Перейти до змісту

Потрібна допомога з вибором БЖ

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Маю систему:

Поцесор - AMD Phenom II X4 965 Black edition

Мат. плата - Asus M5A78L-M

Відео - Palit geforse 240gt

Пам'ять - Kingston KHX1600C9D3B1K2/8GX 8Gb DDR3 1600MHz HyperX Blu

HDD - Western digital 7200 250Gb

1 DVD привід

Власне виникає таке питання: Чи хватить мені БЖ 400Вт??

Опубліковано

Якщо не мінятимеш відеокарту, то добротного на 400вт вистачить. але не якогось m-power, deluxe чи іншого підвального китайця. щось типу chieftec, be quiet!, zalman...

Але краще візьми з запасом 500вт, буде чуть дорожче, але 100% спокійно)

Опубліковано

згоден з Davids, візьми краще 500Вт, різниця в ціні зовсім невелика. БЖ - це не та деталь, яку будеш часто міняти. Візьми трошки потужніший - може будеш в майбутньому міняти відео чи доставляти ще планки оперативки, чи додаткові кулери тощо.

Опубліковано

Поцесор - AMD Phenom II X4 965 Black edition - 125вт

Мат. плата - Asus M5A78L-M - около 30 вт (+- жирний)

Відео - Palit geforse 240gt - 65 вт

Пам'ять - Kingston KHX1600C9D3B1K2/8GX 8Gb DDR3 1600MHz HyperX Blu - около 1.3 - max 2 вт планка

HDD - Western digital 7200 250Gb -5 вт

1 DVD привід - до 15 вт

=

в такому разі і характеристику бж напиши. щоб люди не думали що пк їсть 250Вт, а бж в них 400Вт (бо так на наклейці написано)...

Опубліковано
калькулятор мощности БП от Асус. более менее правильные цифры показывает, но можно погуглить ещё аналогичные сервисы и, посчитав на каждом, выбрать оптимальное значение.
Опубліковано

Мені калькулятор Asus нарахував мінімум 450 Вт, а по факту дешевий BTC PS-H400ATX справляється. Часом "зайвий" вінчестер появляється в системі, з розгоном бавився - проблем не виникало.

Опубліковано

Мені калькулятор Asus нарахував мінімум 450 Вт, а по факту дешевий BTC PS-H400ATX справляється. Часом "зайвий" вінчестер появляється в системі, з розгоном бавився - проблем не виникало.

Це до пори до часу! ;)

ЗАЗ і Мерседес машини і вони їздять, питання хто їздить довше до першої поломки, чи капіталки. Там під розрахунками маленькими буквами написано (Енермакс калькулятор попереджає), якщо ви будете використовувати БЖ більше 1р то радимо вибирати БЖ з 20% запасом мінімум. Тому всілякі там калькулятори показують завідома більшу потужність для вибраної конфігурації.

З цим не варто жартувати, а то буде як в одного Андія (на борді) вигорить пів системника!

Мій вибір Seasonic і всім раджу оптимальний мінімум: Seasonic SS-400ET-F3, або з запасом на топ конфігурацію - Seasonic SS-500ET-F3. На край можна взяти якогось чіфтека

Опубліковано

калькулятор від асуса чи любий інший від фірми-виробника БЖ, завжди буде видавати завищені параметри, аби втюхати вам дорожчий блок

доречі мені теж Seasonic подбаються

Опубліковано

доречі мені теж Seasonic подбаються

Мені не просто подобається, я ним користуюсь і кільком знайомим вже замінив.

До речі:

Який ще БЖ з активним коректором живлення має КПД>85% при цьому без проблем працює з усіма упсами?

Seasonicи працюють!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...