Перейти до змісту

Бред? Полный бред? Маразм?

Zevs_Isver

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

У меня есть кредитная карта привата (может кто то ее скажем у меня украсть и без пин кода накупить в кредит товара себе поручив сей долг мне ?)

• Відповідей 175
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано
кстати про авторизацию. я в карточках не силен, поясните мне плс почему когда я расплачиваюсь карточкой в одном магазине с меня просят ввести пин код, а в другом (и таких большинство) нифига не просят и просто снимают бабло. это нормально ?

я чего то думал что только я могу снять бабло, а получается любой кто завладеет моей карточкой может это сделать ?

(карточка приватовская не зарплатная)

а ти якщо гаманець з грошиками згубиш - хто ним може скористатись? :D

взагалі це вимоги платіжної системи зараз - до ліміту верифікації коду не запитувати, тому як вони рахують що це порушення безпеки. тому як у тебе можуть код підгледіти у магазині і цюкнути по тімячку на виході з магазину і піти знімати гроші. раніше майже всюди пін запитувало, тепер де термінал на новій прошивці, скоріш за все пін питати не буде. це не стосується неперсоналізованих карт. і крім того - банку то по - до моменту блокування відповідальність за транзакції несе користувач карти :P

Опубліковано
У меня есть кредитная карта привата (может кто то ее скажем у меня украсть и без пин кода накупить в кредит товара себе поручив сей долг мне ?)

оспаривание платежа потом - в полный путь.

а причина - подпись, непроверка подлинности кассиром

геморройно, но решаемо

хотя, правильнее, если украли - блокануть. и выяснить что было последнее.

если твое - платишь только пара гривен за перевыпуск.

если не только твое - еще и нервишек на оспаривание

:D

Опубліковано

є ліміт веріфікації зазвичай. тобто купити скажімо більш ніж на 1000 грн буде неможливо буз повної перевірки особи+введення піну. ліміт залежить від точки і суми ліміту в договорі з точкою.

Опубліковано

ага. надо будет все карточки разбросанные по дому таки собрать и порезать оставив только штуки 3-4 рабочих.

Опубліковано

b0rg, а списание с подлимитки? как приватовские кредитки ведут себя?

вообще-то, введение ПИНа прежде всего определяется "прошивкой" карты, точнее, сервис-кодом, а потом уже другими настройками.

ага. надо будет все карточки разбросанные по дому таки собрать и порезать оставив только штуки 3-4 рабочих.

дыроколом по полосе - и как брелок на ключи :D

Опубліковано
Ню-ню одна крупна проблема на 7 років?? ;)

Перефразую проблеми останніх 2 роки і через місяць.

Звіздец наблюдаю в 3-х відділеннях і не від куриці таке песимістичне відношення, особливо від кредитного відділу.

А взагалі хлопчики навряд Ви знаєте всі процеси які проходять між клієнтом і представником банку, схоже в обовязки не входить (картки не кредитування, і не робота в ІТ секторі).

А чим виражене песимістичне відношення(яка словосполука!!!) якщо не секрет????

Соррі, якраз в мої обовязки і входить "спілкуватися" з клієнтами.....

Забуф про каву. Я пию американу. Полюбляю це робити ф Роузі на Волі. ;)
І я там часто каву п'ю. Тільки рістрето :)

Кредитний відділ в Приваті -- це взагалі окреме питання. Отримати кредит навіть людині з дуже непоганою кредитною історією і всіма необхідними документами дуже важко. Причому на відділенні все одобряється і приймається, а в центральному офісі сидить якась шишка (вона), яка зарізає все що може.

Що за тип кредиту маэться на увазі?

маєш ще 50 банкоматів (це на двохсот тисячне місто! - на к-ть жителів та к-ть карт один з найвищих

а если оба приватовских банкомата на ГПЗ не ботают (на одном бумажка, а другой просто выключен), а в отделении говорят "у нас обед и не ип*?:%" то куда звонить в етом случае?

На банкоматі є телефон, на карточці є безкоштовний телефон. Якщо ситуація така як ви описуєте -

Керівник відділення на ДПЗ - Варголяк Валентина Миколаївна, тел 780397, 767353, 767353.

Опубліковано
сегодня приват откровенно лагал.. отказывался принимать "родную" приватовскую кредитку через терминалы в маркетах Край и ДЦ :(

там э нюанс з НЕПЕРСОНіФіКОВАНИМИ КАРтАМИ!!!! Розбурксь до кінця - запощу змістовну відповідь! :D

Опубліковано
Доречі хочу спитати.

Що реально потрібно щоб закрити рахунок депозитний.

Поклав ще в 2001-му чималу суму, а зараз гроші конче потрібні. :D

Вистачить паспорта?? Чи договір теж обовязковий??

Хватить паспорта, тільки на тому відділенні де оформляв вклад.

кстати про авторизацию. я в карточках не силен, поясните мне плс почему когда я расплачиваюсь карточкой в одном магазине с меня просят ввести пин код, а в другом (и таких большинство) нифига не просят и просто снимают бабло. это нормально ?

я чего то думал что только я могу снять бабло, а получается любой кто завладеет моей карточкой может это сделать ?

(карточка приватовская не зарплатная)

а ти якщо гаманець з грошиками згубиш - хто ним може скористатись? :(

взагалі це вимоги платіжної системи зараз - до ліміту верифікації коду не запитувати, тому як вони рахують що це порушення безпеки. тому як у тебе можуть код підгледіти у магазині і цюкнути по тімячку на виході з магазину і піти знімати гроші. раніше майже всюди пін запитувало, тепер де термінал на новій прошивці, скоріш за все пін питати не буде. це не стосується неперсоналізованих карт. і крім того - банку то по - до моменту блокування відповідальність за транзакції несе користувач карти :P

Кста - Карта в кодера неперсоналізована, а тм введення піну обовязкове..... :D

Опубліковано

datacopy, спасибо за то, что в двух словах по телефону все пояснил. интересны два момента : почему меня не предупредили насчет ограничений неперсонифицированной карты при ее выпуске и почему никто не сказал об этом уже после неоднократного обращения в суппорт? или техподдержка не обучена фразам кроме "скоро починим"? :D

Опубліковано

Да народ. Почитав я і сумно стало. Сам недавно звільнився з Привату. Пригадується одне прислів'я: Когда мы ростём мы зеленеем, Когда мы зозреваем мы начинаим гнить.

В Приваті звичайно є проблеми і в обслуговуванні і в програмних збоях на то він і великий технологічно продвинутий банк :(. Єдине хочу Вам сказати, люди які там працюють є дійсно професіонали (якщо в когось були проблеми з якимись працівниками - то в сімї не без ур... ). Чесно кажучи в своєму підрозділі я за цім слідкував. Стосовно платежів - повірте вони (працівники банку) й самі не раді, що проходить надмірна централізація функцій, звідки і виникають проблеми затримки платежів, вирішення питань по чату і т.д. Так що не тримайте зла. :D

Опубліковано
Кредитний відділ в Приваті -- це взагалі окреме питання. Отримати кредит навіть людині з дуже непоганою кредитною історією і всіма необхідними документами дуже важко. Причому на відділенні все одобряється і приймається, а в центральному офісі сидить якась шишка (вона), яка зарізає все що може.

В мене таке було з житлом в кредит. Знову таки, та історія дуже нагадувала анекдот про купівлю туалетного паперу.

Опубліковано
В мене таке було з житлом в кредит. Знову таки, та історія дуже нагадувала анекдот про купівлю туалетного паперу.

ну... твои ситуации с такими глобальными кредитами лучше не указывать...

сходи в другой банк - там тебе вообще откажут.

справку дай ;)

Опубліковано
а про доход.
повір мені -- з довідкою про доходи в мене все добре :)

а я думал, ты - сиротка, без зарплаты сидишь :)

Опубліковано

події вчорашнього/сьогодняшнього дня.

Раніше ми знімали готівку на зарплату через чекову книжку. Тепер вирішили зробити зарплатну картку. Одну на фірму, щоб гроші знімати і видавати робітникам налом (не питайте чому, нам так зручніше). Я вже писав десь вище, як мені ту карту видавали -- дівчина яка видавала карту говорила по мобільному і навіть не потрудилась розказати толком, як тією картою користуватись. Тицьнула пальцем де підписатись, дала карту і пін-код, між фразами які казала в телефон вставила номер транзитного рахунку, на який потрібно перекидати гроші з основного щоб зняти з карти і все. На питання чи знімається додатково якась комісія коли знімати готівку з картки вона похитала головою що "ні".

Вчора нам потрібно було зняти гроші через зарплатну карту. З самого ранку бухгалтер перерахувала гроші на той рахунок, який був вказаний в "клієнт-банк" як рахунок "ЗП по ВКФ Сенс" (по аналогії з "госпвитратною" картою AutoCard) і в кінці дня гроші повинні були поступити на картковий рахунок.

Після обіду я попросив бухгалтера передзвонити в Приват і взнати на коли очікувати гроші. І тут виявляється, що той рахунок, на який були перераховані гроші -- це рахунок, на який потрібно було перерахувати 0.75% комісії (яка, як виявилось, все-таки є, тільки платиться наперед), а саму суму ЗП потрібно було перераховувати на зовсім інший рахунок. Для того щоб взнати як виправити цю помилку бухгалтер "провисіла" на телефоні пів години, її переключали мії п'ятьма різними людьми, хтось казав що потрібно писати листа на електронку привату з проханням перенести кошти куди потрібно, але адреси так ніхто і не сказав. Після пів години "биття об стіну" бухгалтер поклала трубку і передзвонила до свого опреатора в банк. Та як нормальна людина посміялась з ситуації, коректно все пояснила, сказала що ніякого листа не потрібно, що вона сама все виправить. Сказала що разом з карткою неам повинні були дати договір, в якому написано що на який рахунок платити і т.д. Це був кінець робочого дня. Готівку ми не зняли.

Сьогодні зранку я поїхав до банкомату навпроти Троянди, щоб зняти готівку. Банкомат мені сказав, що я багато хочу, а в нього є добовий ліміт на мою картку. Я пішов в касу. Там сказали те ж саме, тільки уточнили, що добовий ліміт -- 5 тис. грн. і порадили знімати готівку за кілька днів (потрібно було 8 тис. грн.).

Тоді я поїхав в центральне відділення виясняти, чому мене не попередили про ліміт і як я маю знімати кошти на ЗП, якщо мені наприклад потрібно суму, яку вони можуть видати на протязі тижня. В той самий час в центральному відділенні була моя бухгалтер, яка поїхаоа туди за договором, який нам повинні були віддати разом з картою.

Красуня, яка видавала карту, сьогодні знову говорила по мобілці. Підозріло подивилась на мою бухгалтершу і сказала що договір вона віддасть тільки мені (карта оформлена на мене). Після того як бухгалтер її переконала, що це її помилка, що договір все ще не в нас, та знайшла договір, але не знала, чи потрібно бухгалтеру десь розписуватись про те, що договір вона отримала, і дзвонила до когось щоб це запитати. Схоже що вона взагалі вперше договір віддавала...

Потім мені пояснили, що для того щоб зняти більше ніж 5 тис. грн потрібно кожен раз за день до зняття писати заяву на приват з проханням підняти добовий ліміт на зняття готівки. Або в крайньому випадку дзвонити за номером 8-800-ХХХХХХХХ і просити терміново підняти цей ліміт. набрав номер і бухгалтер пробувала пояснити оператору на тому кінці, що саме потрібно, продиктувала номер карти і всі мої дані. Після паузи там попросили, щоб трубку взяв власник карти (тобто я) і ще раз повторив все те ж саме. Потім пообіцяли, що через 15 хвилин ліміт буде піднято. Через хвилин 20 я пішов до каси, простояв в черзі і мені сказали, що ліміт ще не піднято. Я поїхав по інших справах, десь через пів години знову приїхав до каси, і лише тоді зняв готівку. Це було приблизно 11:30

Ось так я знімав готівку на ЗП цілу добу. Я не стверджую, що моя бухгалтер була на 100% права і що вона все зробила правильно, але вона з цим зіткнулась вперше і процедури не знала. І якщо для працівників Привата все так очевидно, то це не значить, що і всі інші це повинні так добре знати.

Якщо персонал банку такий зайнятий приватними розмовами по особистому телефону під час робочого дня, що по-перше забуває віддати договір, а по-друге не може пояснити клієнту що і як потрібно правильно робити, то будьте добрі хоча б брошурку надрукувати з детальними інструкціями і видавати її кожному клієнту, який оформляє таку карту перший раз.

"Прівєтбанк -- банк з прівєтом!"

Опубліковано

Скажу і від себе декілька слів... Мав я зарплатну карточку Привата і не знав горя. За час користування - забув шо таке носити в гаманці готівку. Банкоматів по місту повно, терміналів куча. От скажу чесно, шо більше ніж за 2,5 роки користування зарплатною, кредитною (здається Універсальна чи як вона там) і особистою карткою ні разу не мав порблем зі зняттям готівки. Одного разу, здається, в банкомата не хватило бабла :smile-zachot: А потім змінили в нас зарпалтні картки на картки БрокБізнесБанку. І тут я поняв шо це піпєц... Один банкомат на все місто, здається всього 2 відділення (одне в МРЕО і одне центральне). У МРЕО з картки без пачпорта бабло віддавати не захотіли (права їм мої не підійшли, хоча я і казав шо серію і номер паспорта продиктую), банкомат в той день їхній не працював і в центральному офісі теж без паспорта гроші не давали. Після того як я учинив скандал - тоді так... тоді будь-ласка... еех... гарно було з зарплаткою від привата...

Згоден, бувають неприємні ситуації з персоналом, але такі самі ситуації в мене були і в Авалі (в одного оператора чек обналічуєш - красота просто, в іншого - хочеться в харю плюнути), і в Ощадбанку - там, задється, взагалі сидять касири ще з часів совка, і на пошті можуть обхамити, і в укртелекомі, і в магазині... Тут нічого не поробиш, не звик в нас ще обслуговуючий персонал вести себе з клієнтами люб"язно, але я думаю шо то проходяща болєзнь :lol: А, взагалі, на любі прояви хамства в мене прохання видати книгу скарг і покликати старшого, і як не дивно - це дуже часто спрацьовує :lol:

Опубліковано
datacopy, спасибо за то, что в двух словах по телефону все пояснил. интересны два момента : почему меня не предупредили насчет ограничений неперсонифицированной карты при ее выпуске и почему никто не сказал об этом уже после неоднократного обращения в суппорт? или техподдержка не обучена фразам кроме "скоро починим"? :(

Мож ти не не все поясниф.... ;) А сирийозно в мене нет слоф .... :(

Блин... то напевне щось схоже як Кодер розказуфав. Потім виясняєцця що карта в нього неперсоніфікована.... якась була причина, просто .... працівниЦі напевне незмогли тобі пояснити все якслід....

Опубліковано
події вчорашнього/сьогодняшнього дня.

....

гроші на той рахунок, який був вказаний в "клієнт-банк" як рахунок "ЗП по ВКФ Сенс" (по аналогії з "госпвитратною" картою AutoCard) і в кінці дня гроші повинні були поступити на картковий рахунок.

бухгалтер "провисіла" на телефоні пів години, її переключали мії п'ятьма різними людьми, хтось казав що потрібно писати листа на електронку привату з проханням перенести кошти куди потрібно, але

.....

Насамперед вибачаюсь за непрофесіоналізм окремо взятих працівників ПриватБанку.

А тепер по теме, Вадим Васильович. ;)

1) У Вас зарплатна карта(як у фізичної особи), при видачі готівки з якої не знімається комісія. Вам поступило ХXXX.94 коп. саме стільки Ви і зняли, копійка в копійку.

2) При заключенні договору(як з юридичною особою) Ви особисто мали бути ознайомленні з договором та з додатком№1 (тарифи) у яких чітко вказано про комісію у розмірі 0.75% та рахунок на який її сплачувати, рівно як і рахунок на який перераховується заробітна плата. Для інформації - підскажіть будь-ласка - скільки Ви платили банку за зняття готівки з чекової книжки? Ніяк не менше 1%+за чекову книжку.... Вже в плюсі!

3) Те що Ви отримали зарплатну карту без остаточного оформлення договору з юр.особою - це серьйозне порушення працівника банку(буде покарана), та знімає будь-яку відповідальність з банку за неточності та затримку зарахування.(договору то дефакто нету....)

4) Комісію не обовязково перераховувати раніше.(Фіча ;-) Виж так її ще досі й не перерахували......

5) Відносно ліміту на зняття готівки - при заключенні договору(як з юридичною особою) Ви обирали тип зарплатнох карт, та обрали 2-гу знизу ..... Ваш вибір та відповідні обмеження.... Соррі )))

6) При видачі ЗП карти Вам обовязково мали все розказати та вручити пачку проспектів у яких це все ще раз написало курсівом..... І що - не давали проспектів рекламних?

Тепер по темі конкретної операції(хронологія)

29.08.2007

11,20 - видалено невірний платіж(на рахунок комісії).

16,03 - прийшли від Вас гроші

17.45 - гроші зараховано Вам на карту.(Яб сказав більш ніж оперативно)

за умовами договору гроші на ранок(30.08.2007) у Вас на карті.

30.08.2007

час треба уточнити - але у Вас ВИДАЧА ГОТIВКИ ЗА ПЛАТIЖНИМИ КАРТКАМИ відбулася.......

Опубліковано
Для інформації - підскажіть будь-ласка - скільки Ви платили банку за зняття готівки з чекової книжки? Ніяк не менше 1%+за чекову книжку.... Вже в плюсі!
Це була одна з причин, чому ми вирішили виготовити картку. Тоді ми ще не знали, що ми суттєво програємо в часі та зручності (ніколи не думав, що чекова книжка буде зручніша, ніж картка з її транзитними рахунками).
3) Те що Ви отримали зарплатну карту без остаточного оформлення договору з юр.особою - це серьйозне порушення працівника банку(буде покарана), та знімає будь-яку відповідальність з банку за неточності та затримку зарахування.(договору то дефакто нету....)
Договір був, але він (підписаний) був в банку, на руки мені забули видати мій екземпляр. А я (ну не в курсі я всіх ваших правил) не здогадався запросити його. До речі, разом з карткою Visa Gold мені договір також не дали. Напевно потрібно поїхати запитати про його долю...
5) Відносно ліміту на зняття готівки - при заключенні договору(як з юридичною особою) Ви обирали тип зарплатнох карт, та обрали 2-гу знизу ..... Ваш вибір та відповідні обмеження.... Соррі )))

6) При видачі ЗП карти Вам обовязково мали все розказати та вручити пачку проспектів у яких це все ще раз написало курсівом..... І що - не давали проспектів рекламних?

Нічого не давали, не вручали і не розказували. Ми виготовляли одночасно зарплатну і госпвитратну картку. Так за госпвитратну сказали що є карти з різною вартістю виготовлення, і що AutoCard має якісь знижки на якихось заправних станціях і ще десь там (так і не пояснили де саме) і що рекомендують саме її, ну і сказали що можна підписати окремий договір на овердрафт з шаленими відсотками, якщо користуватись овердрафтом більше ніж пару днів. А за зарплатну взагалі нічого не розказали і не пропонували вибрати (вперше чую, що моя картка -- друга знизу ;)). Напротязі кількох днів до і після оформлення картки бухгалтер по пару разів на день дзвонила в банк щоб уточнити те чи інше, наприклад стосовно тих же відсотків комісії. І багато питань так і лишилось невиясненими, поки не "наступили на граблі".
Тепер по темі конкретної операції(хронологія)

29.08.2007

11,20 - видалено невірний платіж(на рахунок комісії).

16,03 - прийшли від Вас гроші

так я про те і кажу. Якби бухгалтеру пояснили все нормально, то невірного платежу не було б, і гроші я зміг би зняти ще ДО закінчення робочого дня і видати працівникам зарплату як було обіцяно. А так прийшлось перенести на наступний день.

І це ще добре, що гроші прийшли в 16.03, тому що якби я після обіду не сказав бухгалтеру передзвонити в банк то так в той день і не знав би, що гроші пішли не на той рахунок і відповідно нічого виправлено в той день не було б.

17.45 - гроші зараховано Вам на карту.(Яб сказав більш ніж оперативно)
не спорю, тут все оперативно, і дуже за це вдячний оператору (здається її Оля звати), яка сказала що не потрібно писати ніяких листів в банк і що вона сама все виправить. Але все одно, гроші поступили на картку вже після закінчення робочого дня, так що тут мені було вже всеодно -- в 17:45, чи в 23:45
за умовами договору гроші на ранок(30.08.2007) у Вас на карті.

30.08.2007

час треба уточнити - але у Вас ВИДАЧА ГОТIВКИ ЗА ПЛАТIЖНИМИ КАРТКАМИ відбулася.......

відбулася. Рівно через добу після того, як гроші мали були бути перераховані на картку. І для цього потрібно було пів банку на вуха поставити, провисіти в загальному хвилин 45 на телефоні, дзвонити на гарячу лінію з проханням підвищити ліміт на зняття готівки і два лишніх рази їздити в банк -- один раз за договором і поясненнями стосовно ліміту, інший раз -- зняти готівку коли ліміт вже підвищили.

Всього цього можна було уникнути, якби працівник банку, замість того щоб розмовляти по мобільному, нормально виконав свою роботу і провів консультацію клієнту, і не забув видати один екземпляр договору разом з карткою. Ще частину проблем можна було б уникнути, якби знову таки працівник банку завчасно пояснив різницю між картами в плані ліміту на зняття готівки. Чесне слово, якби знав що є карти з більшим лімітом чи взагалі без нього -- виготовив би саме таку.

Ще раз повторюсь, що з видачею картки AutoCard (видавалась в той самий день іншим працівником банку) і з її використанням такої проблеми не було. А все тому, що працівник банку добросовісно поставився до своєї роботи. Отримувати карти бухгалтер ходила зі мною, і як ми вийшли з банку я їй сказав "Один банк, а яке різне відношення працівників до клієнтів!". Схоже, накаркав :)

• 2 місяця потому...
Опубліковано

З сьогоднішнього дня в "Приватбанка" нова фішка. При перерахунку грошей на приватовський рахунок готівкою в їх касі додатково ще береться комісія 0,75%. :lol:

Опубліковано
З сьогоднішнього дня в "Приватбанка" нова фішка. При перерахунку грошей на приватовський рахунок готівкою в їх касі додатково ще береться комісія 0,75%. :lol:

І що тут такого. Раній Новорічний подарунок. :D

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...