Перейти до змісту

Прямий друк на х/б футболках і текстилі

romaxa11

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Доброго дня. Освоїв прямий цифровий друк на текстилі, зокрема на х/б футболках. Друкую якісними фарбами на якісних футболках. Ціна від 80 до 120грн в залежності від розміру і заповнення картинки. Також стараюсь розробляти власні дизайни пов'язані з Волинню, Галицько-Волинським князівством, геральдикою, готикою. Ось приклад одного дизайну:

post-4364-0-81625900-1358773182_thumb.jp

Розміри дизайнів до А3+

Опубліковано

Привіт дядьку, я ж написав 80-120грн з футболкою, розмір футболки на ціну не впливає, головне площина запечатки, насиченість, по суті розхід фарби, звіци і коливання діапазону.

Опубліковано

От де ти був тиждень тому!

Я номерок занотував з підпису, частенько подібні ситуації виникають "не можем, вибачте".

ЗІ на темних футболках яка ціна?

Опубліковано

Для темних футболок можна використовувати шовкографію, але це має зміст, якщо замовлення дає секція таеквондо:) тобто щоб було хоча б 4-5 футболок, бо геморно трохи трафарет мутити задля однієї футболки. А3 формат - 80грн/шт.

Білі чорнила при прямому друці дуже швидко вбивають друкуючу головку, а без білих не зробиш плашку під малюнок на кольорових футболках, а при прямому друці без плашки кольори будуть плавати згідно колірної схеми (червоний з жовтою футболкою дадуть на виході оранжевий) і т.д.

Якщо фотка то однозначно не вийде, а якщо щось аморфне, всякі чудікі-монстри то спокійно можна робити.

Техніка яка друкує нормально і без страху білими чорнилами коштує як однокімнатна квартира в Луцьку з євроремонтом, вона просто ніколи не окупиться, можливо в Києві, Москві, але у Львові фіг вже його знає.

Опубліковано

Рома, ота лекція, шо ти написав... я тобі можу ще розширити "обрій" :) Чи ти не в курсі, що я друком на тканині вже отако паро років на хліб заробляю :)

А щодо білої фарби - є у Луцьку FreeJet, ніяка там не квартира, а тисяч 7-10 новий коштує(баксів, якшо хто не поняв)

І ще: я рік тому хтів переробити друкуючий тракт Епсона 1410 під подібне.... карочє - якщо ти сам переробив А3+ струйнік під прямий друк - уважуха тобі!!!

Опубліковано

Якщо FreeJet на базі епсонівської головки, то з білими будуть проблеми, розмір дюз замалий, в епсона найбільший розмір дюзи щось біля 4 піколітри, а наприклад в міамакі біля 40пл. В моєму також чотири канали вільні і готові до білих, тільки нафіга мені це свято, постійно ходити ніби в тебе собака захворіла. Епсонівська головка не для білого і проти природи не попреш, ну нехай рік попрацює, потім там шміру такого залетить, що промивка не поможе і добридень нова головка. Є замовлення немає, кожен день, максимум два прочистка, очистником бо білий легко в осад випадає, їх трясти постійно потрібно.

Опубліковано

Але ж друкують люди, просто середня ціна за сам друк - біля 100 грн. за А3, голова коштує 2500 і вона вважається практично як витратний матеріал :)

Опубліковано

Друкувати друкують, бо сміливі, або просто навіть не переймались цією темою, я також спочатку купив білі чорнилка, а коли більше вник - не захотів, можливо з часом доросту, зараз ні. Та й нерви вже не ті:)

Опубліковано

Ось для зразка, з мовчазної згоди доктора Хлуса надрукував його унікальне обличчя, бо малюнки малюнками а фотка все ж дає можливость поглянути на якість друку. Ця фотка гуляє гуглами. Малюнок не змивається і не відчувається на футболці, ось така чудасія.

post-4364-0-25935800-1359403689_thumb.jp

Опубліковано

Ось мій новий дизайник на основі символіки Галицько-Волинського князівства і січових стрільців

До речі, в кого є цікаві ідеї в цьому напрямку, запрошую до співпраці.

post-4364-0-08659200-1359452039_thumb.jp

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Дружаня, я їйбогу тебе не заставляю щось там купувати. Впевнений що в Китаї, ти за день-два знайдеш футболки по баксу, або й до бакса за штуку, ще за бакс тобі нанесуть логотипи і вперед, бізнес готовий і відкритий, поле бою безмежне. В Одесі, на опт, думаю гривень 30-40 з буквами на англіцкій мові, якість достатня, навіть просто гуд, продавали непогану контрафактну продукцію до Євро. А от в мене не виходять такі оптимістичні ціни і не тільки через те що люблю гроші, а собівартість висока, як не крути. І через це тим займаються пару людей, а наклейками сотні. Ось так от млять.

До речі а де ти там 50грн побачив?

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Привіт! Підготована серія олдових кольорових бодібілдерських футболок. Якраз під 8 березня. Сам тягаю жалізо, тож знаю, що роблю. Ціна толєрантна, сьогодні-завтра діють знижки, розміри від 50кг до реальних кабанів за 130кг і 2м зросту. Дизайнів вистачить на всіх, плюс бонусом надпис на замовлення. Ось елемент дизайну для оцінки якості:

post-4364-0-21095000-1362555245_thumb.jp

Опубліковано

Скористався послугою і всім раджу

На 100% задоволений якістю, ціною і процесом спілкування.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

romaxa11 привіт, крутезні в тебе малюнки! в мене питання, якщо я хочу надрукувати щось своє, то чи можна це принести в фотошоп форматі?

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Придумалось створити такий ось дизайн, не помічав в інтернетах, щось схоже. Можливо депресивно, але потрібно було зробити.

post-4364-0-36697700-1364483137_thumb.jp

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...