Гість max-2 Опубліковано 21 Серпня, 2007 в 15:50 #1 Опубліковано 21 Серпня, 2007 в 15:50 Подключил к своей дебетной карте смс-уведомления (про то как они наваривают кучу бабла с этой по дефолту бесплатной услуги, разговор отдельный). У меня стоял старый номер, щас поменял на новый. Кстати опять таки прикол, что бы отключить номер надо "КУПИТЬ у банкомата услугу отключения" и че-то там подтвердить с телефона. Ну не п?здец!?? А если не отключишь то так и будет снимать 3 гривны каждый месяц за неработающий номер Я спросил у онлайн-техподдержки а что если я телефон потерял и подтвердить с него не получится. Они что то покумекали, и вроде как отлючили мне (бесплатно) и подключили новый. А дальше начинается смешная собсно история. Уже как три дня валят смс-ки с посторонней карты и постороннего города. Щас пока наблюдаю за этим всем. Что скажете?
Shura Опубліковано 21 Серпня, 2007 в 15:54 #2 Опубліковано 21 Серпня, 2007 в 15:54 что-то внесено неправильно№ карты скорее всего.
Гість max-2 Опубліковано 21 Серпня, 2007 в 15:57 #3 Опубліковано 21 Серпня, 2007 в 15:57 Номер абсолютно другой тут не то что на одну цифру можно ошибиться... Даже если чувак из техподдержки и промазал я не понимаю как он это сделал т.к как я уже сказал номер иной совершенно.
Shura Опубліковано 21 Серпня, 2007 в 15:59 #4 Опубліковано 21 Серпня, 2007 в 15:59 Номер абсолютно другой тут не то что на одну цифру можно ошибиться... Даже если чувак из техподдержки и промазал я не понимаю как он это сделал т.к как я уже сказал номер иной совершенно.корректно - позвонить и сообщить об ошибке. мне, например, совсем не по приколу было бы читать про чужие транзакции и пр.
Tory Опубліковано 30 Серпня, 2007 в 09:24 #5 Опубліковано 30 Серпня, 2007 в 09:24 Необижайся, но в Приватбанке одни дыбилы.....обчищают народ по полной...
Shura Опубліковано 30 Серпня, 2007 в 09:29 #6 Опубліковано 30 Серпня, 2007 в 09:29 Необижайся, но в Приватбанке одни дыбилы.....обчищают народ по полной... знаю огромное количество отличных специалистов и просто хороших людей, которые работают в Привате. и как же тебя обчистили в этом банке?
Plum Опубліковано 30 Серпня, 2007 в 10:49 #7 Опубліковано 30 Серпня, 2007 в 10:49 була в мене картка Подія від привата. І було включене повідомлення на мобільний про виконані транзакції. Потім я вирішив ту карту закрити. Пішов в Приват (відділення №3 по пр. Волі), розпитав скільки мені потрібно заплатити на картку до повного закриття, пішов в касу заплатив, написав заяву про закриття, карту в мене забрали порізали. Через півтора місяці до мене дзвонять, що в мене є просрочка по карті Подія. Якісь там копійки, але є. І карта не закрита. Сказали що щось вони там не дорахували і якісь відсотки мені ще капнули, тому карта не закрита. Я поїхав в банк, вияснив яку ТОЧНО суму мені потрібно доплатити, доплатив. Сказали що тепер все, карта закриється. ФІГ ВАМ! Через місяць знову подзвонили сказали що прострочка, знову пару копійок. Коли я знову поїхав в те ж відділення і почав вже наїжджати на них, то аж тоді вони вияснили, що то не відсотки, а щомісячна плата за послугу повідомлення про транзакції, яку вони не відключили коли закривали карту. Я написав повторну заяву на закриття карти і на відключення послуги, знову доплатив пару копійок і тоді карту закрили. Вже з пів року не дзвонять
dimmon Опубліковано 30 Серпня, 2007 в 11:07 #8 Опубліковано 30 Серпня, 2007 в 11:07 Необижайся, но в Приватбанке одни дыбилы.....обчищают народ по полной... Полный бред, зачем так обобщать, причем тут народ который там работает к тому что ты пришел туда и воспользовался ихними услугами по их тарифам (ну как ты говоришь обчищают). Не скажу что условия супер, но для этого и есть остальные банки. У меня много знакомых с привата - нормальные люди.
Songoku Опубліковано 30 Серпня, 2007 в 11:20 #9 Опубліковано 30 Серпня, 2007 в 11:20 Шо апять??? Видно тема з Приватом дуже популярна
Plum Опубліковано 30 Серпня, 2007 в 11:27 #10 Опубліковано 30 Серпня, 2007 в 11:27 У меня много знакомых с привата - нормальные люди. в мене також багато знайомих працюють/працювали в Приваті. Хороші люди і хороші спеціалісти. Серед таких людей впевнено можу назвати Ткачука Олега, Вікторію Радавську. На жаль, не стикався по роботі з b0rg'ом і datacopy.Але ж ви знаєте, що все добре забувається швидко, а погане запам'ятовується на все життя. Хороша репутація заробляється роками, а втрачається за один день. І останнім часом приват губить свою репутацію страшними темпами.
galayda Опубліковано 30 Серпня, 2007 в 17:33 #11 Опубліковано 30 Серпня, 2007 в 17:33 Та до працівників тут претензій мало. А от відношення до клієнтів і обслуговування чесно кажучи одне з найгірших. Сам переконався на багатьох ситуаціях. Вони тільки бабло хочуть косити, а на клієнтів їм наплювати. Як на мене то самий поганий банк по відношенню до клієнтів.
Юлямпочка Опубліковано 30 Серпня, 2007 в 18:02 #12 Опубліковано 30 Серпня, 2007 в 18:02 та, йоханий бабай (перепрошую), я сьогодні третій раз ходила знімати гроші з депозиту!!! Думала знову там покласти, а фіг там! Більше ніяких приватбанків, зла, труба, аж скаргу написала, зареєструвала і вимагала офіційної відповіді поштою . От. Сижу з двома малими дома і мушу вишуковувати спосіб забрати СВОЇ гроші з банку, можна жити???
Yurik Опубліковано 30 Серпня, 2007 в 18:18 #13 Опубліковано 30 Серпня, 2007 в 18:18 Хотів поповнити інтернет рахунок, а де там у відділені зависли комп'ютери, пів години я чекав на них, а потім плюнув на все і відклав процес до завтра
galayda Опубліковано 30 Серпня, 2007 в 18:28 #14 Опубліковано 30 Серпня, 2007 в 18:28 Я хотів у них заплатити за квартиру. Простояв 20 хвилин в черзі. Нарешті моя черга а тут заявляють мені більше платежів не приймаємо, закрила касу. ЛЮДИ ЩО СТОЯЛИ ЗА МНОЮ ЩЕ ЧОЛОВІК 4 РОЗІЙШЛИСЬ СПОКІЙНО. Дуже розізлившись я попросив книгу скарг- мені чемно сказали що нема. Охоронник хотів вивести мене за двері та я не піддався. Сказав щоб покликали начальника відділу, теж нема. В кінці кінців попросив номер телефона в головний офіс. Дали номер але сказали що тут не переговорний пункт і позвонити від них не можна. я позвонив з мобільного на головний офіс, там теж сказали що уже 17.30 і нікого нема, приходьте завтра рано. В кінці кінців я зібрався писати скаргу, попросив на імя кого писати. І тільки тоді до мене вийшла якась жіночка, завела в касу, наказала прийняти в мене платежі. Навіть не вибачились, тільки сказали що у них невистачає працівників, у відпустці, і одна касирша повинна працювати за двох. Коротше з дуже х....м настроєм я подався додому. От такий банк. І таких подібних ситуацій тільки зімною було кілька. ЗАЖРАЛИСЬ.
Shura Опубліковано 30 Серпня, 2007 в 18:37 #15 Опубліковано 30 Серпня, 2007 в 18:37 это приват?какое отделение?
galayda Опубліковано 30 Серпня, 2007 в 18:44 #16 Опубліковано 30 Серпня, 2007 в 18:44 Соборності, 32. Там завжди таке відношення. Касири на тебе дивляться як будто ти їх грабити прийшов.
Shura Опубліковано 30 Серпня, 2007 в 18:47 #17 Опубліковано 30 Серпня, 2007 в 18:47 Соборності, 32. Там завжди таке відношення. Касири на тебе дивляться як будто ти їх грабити прийшов.вот что значит b0rg ушел...начальница с того отделения на его место ушла.хотя мне судить трудновато.
kostya Опубліковано 30 Серпня, 2007 в 19:01 #18 Опубліковано 30 Серпня, 2007 в 19:01 К вопросу о закрытых картах и возникающих потом копейках. Был у меня как то депозит в УкрПромБанке. Дошел он до логического завершения и я забрал деньги и отдал карту, забрав с нее деньги. Сами посмотрели сколько денег, сами отдали, сами забрали карту. Сегодня звонят и говорят что я _должен_ 22 копейки. я в недоумении - за что ? оказывается получая деньги в кассе, кассир посмотрела сколько у меня остаток (я ввел пин код) и эту сумму мне выдали, а вот оказывается за просмотр остатка надо платить какие то копейки (мне кстати об этом никто никогда не говорил и в договоре нету (в привате кстати у меня бесплатно)) а снимают они эти копейки я так понял аж через месяц. В общем мне сегодня по телефону угрожали начислением пени в 30% каждый месяц или день если я не погашу _задолженность банку_. Ну и спрашивается - стану ли я еще ихним клиентом когда нибудь с таким отношением ? )) Так что приват не самый плохой вариант кстати.
galayda Опубліковано 30 Серпня, 2007 в 19:05 #19 Опубліковано 30 Серпня, 2007 в 19:05 Ну тогда неси деньги в приват. И еще как на меня 20 грн за одну квитанцию ето многовато. Блин платиш за телефон к пимеру 15 грн., а за услуги 20. Даже не смешно.
b0rg Опубліковано 30 Серпня, 2007 в 19:25 #20 Опубліковано 30 Серпня, 2007 в 19:25 Ну тогда неси деньги в приват. И еще как на меня 20 грн за одну квитанцию ето многовато. Блин платиш за телефон к пимеру 15 грн., а за услуги 20. Даже не смешно. а прагрессс же як, туди його в качєль? ти ж за компутером дома сидиш, з інтернетом! пимпочку нажав. і заплатив. або на регулярку свій телфон постав. шо влом, да? а х@рню тайпати не влом нє, я розумію, коли на роги стають в локачах чи в ратному. бо компутерів з тирнетом нема, і %уй зна коли будуть. но тут... так, це вже чиста хохляндія, звиняйте за аналогію... Необижайся, но в Приватбанке одни дыбилы.....обчищают народ по полной... дякую, з такими коментами ви сміло можете туди писати резюме. без черги!
galayda Опубліковано 30 Серпня, 2007 в 20:27 #21 Опубліковано 30 Серпня, 2007 в 20:27 Да про який нафіг прогрес мова. Тут про відношення до людей говориться. А то за свиней нас рахують. Бідний наш народ терпить. Та послалиб нафіг той Приват з його постійними глюками і наплєватєльським відношенням до людей, може тоді задумалися б як клієнтів обслуговувати.
Shura Опубліковано 31 Серпня, 2007 в 07:46 #22 Опубліковано 31 Серпня, 2007 в 07:46 согласен. Приват - нафиг. идите все в ощад. там и обслуживание супер. и ваще!личный пример: когда надо было заплатить за ЗАГС - сказали, пойдите вон туда в ощад и заплатите по образцам таким-то столько-то и столько-то.я, привыкший к цивилизации, пришел и сразу к кассе, но мне женщина пенсионного возраста зло указала на дальний столик. сел за столик и прослезился. ностальгия... вспомнилось мне как я в 80-х ездил на Воссоединения журналы-газеты выписывать. чесслово, такие-же квитанции, заполнять от руки...к чему это я, а вот к чему: в нормальном банке (в Привате, например) под такие платежи забивается шаблон и все. пришел к кассе, фамилию назвал, сумму, и через 2 минуты ушел с кассовыми квитанциями, а не с корешками на подписку журнала "Ровесник"
galayda Опубліковано 31 Серпня, 2007 в 18:41 #23 Опубліковано 31 Серпня, 2007 в 18:41 согласен. Приват - нафиг. идите все в ощад. там и обслуживание супер. и ваще!личный пример: когда надо было заплатить за ЗАГС - сказали, пойдите вон туда в ощад и заплатите по образцам таким-то столько-то и столько-то.я, привыкший к цивилизации, пришел и сразу к кассе, но мне женщина пенсионного возраста зло указала на дальний столик. сел за столик и прослезился. ностальгия... вспомнилось мне как я в 80-х ездил на Воссоединения журналы-газеты выписывать. чесслово, такие-же квитанции, заполнять от руки...к чему это я, а вот к чему: в нормальном банке (в Привате, например) под такие платежи забивается шаблон и все. пришел к кассе, фамилию назвал, сумму, и через 2 минуты ушел с кассовыми квитанциями, а не с корешками на подписку журнала "Ровесник"Блін просто достало уже. Хай кожен вибирає сам куди йому іти. А в даній темі люди висловлюються про те як їх гарно обслужили саме в Приваті. А ви шановний я так зрозумів просто маєте безпосереднє відношення до цього банку і намагаєтесь переконати людей які ви там правильні трудяги. Я мав нагоду і платежі в них робити, і рахунок підприємця в Приваті відкритий, і через приват24 працюю, і через карточку доводиться переводити гроші. Так що не потрібно тут самореклами. Блін і коли прийшлось перевести гроші з карточки на карточку і вони зависли десь у вас на 2 дні. Це як називається. Вам з середини просто не видно що робиться зовні.
datacopy Опубліковано 31 Серпня, 2007 в 20:45 #24 Опубліковано 31 Серпня, 2007 в 20:45 та, йоханий бабай (перепрошую), я сьогодні третій раз ходила знімати гроші з депозиту!!! Думала знову там покласти, а фіг там! Більше ніяких приватбанків, зла, труба, аж скаргу написала, зареєструвала і вимагала офіційної відповіді поштою . От. Сижу з двома малими дома і мушу вишуковувати спосіб забрати СВОЇ гроші з банку, можна жити??? По подробнее можна? Памагу за спасиба.... Луцьке відділення №19 до Ваших послуг.
Shura Опубліковано 1 Вересня, 2007 в 09:41 #25 Опубліковано 1 Вересня, 2007 в 09:41 А ви шановний я так зрозумів просто маєте безпосереднє відношення до цього банку і намагаєтесь переконати людей які ви там правильні трудяги. уже давно как не... не имею отношения к Привату как работник
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.