Перейти до змісту

+ 1 к Приватбанк - лажа

Гість max-2

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Подключил к своей дебетной карте смс-уведомления (про то как они наваривают кучу бабла с этой по дефолту бесплатной услуги, разговор отдельный). У меня стоял старый номер, щас поменял на новый.

Кстати опять таки прикол, что бы отключить номер надо "КУПИТЬ у банкомата услугу отключения" и че-то там подтвердить с телефона. Ну не п?здец!?? А если не отключишь то так и будет снимать 3 гривны каждый месяц за неработающий номер

Я спросил у онлайн-техподдержки а что если я телефон потерял и подтвердить с него не получится. Они что то покумекали, и вроде как отлючили мне (бесплатно) и подключили новый.

А дальше начинается смешная собсно история. Уже как три дня валят смс-ки с посторонней карты и постороннего города. Щас пока наблюдаю за этим всем.

Что скажете? :rolleyes:

• Відповідей 76
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Номер абсолютно другой тут не то что на одну цифру можно ошибиться... Даже если чувак из техподдержки и промазал я не понимаю как он это сделал т.к как я уже сказал номер иной совершенно.

Опубліковано
Номер абсолютно другой тут не то что на одну цифру можно ошибиться... Даже если чувак из техподдержки и промазал я не понимаю как он это сделал т.к как я уже сказал номер иной совершенно.

корректно - позвонить и сообщить об ошибке.

мне, например, совсем не по приколу было бы читать про чужие транзакции и пр.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Необижайся, но в Приватбанке одни дыбилы.....обчищают народ по полной... :)

Опубліковано

знаю огромное количество отличных специалистов и просто хороших людей, которые работают в Привате.

и как же тебя обчистили в этом банке?

Опубліковано

була в мене картка Подія від привата. І було включене повідомлення на мобільний про виконані транзакції. Потім я вирішив ту карту закрити. Пішов в Приват (відділення №3 по пр. Волі), розпитав скільки мені потрібно заплатити на картку до повного закриття, пішов в касу заплатив, написав заяву про закриття, карту в мене забрали порізали.

Через півтора місяці до мене дзвонять, що в мене є просрочка по карті Подія. Якісь там копійки, але є. І карта не закрита. Сказали що щось вони там не дорахували і якісь відсотки мені ще капнули, тому карта не закрита.

Я поїхав в банк, вияснив яку ТОЧНО суму мені потрібно доплатити, доплатив. Сказали що тепер все, карта закриється.

ФІГ ВАМ! Через місяць знову подзвонили сказали що прострочка, знову пару копійок. Коли я знову поїхав в те ж відділення і почав вже наїжджати на них, то аж тоді вони вияснили, що то не відсотки, а щомісячна плата за послугу повідомлення про транзакції, яку вони не відключили коли закривали карту.

Я написав повторну заяву на закриття карти і на відключення послуги, знову доплатив пару копійок і тоді карту закрили. Вже з пів року не дзвонять :dont:

Опубліковано
Необижайся, но в Приватбанке одни дыбилы.....обчищают народ по полной... :dont:

Полный бред, зачем так обобщать, причем тут народ который там работает к тому что ты пришел туда и воспользовался ихними услугами по их тарифам (ну как ты говоришь обчищают). Не скажу что условия супер, но для этого и есть остальные банки. У меня много знакомых с привата - нормальные люди. :D

Опубліковано
У меня много знакомых с привата - нормальные люди. :dont:
в мене також багато знайомих працюють/працювали в Приваті. Хороші люди і хороші спеціалісти. Серед таких людей впевнено можу назвати Ткачука Олега, Вікторію Радавську. На жаль, не стикався по роботі з b0rg'ом і datacopy.

Але ж ви знаєте, що все добре забувається швидко, а погане запам'ятовується на все життя. Хороша репутація заробляється роками, а втрачається за один день. І останнім часом приват губить свою репутацію страшними темпами.

Опубліковано

Та до працівників тут претензій мало. А от відношення до клієнтів і обслуговування чесно кажучи одне з найгірших. Сам переконався на багатьох ситуаціях. Вони тільки бабло хочуть косити, а на клієнтів їм наплювати. Як на мене то самий поганий банк по відношенню до клієнтів.

Опубліковано

та, йоханий бабай (перепрошую), я сьогодні третій раз ходила знімати гроші з депозиту!!! Думала знову там покласти, а фіг там! Більше ніяких приватбанків, зла, труба, аж скаргу написала, зареєструвала і вимагала офіційної відповіді поштою :smile-zachot:. От. Сижу з двома малими дома і мушу вишуковувати спосіб забрати СВОЇ гроші з банку, можна жити???

Опубліковано

Хотів поповнити інтернет рахунок, а де там у відділені зависли комп'ютери, пів години я чекав на них, а потім плюнув на все і відклав процес до завтра

Опубліковано

Я хотів у них заплатити за квартиру. Простояв 20 хвилин в черзі. Нарешті моя черга а тут заявляють мені більше платежів не приймаємо, закрила касу. ЛЮДИ ЩО СТОЯЛИ ЗА МНОЮ ЩЕ ЧОЛОВІК 4 РОЗІЙШЛИСЬ СПОКІЙНО. Дуже розізлившись я попросив книгу скарг- мені чемно сказали що нема. Охоронник хотів вивести мене за двері та я не піддався. Сказав щоб покликали начальника відділу, теж нема. В кінці кінців попросив номер телефона в головний офіс. Дали номер але сказали що тут не переговорний пункт і позвонити від них не можна. я позвонив з мобільного на головний офіс, там теж сказали що уже 17.30 і нікого нема, приходьте завтра рано. В кінці кінців я зібрався писати скаргу, попросив на імя кого писати. І тільки тоді до мене вийшла якась жіночка, завела в касу, наказала прийняти в мене платежі. Навіть не вибачились, тільки сказали що у них невистачає працівників, у відпустці, і одна касирша повинна працювати за двох. Коротше з дуже х....м настроєм я подався додому. От такий банк. І таких подібних ситуацій тільки зімною було кілька. ЗАЖРАЛИСЬ.

Опубліковано

Соборності, 32. Там завжди таке відношення. Касири на тебе дивляться як будто ти їх грабити прийшов.

Опубліковано
Соборності, 32. Там завжди таке відношення. Касири на тебе дивляться як будто ти їх грабити прийшов.

вот что значит b0rg ушел...

начальница с того отделения на его место ушла.

хотя мне судить трудновато.

Опубліковано

К вопросу о закрытых картах и возникающих потом копейках.

Был у меня как то депозит в УкрПромБанке. Дошел он до логического завершения и я забрал

деньги и отдал карту, забрав с нее деньги. Сами посмотрели сколько денег, сами отдали, сами

забрали карту. Сегодня звонят и говорят что я _должен_ 22 копейки. я в недоумении - за что ?

оказывается получая деньги в кассе, кассир посмотрела сколько у меня остаток (я ввел пин код) и эту

сумму мне выдали, а вот оказывается за просмотр остатка надо платить какие то копейки (мне кстати об этом никто никогда не говорил и в договоре нету (в привате кстати у меня бесплатно)) а снимают они эти

копейки я так понял аж через месяц. В общем мне сегодня по телефону угрожали начислением пени в 30% каждый месяц или день если я не погашу _задолженность банку_.

Ну и спрашивается - стану ли я еще ихним клиентом когда нибудь с таким отношением ? :)))

Так что приват не самый плохой вариант кстати.

Опубліковано

Ну тогда неси деньги в приват. И еще как на меня 20 грн за одну квитанцию ето многовато. Блин платиш за телефон к пимеру 15 грн., а за услуги 20. Даже не смешно.

Опубліковано
Ну тогда неси деньги в приват. И еще как на меня 20 грн за одну квитанцию ето многовато. Блин платиш за телефон к пимеру 15 грн., а за услуги 20. Даже не смешно.

а прагрессс же як, туди його в качєль? ти ж за компутером дома сидиш, з інтернетом! пимпочку нажав. і заплатив. або на регулярку свій телфон постав. шо влом, да? а х@рню тайпати не влом

нє, я розумію, коли на роги стають в локачах чи в ратному. бо компутерів з тирнетом нема, і %уй зна коли будуть. но тут... так, це вже чиста хохляндія, звиняйте за аналогію...

дякую, з такими коментами ви сміло можете туди писати резюме. без черги!

Опубліковано

Да про який нафіг прогрес мова. Тут про відношення до людей говориться. А то за свиней нас рахують. Бідний наш народ терпить. Та послалиб нафіг той Приват з його постійними глюками і наплєватєльським відношенням до людей, може тоді задумалися б як клієнтів обслуговувати.

Опубліковано

согласен. Приват - нафиг. идите все в ощад. там и обслуживание супер. и ваще!

личный пример: когда надо было заплатить за ЗАГС - сказали, пойдите вон туда в ощад и заплатите по образцам таким-то столько-то и столько-то.

я, привыкший к цивилизации, пришел и сразу к кассе, но мне женщина пенсионного возраста зло указала на дальний столик. сел за столик и прослезился. ностальгия... вспомнилось мне как я в 80-х ездил на Воссоединения журналы-газеты выписывать. чесслово, такие-же квитанции, заполнять от руки...

к чему это я, а вот к чему: в нормальном банке (в Привате, например) под такие платежи забивается шаблон и все. пришел к кассе, фамилию назвал, сумму, и через 2 минуты ушел с кассовыми квитанциями, а не с корешками на подписку журнала "Ровесник"

Опубліковано
согласен. Приват - нафиг. идите все в ощад. там и обслуживание супер. и ваще!

личный пример: когда надо было заплатить за ЗАГС - сказали, пойдите вон туда в ощад и заплатите по образцам таким-то столько-то и столько-то.

я, привыкший к цивилизации, пришел и сразу к кассе, но мне женщина пенсионного возраста зло указала на дальний столик. сел за столик и прослезился. ностальгия... вспомнилось мне как я в 80-х ездил на Воссоединения журналы-газеты выписывать. чесслово, такие-же квитанции, заполнять от руки...

к чему это я, а вот к чему: в нормальном банке (в Привате, например) под такие платежи забивается шаблон и все. пришел к кассе, фамилию назвал, сумму, и через 2 минуты ушел с кассовыми квитанциями, а не с корешками на подписку журнала "Ровесник"

Блін просто достало уже. Хай кожен вибирає сам куди йому іти. А в даній темі люди висловлюються про те як їх гарно обслужили саме в Приваті. А ви шановний я так зрозумів просто маєте безпосереднє відношення до цього банку і намагаєтесь переконати людей які ви там правильні трудяги. Я мав нагоду і платежі в них робити, і рахунок підприємця в Приваті відкритий, і через приват24 працюю, і через карточку доводиться переводити гроші. Так що не потрібно тут самореклами. Блін і коли прийшлось перевести гроші з карточки на карточку і вони зависли десь у вас на 2 дні. Це як називається. Вам з середини просто не видно що робиться зовні.

Опубліковано
та, йоханий бабай (перепрошую), я сьогодні третій раз ходила знімати гроші з депозиту!!! Думала знову там покласти, а фіг там! Більше ніяких приватбанків, зла, труба, аж скаргу написала, зареєструвала і вимагала офіційної відповіді поштою :). От. Сижу з двома малими дома і мушу вишуковувати спосіб забрати СВОЇ гроші з банку, можна жити???

По подробнее можна?

Памагу за спасиба.... ;)

Луцьке відділення №19 до Ваших послуг.

Опубліковано
А ви шановний я так зрозумів просто маєте безпосереднє відношення до цього банку і намагаєтесь переконати людей які ви там правильні трудяги.

уже давно как не... ;)

не имею отношения к Привату как работник

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...