Перейти до змісту

Який процесор "стане" на ноут?

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Питання: який найпотужніший процесор можна поставити на такий ноут:

h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/document.jsp?lang=ru&cc=ua&taskId=120&prodSeriesId=3687446&prodTypeId=321957&prodSeriesId=3687446&objectID=c01531968

Щоб лінк відкрився, треба в слові "document.jsp" літеру "d" зробити прописною - "D". Зробити лінк по-людськи не можу, бо борда тупо конвертить великий регістр літери "D" в слові "document.jsp", і перетворює його в маленький, із-за чого людський лінк не працює.

Правильний лінк є в приаттаченому текстовому файлі Link.txt

Нині стоїть Intel Core 2 Duo Processor P8600 (2.40-GHz, 3MB L2 cache, 1066 MHz FSB)

Оперативка нарощена до 4 гіг, в планах - SSD або гібридний диск Seagate Momentus XT 750 Gb, але хочу дізнатися, чи реально істотно наростити продуктивність саме процесора в цьому ноуті.

Опубліковано

сцилко не фуричить

я б все таки дивився в сторону заміни ноута, їх апгрейдити часто марна справа

свої попередні ноути я саме продавав. тут ше аспект що часто і сам ноут надоїдає, притерся, і т.д. - і ніякий апгрейд не радує так як радує новий ноут :)

пока нотик непоганий, його можна непогано і продати

а там би глянув в сторону потужних планшетівів ті що з докстанціями - хочеш ноут, хочеш планшет. тільки обов'язково на на win7/8

Опубліковано

В першому пості виправив лінк, борда викобелюється...

Планшети не цікавлять, був, продав, не хочу.

Опубліковано

серед найбільш продуктивних стануть наступні:

Intel® Core™2 Duo Processor T9900 (6M Cache, 3.06 GHz, 1066 MHz FSB)

Intel® Core™2 Duo Processor P9700 (6M Cache, 2.80 GHz, 1066 MHz FSB)

але особисто моя думка нема чого в ноут вкладати такі капіталовкладення бо це як на мене не розумно, бо гріється там все як пательня навіть у найсучасніших ноутах, бо шо куллери в ноута а шо в системника то різниця колосальна, в мене вже десь майже до сіми ноутів gішли через відео чи перегрів моста і тікі тоді зрозумів що це марні капіталовкладення, тепер купив хорошого системника і звичайного простого ноута на енергоефективному та холодному пентіумі.

Опубліковано

2 b0rg. Благаю. Давай не обговорювати те, що мені накуй не треба.

гріється там все як пательня навіть у найсучасніших ноутах.

Це дійсно важливо, але мене повністю влаштовує система охолодження, яка є. Тому при купівлі проца буду порівнювати його паспортну тепловіддачу з нині встановленим.

Щоб не було надто дорого - шукаю варіант купівлі процесора б/в, в ідеалі - заміна на мій з моєю доплатою.

Опубліковано

2Yarchik а лечше взять что то новое из ХП, сразу на i5?

новые внутренности как никак

HP більше не братиму ніколи. Мав два, обидва мали апаратні глюки (про сенсорну кнопку, яка час від часу сама піднімає гучність звуку, я колись писав, ти в курсі).

Хочу Lenovo ThinkPad X1 Carbon - но дорого...

Тому цікавлюся можливістю продовжити на рік-два комфортне життя з нині чинним ноутом.

Опубліковано

Оскільки є глюки з лінком в першому пості, в тому ж пості приаттачив текстовий файл з правильним лінком.

Опубліковано

з сайту

• Intel Core 2 Duo Processor T9600 (2.80-GHz, 6MB L2 cache, 1066 MHz FSB)*
  • Intel Core 2 Duo Processor T9400 (2.53-GHz, 6MB L2 cache, 1066 MHz FSB)*
  • Intel Core 2 Duo Processor P8600 (2.40-GHz, 3MB L2 cache, 1066 MHz FSB)*
  • Intel Core 2 Duo Processor P8400 (2.26-GHz, 3MB L2 cache, 1066 MHz FSB)*

Виділений жирним процесор - реально буде цікавіше і продуктивніше, за рахунок L2 кешу. Якого у 2 рази більше, ніж в існуючому.

Ці процесори ТОЧНО підтримує (має підтримувати) ноут.

Опубліковано

Питання: який найпотужніший процесор можна поставити на такий ноут:

Нині стоїть Intel Core 2 Duo Processor P8600 (2.40-GHz, 3MB L2 cache, 1066 MHz FSB)

Оперативка нарощена до 4 гіг, в планах - SSD або гібридний диск Seagate Momentus XT 750 Gb, але хочу дізнатися, чи реально істотно наростити продуктивність саме процесора в цьому ноуті.

Yarchik вибач що не по темі, але стосовно Seagate Momentus XT 750 Gb, там читаю SSD 8GB, тобто повноцінна ОС не стане?

P.S. Вже розібрався, SSD використовується для кешу :)

Опубліковано

Троха не в тему тоже,а можно поменять Intel Core i3-2330M на Core i5?

Можна в машини 1 коробку передач замінити на іншу? Як, як можна відповісти на таке питання?? Напиши модель материнської плати (бажано спершу в гуглі спробувати), модель ноутбука і тоді отримаєш відповідь.
Опубліковано

Троха не в тему тоже,а можно поменять Intel Core i3-2330M на Core i5?

Можна в машини 1 коробку передач замінити на іншу? Як, як можна відповісти на таке питання?? Напиши модель материнської плати (бажано спершу в гуглі спробувати), модель ноутбука і тоді отримаєш відповідь.

http://rozetka.com.ua/asus_k73sv_ty337d/p184007/

Опубліковано

2 drap, Ось тут ніби пише, що підтримується I5 чи навіть випускається з таким процесором. Хто більше займається детальніше підкаже ;)

Якщо завадили, прошу вибачення, витріть пости.

Опубліковано

На рахунок SSD, можу порадити наступне: залишити традиційний вінт, та доповнити ноутбук повноцінним (не гібридним) SSD.

Реалізувати - просто. Нижчеописаний варіант успішно випробуваний на власній робочій машині, враження - відмінні.

Головний вирішальний момент - частота використання CD\DVD привода, у моєму випадку це 2-3 рази на рік.

Було придбано таку штуку як 2nd Hard Disk Drive SSD HDD Caddy адаптер, в котрий перемістився штатний вінт, і успішно зайняв шахту оптичного привода.

На пустуюче місце заїхав SSD, котрий одним розділом був відведений під ОС.

Швидкодія зросла дуже, особливо робота з дрібними файлами\базами, великими документами, мінімізувався час завантаження і вимкнення лептопа. Копіювання SSD>HDD, HDD<SSD в середньому на рівні 100 Mb\s.

HP-6560b-caddy-adapter.jpg

В іншому апараті була проведена успішна заміна С2D T6570 > Т9300, швидкодія процесора зросла орієнтовно до рівня Core i3 350-380M

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...