Перейти до змісту

Stalion : Stalion Disk : Beluga 27-Gang

Який велосипед краще брати?  

20 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Дякуючи форумчанам, визначився з байком. Це Bergamont Stalion. Поряд з ним стоїть Bergamont Stalion Disk.

Але потім прочитав цей огляд. Задумався. Почав розуміти, що прагнення мати "джипа" серед велосипедів - може бути трошки хибним. Маршрут в мене - дім-робота-дім, практично весь час асфальт, місцями хреновий. В планах-мріях - покатушки з форумчанами, катання "для себе, для душі". І тому почав мене долати сумнів, що мені треба саме гірський велосипед. Здоровий глузд почав, як не дивно, брати гору... :) Я став дивитися на кросовик - Bergamont Beluga 27-Gang. Він згадується в наведеному вище огляді.

Тому і постало питання: брати щось між Bergamont Stalion і Bergamont Stalion Disk, чи глянути все-таки на кросовик - типу Bergamont Beluga 27-Gang, або щось інше. Фактично, вибір стоїть між гірським і кросбайком. Гірський - Bergamont Stalion спробував. Гарно. Ще б трошки більше комфорту - і все. Чи знайду я цей комфорт в кросовику? І чи знайду я в нас в Луцьку пристойний кросовик, наприклад, Bergamont Beluga 27-Gang і за яку ціну?

Просив би компетентних фрумчан "голоснути" і порадити...

Соррі, що так довго "телюся" з вибором, але ж не хочеться купити і шкодувати...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на крайняк, потім другого докупиш ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Значить так.

Крос, для асфальту. Ну, там, спокійно по лісі, сухе поле. З мтб, типу сталіон, правильним підбором компонентів можна зробити швидкісний вел, а от з кроового, як не крути позашляховика не вийде. Це компроміс між гоночним шосейником і МТБ.

Доречі, ми всі вчора були на МТБ пройшли більше 100 км (десь 110-115км) середня швидкість групи була 28,6 я рахую це хорошим результатом. І в походи по Карпатах на кросі не поїдеш, на спусках коли народ летить по камінні зі шв під 40 ти будеш просто вести його в руках, а вигребти з гівна по втулки взагалі не реально, навіть Вовчик з його досвідом і силою не зміг насолодитись в повній мірі швидкістю в минулому Карпатському поході, хоча рама була розміром як МТБ але на 28 колеса.

ІМХО Сталіон, диск треба тільки в походах. Ну але якщо є бабло то версія за 3500 на гідравліці буде супер. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всетаки подумай еще раз по поводу кросса. Всетаки посмотри в сторону http://bergamont.com.ua/2007/bike/beluga-allround

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2Yarchik

Які твої вага і зріст ?

Що ти хочеш від вела ?

Як ти плануєш кататись, з ким ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вага - 105.

Зріст - 190.

Від велосипеда хочу надійність і швидкість.

Маршрут в мене - дім-робота-дім, практично весь час асфальт, місцями хреновий. В планах-мріях - покатушки з форумчанами, катання "для себе, для душі".

Отакі плани-хотіння... :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Покатушки з форумчанами, хм....

Так одне діло - в "Білку" на пиво(хороша дорога, швидкість - тут крос однозначно), і зовсім інше - Карпати(тут без горніка не обійтись).

А якщо дім-робота-дім, практично весь час асфальт, то Beluga 27-Gang однозначно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...