Nuna Опубліковано 3 Лютого, 2013 в 07:47 #1 Опубліковано 3 Лютого, 2013 в 07:47 КУПЛЮ ЦІКАВИХ МИРНИХ РИБОК, ДУЖЕ ХОЧУ боциЮ мраморнУ, НЕОНЧИКІВ, барбусІВ суматранскХ, анцистрУСА, РИБКУ НОЖА, телескоп, НУ І ВСЕ ГАРНЕ
Hedgehog Опубліковано 3 Лютого, 2013 в 09:37 #3 Опубліковано 3 Лютого, 2013 в 09:37 ладно, не хотів відписувати першим так як сам швидше чайник ніж професіонал .... Для початку ти написав би хоча б літражик своєї баночки бо без цього аж ніяк !!по друге: хотіти все гарне і разом не можна ! все воно гарне, але не все сумісне !!і не можна купити двадцять різних видів риб по одній штуці !! їх треба заселяти "сімями" а то і цілими "родинами" (стайками)стосовно боцій: я ніколи не мав, але всі хвалять їх ! (+)неонів я замінив би на меланотенію прекокс (-)барбус суматранський (-) він агресивний трохи особливо коли статевозрілий, краще барбус вишневий це один з наймирніших видів барбусаанцики (+)ніж (+)телескоп (-) це вредна риби: обїдає мякі рослини. вириває їх з грунту, ненароком може зїсти щось дуже дрібне (рибку якусь) харчування у нех специфічне: може зїсти слона, а відповідно і воду і грунт дуже забруднюватиме, що ускладнить догляд за акваріумом!додай кілька сомів. Гарненькі як на мене: агамікс зірковий, парчевий сом, лорікарії і стурісоми! щось з них та вибери.гурамі і ляліуси подивися - це лабіринтові риби (трохи лякливі), але якщо сусіди мирні, а їх буде кілька штук то все буде гаразд, вони і симпатичні і формою тіла відмінні від інших.
keepo Опубліковано 3 Лютого, 2013 в 09:59 #4 Опубліковано 3 Лютого, 2013 в 09:59 Nuna, оформи правильно свої повідомлення. Без CAPS"у і стрибання в регістрах!
Oli Опубліковано 3 Лютого, 2013 в 10:40 #5 Опубліковано 3 Лютого, 2013 в 10:40 займаюся боціями, пиши що треба. є у Луцьку одненька боція мраморна, сантиметрів 6-8. ще можу продати 2 боция морлети, набагато швидші і цікавіші. Всі рибки відгодовані... їдять огірок, салат, кабачок... завалюються на бік, на спину, це дуже цікаво та природньо для них. коли їдять видають "клацаючі" звуки +барбуси заганяють і покусають неонів, перевірено. +не бери в магазинах зігнутих боцій, тобто затянутих, їх ще нікому не вдавалося відкормити. фото... http://www.aqa.ru/fo...g.php?id=151815
Nuna Опубліковано 3 Лютого, 2013 в 11:25 Автор #6 Опубліковано 3 Лютого, 2013 в 11:25 КУПЛЮ ЦІКАВИХ МИРНИХ РИБОК, ДУЖЕ ХОЧУ БОЦІЮ МРАМОРНУ, НЕОНЧИКІВ, БАРБУСІВ СУМАТРАНСЬКИХ, АНЦИТРУСА, РИБКУ НОЖА, ТЕЛЕСКОП, НУ І ВСЕ ГАРНЕ У МЕНЕ АКВАРІУМ НА 52 ЛІТРИ
Nuna Опубліковано 7 Лютого, 2013 в 10:25 Автор #7 Опубліковано 7 Лютого, 2013 в 10:25 рибки вже маю закрийте будь ласка тему
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.