Перейти до змісту

Бред? Полный бред? Маразм?

Zevs_Isver

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Блін! З таким прогресом, скоро за вхід в супермаркет почнуть 20 гривень брати, якщо не потратив там 100 !

Озвіріли, буржуї! Клієнта треба приваблювати в інший спосіб.

• Відповідей 175
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано
Блін! З таким прогресом, скоро за вхід в супермаркет почнуть 20 гривень брати, якщо не потратив там 100 !

Озвіріли, буржуї! Клієнта треба приваблювати в інший спосіб.

это уже проходили - забыли времена, когда вход на базар был для ПОКУПАТЕЛЕЙ платным? :D

что ни говори - нас еб-т, а мы крепчаем...

Опубліковано

аналогічно. сьогодні за тех. огляд прийшов в Приват Банк платити, і мені кажуть якщо нема "кредитної картки" то за кожну квитанцію 20 грн. пішов в Ощад касу.

Опубліковано

Зажрался, приват, зажрался, ну ничего попустим, попустим (с) :D)) Типа монополист, ню-ню... Ни нокой теперь в приват, да я и раньше его недолюбливал.

Опубліковано
мало семей, где вообще нет приватовской карточки (пенсионной, зарплатной, личной)
вчора був свідком, як біля каси в Приваті касир заявила чуваку, що канає ТІЛЬКИ кредитна карта, а те що в нього є приватовська зарплатка її не валить.

интересный кидок своих же пенсионеров приватом. теперь им придется идти и толкаться в ощаде. а это уже сакс. они и так еле пересовываются... или приват хочет чтоб пенсионеры тоже по кредитке выпустили?

Опубліковано
интересный кидок своих же пенсионеров приватом. теперь им придется идти и толкаться в ощаде. а это уже сакс. они и так еле пересовываются... или приват хочет чтоб пенсионеры тоже по кредитке выпустили?
саме так. До того ж тітка на касі відразу дає якісь папери і каже до якого столика підійти, щоб "оформити і отримати карту за п'ять хвилин", хоча там черга чоловік сім була. А до того ще перед касою людина в черзі відстояла.
Опубліковано
Зажрался, приват, зажрался, ну ничего попустим, попустим (с) :rolleyes:)) Типа монополист, ню-ню... Ни нокой теперь в приват, да я и раньше его недолюбливал.

так, для них це страшна втрата...

Опубліковано

у Привата есть услуга: "договорное списание необходимой суммы за коммунальные услуги с картсчета". Завтра точно буду знать, бесплатная ли она.

Мне - удобно, коммуналка за квартиру жены списывается аутоматычно. а мы-то при этом в Киеве сидим. следить только надо, чтоб денег на карте было...

Опубліковано

Знав ца цей прикол, але забув і зайшов в Приват.

Так от. На касі написано, що платежі можна проводити лише при наявності кредитної картки чи пенсійної. В іншому випадку - 20 грн.

Пішов в Аваль. Там заплатив комісію 5 грн. Теж підняли гади. Треба ходити в менші банки.

Так, що про пенсіонерів не забули.

Опубліковано
у Привата есть услуга: "договорное списание необходимой суммы за коммунальные услуги с картсчета". Завтра точно буду знать, бесплатная ли она.

Мне - удобно, коммуналка за квартиру жены списывается аутоматычно. а мы-то при этом в Киеве сидим. следить только надо, чтоб денег на карте было...

так, наскільки я памятаю там плата маленька тільки за підключення до системи регулярних платежів. самі платежі йдуть вам безплатно.

ще є така класна штука як комбат - комунальний банкомат. сам собі плати в будь-якому банкоматі міста за комуналку, причому можна з кредитки, тобто в кредит.

але, все нове це не всім добре. хто привик до валянків, кросів адідас не розуміє :boks:

Опубліковано

Plum, який там 3-D Secure Password...

Коли UMC ввели електронні ваучери і почали співпрацю з Приватбанком, мені довелося в буквальному сенсі вчити касирок робити таку операцію. При цьому мені довелось дзвонити аж в головний офіс у Луцьку до якогось там начальства, уже правда не пам'ятаю як саме називалась посада. А у філії мені з піною у рота пояснювали, що у них таку послугу не надають. А коли все-таки наступного дня до них достукались, касирша оправдовувалась феноменально: "Так мені ж програміст щось поставив, а я не розібралась". Але спочатку, мабуть, своїм обов'язком вважала протупити клієнта.

А ти говориш пароль для Інтернету - це ж для них вища математика... На жаль.

Опубліковано

Повертаючись до теми.

Щойно платив за ноутбук в приватбанку через їхню кредитку - 0% комісії в такому випадку. Це вигідніше, ніж будь-де. Так що... :(

Опубліковано
ПРИватбанк....

Виходить банк для.... л....

http://www.fingames.com.ua/ru/publications/str110/7400/

уважаемый... объясните, а ссылку вы к чему привели? просто так?

1. разговор идет о платежах, а ссылка на "Долларовые кредиты на приобретение автомобиля: помогаем принять правильное решение"

2. любая... я подчеркиваю любая статистика - на 90% заказная!

Опубліковано

3D Secure це той самий CVV2 код - останні 3 цифри на зворотній стороні (на полі підпису).

Я єдине за що вдячний Приватбанку, що всі трансакції за кордон у них під контролем. І в мене двічі блокували рахунок. Дзвонили з Дніпропетровська і перепитували чи дійсно я проводив такі платежі.

Правда це стосується руху коштів по Кридитній Карті (універсальна).

З Інтернет картою VISA напевне простіше - не будуть блокувати.

А ще 30 днів чекав повернення неправильно списаних коштів. При чому, в Приват24 у розділі загальні виписки показувало одну суму заборгованості, а у виписці по конкретному рахунку - іншу.

Цей глюк системи дивний, суппорт пояснити цього не міг. Шкода що це було невигідно лише для мене.

Було і повернення з Paypal - прийшло десь за 5 днів - без комісій. Але втрата була на курсі долара - коли знімали було 5,05, а повертали десь 5,02.

Прожитковий мінімум не встигає за збільшенням тарифів :D

але якщо знати більшість тарифів, то можна комбінувати трансакції (з найменшими втратами) :)

Опубліковано

кстати, есть расхожее мнение, что банки и прочие финансовые организации обычно поднимают тарифы перед банкротством. не тот ли это случай? :D

Опубліковано

о, чесно кажучи звиняйте але, тепер сабжом топіка несе від останніх коментарів...

вроді ж дорослі люди всі? чи не всі? такі заклики на публіку - ну мінімум схоже на базарний колорит :glare:

Опубліковано

как платить коммуналку в Привате с карточки (любой)

заключение договора на регулярный платеж: 2 грн.

ежегодная плата за обслуживание: 2 грн.

и в банк вы вообще не ходите, 20 грн не платите :)

а комунальные платежи у вас регулярно оплачены

2 Shkoder: эдак можно додуматься, что когда хлеб дорожает - хлебзаводу гаплык :)

Опубліковано
3D Secure це той самий CVV2 код - останні 3 цифри на зворотній стороні (на полі підпису).
ні. Це якийсь пароль, який повинен видаватись при активації карти. Там навіть Hint (слово-підказка) є на випадок якщо власник карти забув цей пароль. Правда мій hint мені не допоміг :)
Опубліковано

расскажите еще чего новенького про карточки?

CVV = card verification value

к 3D Secure не имеет абсолютно никакого отношения

3D Secure - отдельная фишка. это проверка на уровне платежной системы, а не на уровне процессинга банка. подключение к 3D Secure идет отдельно и мало банков на Украине такую верификацию имеют.

а CVV генерят под все карточки всех банков.

не, ну "неуверен - не обганяй"... то бишь не знаешь - не пиши...

Опубліковано
кстати, есть расхожее мнение, что банки и прочие финансовые организации обычно поднимают тарифы перед банкротством. не тот ли это случай? :)

2Shkoder

Навряд підняття тарифів ознака банкрутсва.

Але в загальному ми з Приватом вже років 7-м. І що хочу сказати, Приват спаскудився (клієнтів в ломаний грош не ставлять) останніх 2 роки.

Не хочу піднімати паніки чи якось так, але серед знаючих людей ходить думка що Приват ще кілька років протримається і усьо. Тому я зараз хочу завести ЗП карточку в іншому банку і гроші які на депозиті лежать треба якось швиденько забирати. :)

Як приватна особа в зв'язку з необхідністю перекидати "нал" на рахунки по всій Україні (страйк + так собі шмотки) - то за весь час зробив один висновок. Через приват не реально заплатити, гемору більше ніж щастя. То вони свій рахунок не бачать Києвського Інтернет-магазину, то відкривай рахунок, то очереді в 8-20 чоловік.... Бррр... Спочатку пробував платити через Приват, а потім раз зайшов в Аваль, другий і так вже здійснено більше 20 платежів на різні суми і різні рахунки і ні разу не було косяків. Гроші куди треба доходять мгновенно, якщо звичайно не на приватовський рахунок, чи на рахунок банку з тормознутою системою платежів.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...