься....

Опубліковано

Інтернет центр Волі 5

швидксіть на клієнта - 10Мбіт (гарантована) розподіл шейпером

також працює WiFi

абонемент на місяць - 50 грн швидкість 5 Мбіт - необмежений

абонемент на добу - 10 грн гвидкість 10 Мбіт - ліміт 5 Гігабайт

Welcome

Не зрозуміло.Це інтернет-центр куди можна прийти й користуватися інтернетом?Платиш 50 грн в місяць і приходиш в будь-який час?Чи це інтернет провайдер який підключає інтернет?Напишіть детальніше що до чого.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...