Перейти до змісту

Кінець світу таки відбудеться 21 грудня 2012 року


fenmix

Рекомендовані повідомлення

Сьогодні зранку естонські вчені сколихнули світову спільноту сенсаційною заявою. Проаналізувавши данні календаря Майя, вони підтвердили велику вірогідність кінця світу 21 грудня 2012 року (ймовірність близько 96%).

Одразу після офіційної заяви науковців, відбулося екстрене засідання парламенту на чолі з прем’єр-міністром Естонії Андрусом Ансила та президентом Тоомасом Хендриком Ильвесом.

На засіданні був представлений, так званий, “план дій”, розроблений науковцями та військовими, у якому описувались дії для захисту населення від кінця світу. В першу чергу, пропонувалось невідкладно прийняти закон про заборону використання російської мови та комуністичної ідеології, як таких, що призвели до кінця світу. Лідер естонських комуністів Юрій Мішин виступив категорично проти цієї пропозиції.

- Даний документ – чергова спроба притіснити російську культуру в Естонії - заявив політик - Американські піар-технологи намагаються зруйнувати цей тісний братський союз з Росією напередодні кінця світу.

Також на засіданні був прийнятий план будівництва бомбосховищ та розвитку програми освоєння космосу. Загалом, підготовку до кінця світу 21 грудня Естонія планує завершити до 2015 року.

Експерти передбачають початок паніки серед населення та спалахів мародерства у Лютому-Березні 2013 року, тому радять власникам у найближчі кілька тижнів вивезти товари з крамниць.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тобто в нас з"явилось в календарі ще одне традиційне свято?

21 грудня - Міжнародний ДЕНЬ КІНЦЯ СВІТУ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

- До Талллина даллекооо?

- Нееет, недалллекоооо!

...едем дальше...

....

....

....

- До Талллина даллекооо?

- Дааа, ужже далллекооооо....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це типу "гаряча естоньска пошта" новину так довго несла? Чи то "гарячі естонські вчені" не помітили, що 21 грудня 2012 року вже минуло? ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...