Перейти до змісту

Котел Viessmann

adebt

Рекомендовані повідомлення

Порадьте серйозну фірму, яка зможе продати і змонтувати парапетний газовий котел Viessmann на 23-24 кВт, і що саме головне зможе надати всі необхідні папери для Волиньгазу.

Контакти для зв’язку: +380 67 334-31-92 або +380 95 26-26-897

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У Луцьку є представник Вісмана, який займається крім продажу також і монтажем - O5O-20489OO, Костянтин. Він також і надасть документи, пов'язані з монтажем котла.

Крім того, Вам треба буде зібрати інші документи. Також, якщо паливна/котельня юрособи, або ФОПа, то Вам треба отримати дозвіл на викиди. Звертайтесь. ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

підкажіть, який газовий котел оптимальний для квартири 65 кв. м., з оптимальним співвідношенням ціна/якість. Основні вимоги - 2-х контурний, безпроблемна подача гарячої води. В квартирі система опалення з природною (гравітаційною) циркуляцією, але додатково встановив циркуляційний насос, т.я. старі труби, погано вода циркулює самотоком.

схиляюся до продукції Bosch, але хотів би почути відгуки про інших виробників та розглянути інші варіанти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У мене був німецький Вайлант прослужив 7 років без перебоїв та ремонтів, коли переїздив на нове місце то ситуація "КИТАЙ-ФОРЕВА", тобто всі вайланти зараз з китайским серцем троха збентежила. Зараз взяв Італію ВЕСТЕН, встановлював Вітя-0990501364(досить відповідальний та ціноводоступний, в порівнянні з БОШ який нарахував по 52 м.квплощі з 24 квт 2 контурним котлом 18тис грн де 9 тис- це робота,з даним майстром вклався в 4тис з перенесенням усіх лічильників) у горгаз здавав сам,якщо треба допоможу інформативно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мав (і маю) справу з "Водною технікою" пару років тому. Habitat 2 двохконтурний (потужність не памятаю, здається, 28 кВт). Вклався приблизно в 10 тис. наших грошей з роботою, матеріалами, газовою службою (ДО кризи). Не жаліюсь (проблеми зменшились після покупки добротного стабілізатора). Але зараз точно є новіші котли, із новішими технологіями, "італійці". Питання лише у Ваших грошах ІМХО.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

знову потрібна порада стосовно вибору газового котла.

Як з"ясувалося, при розташуванні настінного котла у мене на кухні, я не впишусь в норми щодо відстані від вікон, дверей, газових лічильників тощо, а замуровувати вікно та переносити лічильник десь в коридор аж ніяк не хочеться.

тому потрібно - "напольный" (не знаю, як правильно перекласти на українську), парапетний, двоконтурний газовий котел, з безпроблемною подачею гарячої води. Порадьте, які варіанти можна розглянути.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я не впишусь в норми

а хто так сказав? Проектант, Волиньгаз, сам в паспорті котла глянув?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

були представники Волиньгазу, ще питав на фірмі, де мав намір купувати котел, і яка мала його встановити. І ті, і ті сказали, що від вікна настінний котел має бути мінімум 50 см.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...