Перейти до змісту

Терміново потрібна мікросхема LM331N або KA331

igor_k

Рекомендовані повідомлення

А шо ринки сьогодні не працюють?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А шо ринки сьогодні не працюють?

На Варшавці, Старому і Ратексі не має. Можливо хтось знає ще якісь місця, де може бути.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У Володі на варшавці був, в нього інколи попадаються такого плану специфічні деталюшки, правда щось останнім часом я його ніяк застати не можу. Ще в Лукіча спитати можна, чи запитати чи зможе привезти.

Річ досить специфічна, (я її спочатку з компаратором переплутав), то в нас можна і не знайти, враховуючи те що наші продавці перейшли в основному на ходовий товар.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У Володі на варшавці був, в нього інколи попадаються такого плану специфічні деталюшки, правда щось останнім часом я його ніяк застати не можу. Ще в Лукіча спитати можна, чи запитати чи зможе привезти.

Річ досить специфічна, (я її спочатку з компаратором переплутав), то в нас можна і не знайти, враховуючи те що наші продавці перейшли в основному на ходовий товар.

На варшавці вчора і сьогодні зачинено.

Я її вже замовив, але вихідні і т.д., в кращому випадку на середу приїде. А штука потрібна терміново. У нас вона вилетіла в обладнанні, і вже другий день простій.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кстаті Володя часто відчиняється після обіду, а інколи вкінці базару.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та це дуже специфічна хрень. Precision Voltage-to-Frequency Converter. Навіть не знаю, де таке приміняється. Можливо в платах якихсь котлів модних. Навряд чи в наших продавців місцевих вона є.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Lisovic, Володі вагончик часом не на тій вулиці шо йде до Слона?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

amadey777, да, на Кравчука, над дорогою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще актуально.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

Тема закрита.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...