Перейти до змісту

Прямий друк на х/б футболках і текстилі

romaxa11

Рекомендовані повідомлення

Доброго дня. Освоїв прямий цифровий друк на текстилі, зокрема на х/б футболках. Друкую якісними фарбами на якісних футболках. Ціна від 80 до 120грн в залежності від розміру і заповнення картинки. Також стараюсь розробляти власні дизайни пов'язані з Волинню, Галицько-Волинським князівством, геральдикою, готикою. Ось приклад одного дизайну:

post-4364-0-81625900-1358773182_thumb.jp

Розміри дизайнів до А3+

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ціна з футболкою?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Привіт дядьку, я ж написав 80-120грн з футболкою, розмір футболки на ціну не впливає, головне площина запечатки, насиченість, по суті розхід фарби, звіци і коливання діапазону.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От де ти був тиждень тому!

Я номерок занотував з підпису, частенько подібні ситуації виникають "не можем, вибачте".

ЗІ на темних футболках яка ціна?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для темних футболок можна використовувати шовкографію, але це має зміст, якщо замовлення дає секція таеквондо:) тобто щоб було хоча б 4-5 футболок, бо геморно трохи трафарет мутити задля однієї футболки. А3 формат - 80грн/шт.

Білі чорнила при прямому друці дуже швидко вбивають друкуючу головку, а без білих не зробиш плашку під малюнок на кольорових футболках, а при прямому друці без плашки кольори будуть плавати згідно колірної схеми (червоний з жовтою футболкою дадуть на виході оранжевий) і т.д.

Якщо фотка то однозначно не вийде, а якщо щось аморфне, всякі чудікі-монстри то спокійно можна робити.

Техніка яка друкує нормально і без страху білими чорнилами коштує як однокімнатна квартира в Луцьку з євроремонтом, вона просто ніколи не окупиться, можливо в Києві, Москві, але у Львові фіг вже його знає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую старий:)!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Рома, ота лекція, шо ти написав... я тобі можу ще розширити "обрій" :) Чи ти не в курсі, що я друком на тканині вже отако паро років на хліб заробляю :)

А щодо білої фарби - є у Луцьку FreeJet, ніяка там не квартира, а тисяч 7-10 новий коштує(баксів, якшо хто не поняв)

І ще: я рік тому хтів переробити друкуючий тракт Епсона 1410 під подібне.... карочє - якщо ти сам переробив А3+ струйнік під прямий друк - уважуха тобі!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо FreeJet на базі епсонівської головки, то з білими будуть проблеми, розмір дюз замалий, в епсона найбільший розмір дюзи щось біля 4 піколітри, а наприклад в міамакі біля 40пл. В моєму також чотири канали вільні і готові до білих, тільки нафіга мені це свято, постійно ходити ніби в тебе собака захворіла. Епсонівська головка не для білого і проти природи не попреш, ну нехай рік попрацює, потім там шміру такого залетить, що промивка не поможе і добридень нова головка. Є замовлення немає, кожен день, максимум два прочистка, очистником бо білий легко в осад випадає, їх трясти постійно потрібно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Але ж друкують люди, просто середня ціна за сам друк - біля 100 грн. за А3, голова коштує 2500 і вона вважається практично як витратний матеріал :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Друкувати друкують, бо сміливі, або просто навіть не переймались цією темою, я також спочатку купив білі чорнилка, а коли більше вник - не захотів, можливо з часом доросту, зараз ні. Та й нерви вже не ті:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ось для зразка, з мовчазної згоди доктора Хлуса надрукував його унікальне обличчя, бо малюнки малюнками а фотка все ж дає можливость поглянути на якість друку. Ця фотка гуляє гуглами. Малюнок не змивається і не відчувається на футболці, ось така чудасія.

post-4364-0-25935800-1359403689_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ось мій новий дизайник на основі символіки Галицько-Волинського князівства і січових стрільців

До речі, в кого є цікаві ідеї в цьому напрямку, запрошую до співпраці.

post-4364-0-08659200-1359452039_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Приймай замовлення - читай приват.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Дівчинка попросила щось на тему Монро. За півтора години:

post-4364-0-72213600-1360527331_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А це моя чорненькаpost-4364-0-34844000-1360760644_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ось намалював новий дизайник:

485386_112251005626285_279724482_n.jpg

А ось коник з нього

535554_112250915626294_1340043035_n.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ціна від 80 до 120грн

дорого млять...)) тут 50грн, разом з футболкою http://vk.com/tel0961282269

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дружаня, я їйбогу тебе не заставляю щось там купувати. Впевнений що в Китаї, ти за день-два знайдеш футболки по баксу, або й до бакса за штуку, ще за бакс тобі нанесуть логотипи і вперед, бізнес готовий і відкритий, поле бою безмежне. В Одесі, на опт, думаю гривень 30-40 з буквами на англіцкій мові, якість достатня, навіть просто гуд, продавали непогану контрафактну продукцію до Євро. А от в мене не виходять такі оптимістичні ціни і не тільки через те що люблю гроші, а собівартість висока, як не крути. І через це тим займаються пару людей, а наклейками сотні. Ось так от млять.

До речі а де ти там 50грн побачив?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До речі а де ти там 50грн побачив?

я побачив 100-150 грн за футболку і 180-250 за реглани...
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Привіт! Підготована серія олдових кольорових бодібілдерських футболок. Якраз під 8 березня. Сам тягаю жалізо, тож знаю, що роблю. Ціна толєрантна, сьогодні-завтра діють знижки, розміри від 50кг до реальних кабанів за 130кг і 2м зросту. Дизайнів вистачить на всіх, плюс бонусом надпис на замовлення. Ось елемент дизайну для оцінки якості:

post-4364-0-21095000-1362555245_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скористався послугою і всім раджу

На 100% задоволений якістю, ціною і процесом спілкування.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

romaxa11 привіт, крутезні в тебе малюнки! в мене питання, якщо я хочу надрукувати щось своє, то чи можна це принести в фотошоп форматі?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Без проблем, можеш нести своє, можеш чітко пояснити що потрібно і зроблю я. Домовимось і вперед до друку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Придумалось створити такий ось дизайн, не помічав в інтернетах, щось схоже. Можливо депресивно, але потрібно було зробити.

post-4364-0-36697700-1364483137_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...