Перейти до змісту

Відключення абонентської плати в тарифі Супер МТС без плати за з’єднання та поповнень 0-35+

Рекомендовані повідомлення

Ну зараз нараховується ж по 100 хв і 30 смс? То й далі так буде. І плата відключиться

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

100 хв і 30 смс

в мене тариф без плати за зєднання та поповнень 35+. якщо я наберу комбінацію *101*400# то в мене абонплата щоденна взагалі перестане зніматися??? Й нараховуватиметься 100 хвилин 30 смс??? Активовано до 27 вересня...

Так

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Х то бажає перейти на 0,35 + але у меню 111 такого не знаходить телефонуємо до оператора і кажемо маю бажання перейти на 0,35+ оператор може поморозитися сказати що неможливо, ви кажите чюв(ла) що люди телефонують і залишають заявки і їх переводять.

І мене так перевели так ще і друзі робили .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

100 хв і 30 смс

в мене тариф без плати за зєднання та поповнень 35+. якщо я наберу комбінацію *101*400# то в мене абонплата щоденна взагалі перестане зніматися??? Й нараховуватиметься 100 хвилин 30 смс??? Активовано до 27 вересня...

Так

замовив-прийшла смс "послугу 100% на щоденну плату підключено"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Спробував на один номер, ніби-то пройшло, про результати знатиму пізніше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Х то бажає перейти на 0,35 + але у меню 111 такого не знаходить телефонуємо до оператора і кажемо маю бажання перейти на 0,35+ оператор може поморозитися сказати що неможливо, ви кажите чюв(ла) що люди телефонують і залишають заявки і їх переводять. І мене так перевели так ще і друзі робили .

Ага, я теж так перейшла. Тіки в он-лайн чат писала оператору. Перевели, правда без ентузіазму. І, дійсно, після переходу треба поповнитись на 40грн щоб підключилась послуга "супер".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ЯК ПІДКЛЮЧИТИСЯ ДО АКЦІЇ

Новим абонентам тарифів «Супер МТС без плати за з’єднання та поповнень» і «Супер МТС без плати за з’єднання та поповнень 0-35 Новий», які здійснили перший дзвінок після 15.11.2012, акція буде підключена автоматично та безкоштовно після першого поповнення рахунку на суму від 40 грн. одним платежем;

Існуючим абонентам тарифів «Супер МТС без плати за з’єднання та поповнень» і «Супер МТС без плати за з’єднання та поповнень 0-35 Новий» - наберіть комбінацію *888#. Вартість підключення - 10 грн. Підключення до акції можливе при активній послузі "Супер без поповнення".

Абонентам інших тарифів - спочатку зателефонуйте 7722 і змініть свій поточний тариф на «Супер МТС без плати за з’єднання та поповнень» чи «Супер МТС без плати за з’єднання та поповнень 0-35 Новий» (безкоштовно з мобільних МТС в Україні), потім наберіть *888# для підключення до акції. Вартість підключення - 10 грн.

Хтось пробував робити так?

Цікаво чим це закінчиця Можливо в один прекрасний момент прийде такий рахунок, що прийдеця номер змінювати.

Це акція на весь 2013 рік, а далі буде діяти тариф «Супер МТС без плати за з’єднання та поповнень» чи «Супер МТС без плати за з’єднання та поповнень 0-35 Новий», дивлячись з якого акцію підключав.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Безхозна акція для користувачів тарифу, вказаного в заголовку цього топіка - а саме «Супер МТС без плати за з’єднання та поповнень 0-35+».

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чуть не клюнув. По ссилці мова йде про інший тарифний план, так званий "новорічний 0 без абонплати" (поки не дзвониш, не платиш). А по темі: співробітник переводив свою маму з якогось старого тарифу на 0-35+. Десь на сайті вичитав, що на цей тариф можна перейти з "Супер МТС без ПЗЗ та поповнень", бігом перевівся безкоштовно через 7722 і все, нікуди далі йти варіантів немає. Дзвонили до оператора, оператор подавав заявку іншим службам, а вже вони напротязі декількох днів перевели. Собі не ризикну такого робити, хай вже буде старий-добрий Енерджі, ніж той проміжний.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

У мене цей тариф, але ніякої абонплати не знімає :_09:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...