Перейти до змісту

Порадьте дешевий магазин комп.техніки!

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Постала необхідність у придбанні жорсткого диску 2,5 до ноутбука, спочатку пройшовся по магазинах та подивився, що скільки коштує, після розетки зрозумів, що ціни у нас захмарні, а потім знайшов інший інтернет магазин Компік (http://www.compik.biz.ua) ціни там ще дешевші (не на правах реклами)... хто ще які інтернет-магазини знає із помірними цінами, можливо хтось порадить магазин у Луцьку?

Опубліковано

дешевше уа. Мобіллак.не думаю,що будуть ціни дешевше розетки тим більше з доставкою в луцьк.думаю пару грн не критично

Опубліковано

З власного спостереження - основним інтернет магазином у Волинській області, мабуть і не тільки є - Stek.ua

Два тижня тому мені потрібен був картрідж HP 57, зайшов до магазину Компьютерний Всесвіт запитав у них. У відповідь почув, що наразі такого немає, однак вони можуть його спеціального для мене замовити на умовах предоплати + необхідно доплатити 50грн. зверху, таким сервісом я був просто враженим....

Опубліковано

Магазин "Кет" на другому поверсі Іміджу має помірні ціни, порівняно з більшістю магазинів комп'ютерної техніки.

Опубліковано

не на правах реклами я працюю давно за правилом якщо Ви знайшли дешевше ніж у мене я Вам порверну різницю :)

Опубліковано

не на правах реклами я працюю давно за правилом якщо Ви знайшли дешевше ніж у мене я Вам порверну різницю :)

Де, яка фірма? сайт? контакти?

Опубліковано

Sven MS-1085 Black, чи є можливість придбати у вас таку акустику? Якщо можна відповідь і ціну в ПП.

Опубліковано

На правах автора - пропоную у цій темі викладати інформацію лише про магазини, які на Вашу думку є найдешевшими та які відповідно Ви радите іншим форумчанам....

Опубліковано

У мене особисто- виникає сумнів щодо цього магазину: де ж повинен знаходитися у Луцьку склад з якого торгує Нотікс, щоб замовлений товар доходив від однієї до двух діб?

Мені зустрічались й такі інтернет магазини коли за вказаною на сайті адресою у пустій кімнаті сидів один хлопець чи дівчина, які пропонували той чи інший товар при цьому у випадку здійснення замовлення товар доставлявся на протязі години, а не двох діб, без ніяких предоплат.

Опубліковано

Там також без передоплат. Замовив, вони сказали коли буде, прийшов, заплатив - отримав. Схема проста, як граблі.

Опубліковано

Є такий магазин icity.луцьк.юа

Ціни досить помірні.

На раз там купував.

Раджу.

Підтверджую!

Дійсно дешевий магазин, а бордівцям можуть дати знижку! :)

Але коли потрібна оф.гарантія з заповненим оф.гарантійним талоном і білий товар то купую в Медіамаркеті, всі інші це так. Ціни практично 1 в 1 як на розетці, а інколи можна і поторгуватися через милко з менеджером, або замовити відсутній в прайсі товар!

Опубліковано

Є такий магазин icity.луцьк.юа

Ціни досить помірні.

На раз там купував.

Раджу.

Шари я там не побачив! Можливо на сайті у них минулорічні ціни, тоді справді- гарний магазин, а так.......

:)

Опубліковано

Але коли потрібна оф.гарантія з заповненим оф.гарантійним талоном і білий товар то купую в Медіамаркеті, всі інші це так. Ціни практично 1 в 1 як на розетці, а інколи можна і поторгуватися через милко з менеджером, або замовити відсутній в прайсі товар!

Щось той Медіамаркет якийсь не тойво. Можливість поспілкуватись з манагером - тільки через імейл. Нема ні телефону, ні якогось мессенджера. Тобто менеджер мені лист відправив, я йому відповів але невідомо - чи він цей лист не отримав, чи забив. Така ось незручність. Телефонував на магазин "Медіамаркет" той що по Соборності - там нічого не знають, з менеджером з"єднати не можуть, мол "користуйтесь формою спілкування яку пропонує сайт". Шукав в них товар за допомогою фільтра "тільки в наявності" - щоб замовити - і на наступний день забрати - виявилось що з обох замовлених позицій нема жодної.

Пару місяців назад їхній директор шукав менеджера туди - не знаю чи знайшов, але користуватись цим інтернет-магазином - мозахізм, як було так і залишається. Хоча ціни - напевно найприємніші з усіх місцевих інет-магазинів.

Опубліковано

Щось той Медіамаркет якийсь не тойво. Можливість поспілкуватись з манагером - тільки через імейл. Нема ні телефону, ні якогось мессенджера. Тобто менеджер мені лист відправив, я йому відповів але невідомо - чи він цей лист не отримав, чи забив. Така ось незручність. Телефонував на магазин "Медіамаркет" той що по Соборності - там нічого не знають, з менеджером з"єднати не можуть, мол "користуйтесь формою спілкування яку пропонує сайт". Шукав в них товар за допомогою фільтра "тільки в наявності" - щоб замовити - і на наступний день забрати - виявилось що з обох замовлених позицій нема жодної.

Пару місяців назад їхній директор шукав менеджера туди - не знаю чи знайшов, але користуватись цим інтернет-магазином - мозахізм, як було так і залишається. Хоча ціни - напевно найприємніші з усіх місцевих інет-магазинів.

Так, може і спілкування "не тойво", типу лише по милку, швидкість реакції не на висоті, але в принципі, якщо не спішно то ціни і оф. товар компенсують мені це! ;)

Попереднього менеджера з магазину і треба було звільнить, хамло ще те було! В мене і моїх знайомих, яким я саме рекомендував цей магазин було з ним кілька інцидентів. І в них про цей магазин склалося неприємне враження.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...