Перейти до змісту

куплю Gevey для iPhone 4

CTyDeHT

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

5.1.1 модем 4.12.05

Не від атт, дурні питання будь-ласка тримайте при собі.якби була можливість розлочити- я б нею скористався, а в кого є гевейки- дзвоніть будь-ласка на номер 0508011164, потрібна терміново, в любий час я під'їду і куплю

Опубліковано

дурні питання будь-ласка тримайте при собі

Раз такой умный, то должен знать что для этой версии модема гевей-карт не существует.

Опубліковано

Ти впевнений На всі 100? А якщо я покажу тобі телефон, який працює з гевейкою і з цією версією модему- дасиш мені 100$?

Чоловіче, в тебе є гевей, мені він потрібен. Давай я куплю? І профіт

Опубліковано

Хм.навіщо?я не шукаю телефонів з гевеями, я шукаю собі гевей.мені треба його купити.в тебе є гевей?давай я його куплю

Опубліковано

Хлопче, в тебе є гевей, мені він потрібен. Давай я куплю? І профіт

Ты перед тем как писать, хоть в профиль заглядывай;)

Хм.навіщо?я не шукаю телефонів з гевеями, я шукаю собі гевей.мені треба його купити.в тебе є гевей?давай я його куплю

Я не слышал о работающем гевее на модемах выше 4.10. Если такие существуют, просвети.

Опубліковано

До чого всі ці висери?я прийшов не за порадою, ок? Ви, великий дядьку, хочете мені сказати що я ніц не розумію?

Дешевий китайський гевей супрім працював з моїм 4.12.05.цього достатньо?

Опубліковано

CTyDeHT, на правах модератора я пропоную вам бути стриманішим у виразах, це по-перше(будем вважати це не китайським, але останнім попередженням)

а по-друге, просто як людина, яка знає TreNer'a, маю сміливість зауважити, що у айфонах, гевеях і всяких інших айприладах ви дійсно студент. Вказувати про некомпетентність людині, яка можливо займається вашим питанням більше часу , ніж вам років - це категорична невихованість.

Опубліковано

CTyDeHT, на правах модератора я пропоную вам бути стриманішим у виразах, це по-перше(будем вважати це не китайським, але останнім попередженням)

а по-друге, просто як людина, яка знає TreNer'a, маю сміливість зауважити, що у айфонах, гевеях і всяких інших айприладах ви дійсно студент. Вказувати про некомпетентність людині, яка можливо займається вашим питанням більше часу , ніж вам років - це категорична невихованість.

Стриманість в виразах? Пробачте, а що власне Вас так зачепило в моїх виразах? Я образив тренера? прошу пробачення в такому випадку. і, можливо б цього всього не було, якби не звичка форумчан вказати кожному на те, що він дурніший. В даній темі я не питав чи варто розлочити телефон, чи існують гевей-карти для мого модему. Навіщо перетворювати покупку звчиайної гевей карточки в якийсь цирк? В цій ситуації своєї вини я не бачу,

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...