Перейти до змісту

HWman

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 550
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано (змінено)

Підкажіть де подивитися ціни.

Я торгую , ардуіно від 70 грн і вище...

Якщо цікавить пишіть в ПП

Змінено користувачем inhelp
Опубліковано

Мої аналогові часики !!!

На arduino-project.net подробиці будуть ?

Будуть , але я ще граюсь з скетчем, допрацьовую і доробляю функціонал... Часу зараз малувато та й сезон картоплі)))

Опубліковано

inhelp,

можеш зробити на Arduino mini (5v atmega 328) плату управління мотором 6-12в для автоматичного перевороту яєць в інкубаторі.

тобто щоб певний час мотор крутив вліво і знову через певний час навпаки-вправо.

напевно прийдеться в інкубаторі ставити якісь вимикачі, щоб не крутило коли впреться до упору.

aet42-egg-turner_01.jpg

і ще чи можливо таке, температура, вологість, провітрювання http://nakontroli.com.ua/incubator.html

ціна роботи? ціна деталей?

Опубліковано

inhelp,

можеш зробити на Arduino mini (5v atmega 328) плату управління мотором 6-12в для автоматичного перевороту яєць в інкубаторі.

тобто щоб певний час мотор крутив вліво і знову через певний час навпаки-вправо.

напевно прийдеться в інкубаторі ставити якісь вимикачі, щоб не крутило коли впреться до упору.

aet42-egg-turner_01.jpg

і ще чи можливо таке, температура, вологість, провітрювання http://nakontroli.com.ua/incubator.html

де роздобув такий лоток з мотором?

Опубліковано (змінено)

inhelp,

aet42-egg-turner_01.jpg

і ще чи можливо таке, температура, вологість, провітрювання http://nakontroli.co.../incubator.html

На фото твого лотка двигун я так розумію звичайний, а по ссилці реверсивний, - потрібно визначитись який тип має використовуватись.... Ну і ще було б непогано покрутити лоток в руках і потестувати з підключенням і т.д.... На рахунок температури , вологості і провітрювання думаю проблем не виникне, программу керування теж можна написати. Також дай інформацію стосовно того що буде використовуватись в якості нагрівального елемента і генератора вологи...

Мотор я так розумію повертає лотки в дві сторони до упору ???

Опубліковано

Мотор я так розумію повертає лотки в дві сторони до упору ???

Там скоріш за все криво-шатунный механизм, як у паровоза.

180632524.gif

Опубліковано

Ну і ще було б непогано покрутити лоток в руках

в мене не такий самий, фото дав щоб ти мав уявлення про що я. в мене буде сітка ось така, вона перміщаєть і яйця перекручуються http://s018.radikal.ru/i521/1201/74/e6dfeced315a.jpg

двигун я так розумію звичайний

двигун буде від дитячого електромобіля з редуктором

в якості нагрівального елемента і генератора вологи...

нагрівальний провід 12в. вологи ще сам незнаю

Опубліковано

Ну і ще було б непогано покрутити лоток в руках

в мене не такий самий, фото дав щоб ти мав уявлення про що я. в мене буде сітка ось така, вона перміщаєть і яйця перекручуються http://s018.radikal....6dfeced315a.jpg

двигун я так розумію звичайний

двигун буде від дитячого електромобіля з редуктором

в якості нагрівального елемента і генератора вологи...

нагрівальний провід 12в. вологи ще сам незнаю

Відносно двигуна з редуктором я думаю що краще використати сервопривід... Нагрівальний провід 12 в - це я так розумію ніхромова проволка???.

Мені потрібно це все в зборі, тобто ти вставляеш в корпус сітку, обігрів і т.д. , точніше збираєш готовий пристрій а я потім все підключаю до ардуіно, програмую і калібрую роботу...

Говорити можна багато і довго, але це тільки витрачає час. Буде щось конкретне і т.д. пиши в пп і я тоді займусь.

Опубліковано

На рахунок сервопривода, маю ось такий, тільки я його перероблював у звичайний мотор-редуктор, тобто подаємо струм однієї полярності - крутиться в одну сторону, іншої - в другу, крутиться постійно, так як я відрізав блокувальний механізм.

Сам сервопривод був в роботі максимум 20-30 хв.

Моменту на валу вистачає.

Якщо хочете т віддам за 20 грн.

0000248_-9g-sg90_300.jpeg

Опубліковано

На рахунок сервопривода, маю ось такий, тільки я його перероблював у звичайний мотор-редуктор, тобто подаємо струм однієї полярності - крутиться в одну сторону, іншої - в другу, крутиться постійно, так як я відрізав блокувальний механізм.

Ну не знаю чи підійде, автор інкубатора не вказав на скільки яєць має бути інкубатор, а щоб перевернути наприклад 30-40 яєць я думаю що потрібно щось потужніше )))

Опубліковано

inhelp,

зараз я трохи розберусь з справами.

я думаю потягне. яйця просто перекочуватимуться

залізна сітка буде переміщатися а яйця перекочуватимуться по пластмасовій e6dfeced315a.jpg

Мені потрібно це все в зборі,

всих деталей немає, нагрівальний провід летить з китаю ще...

Опубліковано

Ну не знаю чи підійде, автор інкубатора не вказав на скільки яєць має бути інкубатор, а щоб перевернути наприклад 30-40 яєць я думаю що потрібно щось потужніше )))

Опубліковано (змінено)

ZlIhBMttco0.jpg

Тиць

Можливо комусь пригодиться.

Надіюсь ні в кого не виникнуть питання що це і як ним користуватись?

Змінено користувачем HWman
  • +1 1
Опубліковано

Є ось-така ...

03782d48f397b3a52ce92429ac839af6.JPG

Хочу таку ж платку замутити на тіні13, тільки щоб працювала вона по юарту ну і за омбеженої кількості ніжок МК керувати підсвідкою не вийде.

Правда хз що з цього вийде... можливо я забагато захотів...

Опубліковано (змінено)

Створив декілька видів шрифтів для відображення на TFT дисплеї

post-7896-0-14898900-1410677519_thumb.jp

Список створених шрифтів

post-7896-0-60420900-1410677567_thumb.pn

Відео роботи

Ну а на десерт,

post-7896-0-16398600-1410677769_thumb.jp post-7896-0-72541600-1410677787_thumb.jp

конвертнув цифрові фото і завантажив в ардуіно.

• +1 1
Опубліковано

Є ось-така ...

Хочу таку ж платку замутити на тіні13, тільки щоб працювала вона по юарту ну і за омбеженої кількості ніжок МК керувати підсвідкою не вийде.

Ну... майже те що хотів:

Опубліковано

Є ось-така ...

Ну... майже те що хотів:

Цікаво а як ти підключиш 2 дисплеї ??? І що на рахунок бібліотеки???

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...