Перейти до змісту

Ремо-о-о-о-онт!!!

Tani4ka

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Дуже хочеться швидко привести в порядок(зробити косметичний ремонт) однокімнатну квартиру, точніше кімнату!!! Термін 3 тижні :blink: . Основні проблеми - ціни, нормальна бригада і термін! Основна увага приділяється стелі і стінам. Стелю треба вирівняти і побілити, а стіни змити, теж вирівняти і перенести вхід. Може хтось може порадити недорогу, швидку і совісну бригаду, або просто одну людину. Будьте такі ласкаві! :D

Опубліковано

в такий сезон це анріал поєднання найти не скупого але совісного...у них зара грибний сезон - ніхто без роботи не сидить..

перспектива або сама робиш або роблять за нормальні гроші совісний ремонт))) на цьому краще не скупитись...

Опубліковано

Зовут Микола Володимирович, номер тел. 73-80-74. Делал мне то что ты описала. Делал оч. быстро, работал даже в праздники, очень пунктуальный. Суперский дядька. Взял мало. Но клиентов у него много, так что звони сама и договаривайся че как и почем.

Опубліковано

Добросовестные ребята, бригада из 5 человек.

Вот контактные телефоны тех, с кем можно решить организационные вопросы:

8(096)9575012, 8(066)2214641 - Иван Михайлович

8(096)9575078, 8(066)1961886 - Сергей Михайлович

8(097)6536704 - Виталий

Опубліковано

Никогда не рекмоендую брать бригаду по советам. В основном получается хня. МОЁ ЛИЧНОЕ ИМХО. + жизненный опыт

Опубліковано

max-2, эт точно.. я лично наблюдал несколько раз варианты типа "вот мне все сделали вкривь и вкось, так пусть и еще кому-то". менталитет, хули..

Опубліковано

Дорогі друзі, всі дуже вдячна за інфо))). ДЯКУЮ, що відгукнулись! :angry: Всі телефони позаписую.

Ремонт поки робимо самостійно, власними силами. Як то кажуть "повільно, але впевнено"! Звичайно без спеціалістів не обійтися :lopata: . Але дуже сподіваємося, що все встигнемо.

Опубліковано

Все я теж буду робити ремонт! Дякую за натхнення! Сам робити буду! Підкажіть лишень де в Луцьку, будматеріали можна за розумну ціну купити! (Дякую)

Опубліковано
Все я теж буду робити ремонт! Дякую за натхнення! Сам робити буду! Підкажіть лишень де в Луцьку, будматеріали можна за розумну ціну купити! (Дякую)

на такие вопросы личка данА...

Опубліковано

2 The_Sentinel ;)

Будматеріали ми купували в БУМі 2 (біля Глобуса) і на базарі дещо докупляли. Напевно на базарі вигідніше, бо там присутня "здорова конкуренція". Але в БУМі не так страшно.... ;)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...