Перейти до змісту

Продам заводський мінівен

valerast

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Продам заводський оригінальний мінівен Opel Sintra 1998 року, 7 місць , кондиціонер, газ/бензин, двигун 2.2. , АБС, ел. дзеркала, ел підйомники передні, повний капремонт двигуна, підвіски, на свої роки авто в дуже гарному стані, причина продажу на весні буду розпочинати стройку Ціна 8800 долларів.

post-7672-0-28325200-1359017918_thumb.jp

post-7672-0-73807900-1359017927_thumb.jp

post-7672-0-11006900-1359017933_thumb.jp

post-7672-0-80977000-1359017937_thumb.jp

post-7672-0-66025700-1359017944_thumb.jp

Опубліковано

Оффтопик потерт, esiofire - забанен, Political может в ПМ написать администрации причину, по которой с одного АйПи пишут два никнейма.

Опубліковано

Вибачте за офтоп, але що це таке "заводський оригінальний мінівен"? Китайці вроді ще підробки не почали випускати.

А це те, що у нас на авто ринку заводського пасажирського мінівена рідко побачиш, практично всі авто перероблені з грузових, тому і пишу "заводський оригінальний мінівен", тому що авто на заводі випущене пасажирським.

Опубліковано

Мені здаєть що це авто на "америкоса" дуже схоже.

В даного авто дійсно коріння з США, там є марки які випускались з таким же кузовом, наприклад Шевроле Вентура, Понтіак Транспорт, Олдсмобіл, але це авто Opel Sintra випускалось компанією дженерал моторс для Європейського ринку, якщо когось цікавить як із запчастинами відповім, двигун там екотековський X22XE такий самий як на фронтерах, омегах і .... запчастин до нього в любому ларьку на Формулі , а по іншим відкриваєм Екзіст і очі розбігаються, від кількості ghjgjpbwsq і по ходовій і по всім іншим запчастинам

Опубліковано

Cherman до чого тут VW Touran i VW Caddy , всі прекрасно зрозуміли, що мову я веду про грузові авто (vito, t5, t4 , trafic, scudo,expert, caddy і ще ......) які в Україні потім переробладнують під пассажирські, до чого ця мова. Прошу не замусурюйте тему і не чіпляйтесь до слів.

Опубліковано

Cherman до чого тут VW Touran i VW Caddy , всі прекрасно зрозуміли, що мову я веду про грузові авто (vito, t5, t4 , trafic, scudo,expert, caddy і ще ......) які в Україні потім переробладнують під пассажирські, до чого ця мова. Прошу не замусурюйте тему і не чіпляйтесь до слів.

Мова до того, що Cherman цілком правий, а ти якусь ахінею написав- звівши до одного знаменника фургон і мінівен :0148:

Опубліковано

ЩЕ РАЗ ПРОШУ НЕ ЗАСМІЧУЙТЕ ТЕМУ, ЯКЩО Є ПРОПОЗИЦІЇ КОНКРЕТНО ЩОДО КУПІВЛІ АВТА ПРОШУ, А ТАК НЕ ОФТОПЬТЕ.

• 4 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...