Перейти до змісту

Хтось купував (проживає) квартиру в копл. Аеліт

Zeuss

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Что за комплекс? Это вообще в Луцке?

э-э-э

а ты не с Луны?

я в Киеве про это знаю...

а ты видать с сильными проблемами по зрению...

не видишь биг-бордов и пр. рекламы...

Опубліковано

Так вот, пост того форумчаніна, шо "якраз напротів живьот" :) тобто мене :)

Для всіх непросвєщьонних - Житловий Комплекс " Аеліт" - знаходиться в районі 13 школи (вулиця Чернишевського).

Купувати житло КАТЕГОРИЧНО ЗАБОРОНЯЮ!!!!!!!!!!!!!!!!

Тут роботи по будівництву вже не йдуть з початку весни... по причині.... УВАГА!!!! - краденої землі!! за деталями - в приват. Ними (Аелітом) зацікавились ті, хто переживають за нашу з Вами безпеку (не міліція)... Діло - труба... Фіг тут шо буде добудовуватись, а якшо і буде - то дуууужжжжеее не скоро....

Ціни за житло вже підняли майже вдвічі - навіть тим інвесторам, які інвестували своє житло ще з самого початку.... кароч галяк повний!!!

Рекомендую там купувати квартиру, якшо більш нема куди "зарити" 100 кусків зелені!

ІМХО - "Еліта -центр" - Луцький варіант

Ще одне імхо - "Еліта" --- перестановка останньої букви на початок--- "Аеліт"

(за неперевіреними даними - хазяйка фірми - забудовника - жінка директора (власника) "Еліта-центру"... :smile3::)

вот так вот...

Опубліковано
Купувати житло КАТЕГОРИЧНО ЗАБОРОНЯЮ!!!!!!!!!!!!!!!!

а если пройти фейс-контроль? можно жить напротив? :D

а если серьезно - то что, там дальше забора и грязи дело не пошло?

Опубліковано

:mdr: Велика сила форуму.

:D:blink:

Жартую.

Просто вкрай потрібне житло.

А хтось десь там казав, що в Аеліті вже є готові квартири.

Просто купуй роби ремонт і живи.

От і виникло питання до учасників форуму.

А тут "на тобі фашист гранату". Дякую за інформацію.

Опубліковано

Я тоже там рядом живу, сначала там полным ходом шло строительство, но потом все стало, вывезлась вся техника остались только вагончики для рабочих. Строительные работы стоят, а они полным ходом рекламируют и продают. Знаю что фирма что строит(ла) Аелит еще и комплекс "Наш дім" строит.

Опубліковано
Я тоже там рядом живу, сначала там полным ходом шло строительство, но потом все стало, вывезлась вся техника остались только вагончики для рабочих. Строительные работы стоят, а они полным ходом рекламируют и продают. Знаю что фирма что строит(ла) Аелит еще и комплекс "Наш дім" строит.

а в каких районах города (возле чего) расположены эти комплексы?

Опубліковано

Аэлит - на Чернышевского (за школой, вроде №13)

их контора - на 40м, возле магазина Норд, линолеум, килимове покриття...

Опубліковано

Наш дім будують на Кравчука, біля Колізею, якшо це комусь про шось говорить, район Автостанція-Риббаза. По-інакшому, не знаю вже як пояснити. :blink:

2Zeuss

А не хочеш зайти в Домотоп і подивитись, на квартирку, яка буде в комплексі Коста Брава(між автоцентром Шкода і дитячою лікарнею). Там знаходиться аналог квартири, яка буде при здачі будинку.

Тоді і ремонт не треба буде робити, купуй телевізор, ліжко, холодильник і живи. Реально.

Тільки от зачекати треба, поки побудують ;)

Опубліковано

немного не в тему: может кто знает, что строят напротив автостанции , через дорогу от нее, в сторону Киверец...Там что то такое херачат, многоэтажное, их железных конструкций...чего то похожее было, когда там-там строили(технология)...

Опубліковано

To Amid

Дякую за пропозицію.

Але... Як дуже часто буває у нашому житті квартира треба на вчора. ;)

Максимум місяць можу почекати.

Може хтось звязаний з будівельними компаніями і знає який будинок здається (вони зачасту на осінь вводяться в експлуатацію) де ще не розпродані однокімнатні квартири.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...