Перейти до змісту

Підкажіть бабусю для замовляння на продаж авто.

crafter

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Тут треба яйцями викачувати. Але попередеь знайомого щоб не було так що до пупка дотягнули і чувак загнувся.

• Відповідей 50
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

До речі про яйця! Мені ото минулого літа якесь пад.. хтось яйцями в машину жбурляв. То це мені хтось вже назаклинав? А я думав, що на парковці місця мало...

Опубліковано

До речі про яйця! Мені ото минулого літа якесь пад.. хтось яйцями в машину жбурляв. То це мені хтось вже назаклинав? А я думав, що на парковці місця мало...

То комусь викачували, а яйця в твою машину били. То точно не через мало місця на парковці.

Опубліковано

Це в нас всеукраїнський пердусь Азіров так зробив, що двадцятирічне авто (яке в німців іде прямим ходом на утиль) коштує хорошу річну зарплату.

До речі таку Омегу я продав за 7 тис. ,але в 2007 році.

Опубліковано

опель омега 1996р.в. 2.0 бенз, мкпп, накат 220тис.км., в хорошому стані за виключенням прищів на задніх арках. 6,5-6$ (ціни захмарні)

куплю за 4.5

Опубліковано

В мене в одного знайомого авто ніяк не продавалось. Йому хтось підказав що тре машину тьощиними трусами помити. Помив - і відразу продав. :_09::_04:

:0155: :0155: :0155: :0155:

Опубліковано

Пора патентувати нову торгову марку ,,Tescha Trusars,, засоби догляду за авто, теле ,аудіо, мобі технікою.

Опубліковано

Знайомий неможе продати автомобіль. якось не складається. Чули що є бабусі які замовляють на продаж авто. можливо ви підкажете адрес\номер?

Нажаль адреси і телефона нема в мене знайомі років 5 назад за допомогою бабкі продали "непродаваємоє" ефект 100% брала 300 зелених за "послугу" Координати бабкі тиримають в таємниці Раджу пошукати! Реально такі "помічники" є :_06:

Опубліковано

продали "непродаваємоє" ефект 100% брала 300 зелених за "послугу"

за 300 баксів я також допоможу.

ефект 101%

давай, поможи мені. заплачу 300 баксів, якщо до кінця місяця продасться моя машина по ціні, що я вкажу. Ссилку дам в приват.

Опубліковано

4iter, гроші вперід))

без питань, заплачу . Але якщо не виконаєш умови продажу - штраф в 10-тикратному розмірі від отриманої суми. Годиться? В тебе ж гарантія 101 процент, чого тобі боятися ?

П.С. машина в нормальному стані, ціна не дуже космічна, проблем з доками нема.

Опубліковано

Але якщо не виконаєш умови продажу - штраф в 10-тикратному розмірі від отриманої суми. Годиться? В тебе ж гарантія 101 процент, чого тобі боятися ?

а де ти бачив, щоб бабкі-гадалки та інші гроші повертали?

звичайно нічого не повертатиму, а гарантія 101%.

тому або плати, або й далі намагайся продати своє авто. без допомоги ж ніяк))

Опубліковано

... в мене знайомі років 5 назад за допомогою бабкі продали "непродаваємоє" ефект 100%...

це що ж таке "непродаваємоє"? невже та сама тьоща без трусів що фігурувала в попередніх порадах
Опубліковано

бабку йому бля треба, мозгі йому то точно треба і не барижнічати до прєдела. По перше хватить продавати корчі 15-20 лєтньої давності по космо цінам вище 5-ти штук зелених, по друге не наобувати людей як ви всі автопродавці це вмієте: там шось приховав, підмазав, підшпаклював, підшаманив і всьо на продаж але воно все видно коли продаєте і якшо це не говорити продавцю то обовязково це випливає і тоді вже ніхто нічого не купує. І останнє і головне, лохів з кожним днем стає все менше.

Опубліковано

4iter, гроші вперід))

без питань, заплачу . Але якщо не виконаєш умови продажу - штраф в 10-тикратному розмірі від отриманої суми. Годиться? В тебе ж гарантія 101 процент, чого тобі боятися ?

така наївність! якій штраф шо ти йому зробиш? наубе тебе і правильно зробить, бо покупцям певно при продажі ви тож будете обвішувати лапшою на вуха, або ви просто хочете корча старого втулити по ціні шоб купити зразу нове авто :) І як бабці то дасте 300 баксів без притензій і условій, а як Андрію Віталійовичу то штраф в 10-ти кратному розмірі а може він тоже вміє чаклувати на яйцях і кофєйній гущі, знає чарівні віршикі скоромовкі, має кухоль свяченої води і заговорені 20-ти лєтні трухани, Чому так не пойму? Чому недовіра до Андрія Віталійовича більша ніж до бабки?

Опубліковано

4iter, гроші вперід))

така наївність! якій штраф шо ти йому зробиш? наубе тебе і правильно зробить, бо покупцям певно при продажі ви тож будете обвішувати лапшою на вуха, або ви просто хочете корча старого втулити по ціні шоб купити зразу нове авто :) І як бабці то дасте 300 баксів без притензій і условій, а як Андрію Віталійовичу то штраф в 10-ти кратному розмірі а може він тоже вміє чаклувати на яйцях і кофєйній гущі, знає чарівні віршикі скоромовкі, має кухоль свяченої води і заговорені 20-ти лєтні трухани, Чому так не пойму? Чому недовіра до Андрія Віталійовича більша ніж до бабки?

Так в тому-то і суть,якшо вміє нехай береця за роботу,а не пустозвонить.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...