Перейти до змісту

1\4 Квартири

jaruk1

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Допоможіть будь ласка адекватно оцінити 1\4 квартири . Знайома декілька років тому отримала в дар 1\4 квартири ,зараз виникла необхідність оцінити 1\4 квартири оскільки її з відти просто вижили і квартирантів по закону також не може заселити (сожителі викупляти не хочуть , на скільки знаю збираються забирати через суд),а зараз змушена з чоловіком знімати квартиру . Квартира 4-ох кімнатна , знаходиться на Львівській в 5-ти поверховому будинку (хрущовці) площа 63 кв.м. 4-ий поверх. Можливо хтось мав подібну ситуацію то підкажіть будь ласка як вирішували це питання . Буду вдячний за будь які поради.

Опубліковано

Може порадитися з бюро нерухомості? Вони такі продають і знають як юридично і продати і ціну приблизну. А новий власник. якщо матьорий попадеться, їм дасть прочухана і буду жити в своїй кімнатці.

Опубліковано

Вона, якщо має всі оформлені документи на свою часту квартири, то може нею вільно розпоряджатися...

Може продати комусь (при умові що першочергово запропонує іншим співвласникам, а ті відмовляться)....

Хай налякає продажем своєї частки для циган... Ці там не пропадуть і ще невідомо хто тоді і кого звідти виживе... А якщо захоче - то може її і продати їм...

• 1 місяць потому...
Опубліковано

здайте якомусь безхатченку, або двом :)

Якщо подадуть в суд, скажіть що вирішили допомогти людям перекентуватись рік, справа ж то благородна якби :)

Опубліковано

Вони надумали продавати , оскільки ситуація не проста і вони наврядчи самі розберуться , можливо хтось був в такій ситуації , підкажіть будь ласка перелік документів і всі нюанси які можуть виникнути походу . Будем вдячні за будь яку інформацію . 0502094797 або 0939709380

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...