Перейти до змісту

В Луцьку обстріляли авто "свободівця"

la20

Рекомендовані повідомлення

phantom, а ПР брала участие?:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 86
  • Створено
  • Остання відповідь

Дуже схоже на стиль роботи її провідних членів ... :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Все це зроблено демонстративно, для того щоб залякати людей. Очевидно партія влади "працює" з новоявленою опозицією. Як не крути - на даний момент єдина політична сила здатна їй протистояти ...

вот это больше смахивает на промывку мозгов
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Стріляли з пневмата. Пострілу не чути... До речі, в тому ряду, повз який проїжджав автомобіль, мужик як раз торгує пневматикою , ножами і таким іншим..... Не виключено, що або він, або покупець тупанув, і стрельнув з пістолета з зарядженим балоном....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1973, хай буде так ... :)

Стріляли з пневмата. Пострілу не чути... До речі, в тому ряду, повз який проїжджав автомобіль, мужик як раз торгує пневматикою , ножами і таким іншим..... Не виключено, що або він, або покупець тупанув, і стрельнув з пістолета з зарядженим балоном....

Ох я попосміюсь якщо це виявиться правдою !!! Хоча хто признається ж ... А цілком імовірно ж ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

phantom, я не имею ничего проти "Свободы", и не защищаю ПР. Но что-то мне подсказывает что это аналог Жирика. Может я и ошибаюсь. Но я так думаю

peace

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Стріляли з пневмата". Так в новинах сказали

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

За Свободою слідкую вже не перший рік. Жириновський в мене асоціюється з клоуном, а от Тягнибок - викликає повагу ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ринок сьогодні не працював.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

фігня якась... всі джерела посилаються тільки на "Вголос", а там три строчки... фоток ні однієї... смахує на сарафанне радіо з прибрехеньками

------------------------------------------

знайшов отут типу відео з "Надзвичайних новин", але ні грама нової інфи... туфта якась

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ринок сьогодні не працював.

З іншої сторони це не означає, що всі контейнери були закриті і торгівля була повністю припинена ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

За Свободою слідкую вже не перший рік. Жириновський в мене асоціюється з клоуном, а от Тягнибок - викликає повагу ...

Ещё всё впереди, они только пришли в ВР. Но это другая тема
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1. Щодо мотиву внутрішньопартійних розборок.

Жодного разу не чув, щоб Черняковим хтось був незадоволений всередині партії.

Якщо в когось є якісь претензії, то їх спершу з'ясовують розмовами. Таких розмов щодо Чернякова не було.

2. Щодо "мужика який торгував пневматикою"

Неробочий день базару, по-перше.

По-друге, це сталося не біля торгових рядів, а навпроти м'ясо-молочного павільйону.

3. Щодо мотивів:

Дуже ймовірно, що стріляв просто якийсь мажор чи тому подібний контингент, впевнений у своїй безкарності.

Або ж це було попередження від когось.

P.S. Зараз, дякуючи Богу, Валерій Черняков почувається нормально

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Здается мне что AK88 засланий козачек ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Здается мне что AK88 засланий козачек ))

Я гадаю вам Ha3ik треба вибачитися перед АК88!!!

Тому - що він представляє громаду нашого міста у міській раді. І порядна людина.

П.С. І поміняти тобі б нік з Ha3ik на Тa3ik

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

точно засланий .його громада нашого міста заслала в міськраду.в це логово ділків і корупціонєрів

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дуже ймовірно, що стріляв просто якийсь мажор чи тому подібний контингент, впевнений у своїй безкарності.

Згадалися так звані "форточнікі" ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тому - що він представляє громаду нашого міста у міській раді. І порядна людина.
І лишень із-за цього я повинен вибачитись перед ним? Я його образив? А сам він відповісти не може, чи в нього є шавки які за нього відповідають?
П.С. І поміняти тобі б нік з Ha3ik на Тa3ik
Оке кЕп. Ще побажання будуть? :)

P.S. Ну і якщо у вас шановні немає відчуття гумору - тамбовський вовк вам доктор!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1. Щодо мотиву внутрішньопартійних розборок.

Якщо в когось є якісь претензії, то їх спершу з'ясовують розмовами. Таких розмов щодо Чернякова не було.

и тут же

3. Щодо мотивів:

Або ж це було попередження від когось.

спасибо, всё ясно.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Що це за пневмат такий

chernyakov_ne_svyazyvaet_strel_bu_po_ego_avto_so_svoej_deputatskoj_ili_professional_noj_deyatel_nost_yu_view_full_image.jpg

На Волинь-нюз фото пропали. Знайшов на іншому ресурсі

Хоча ні http://www.volynnews.com/news/extreme/chernyakov_ne_povyazuye_napad_na_sebe_z_politykoyu_foto/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Що це за пневмат такий

37115-3u.jpg

Може під патрон Флобера?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Що це за пневмат такий

37115-3u.jpg

Ссилка не вантажиться...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ссилка не вантажиться...

Здогадуюсь що там фото пробитого скла біля сидіння пасажира. Просто незрозуміло як у кулі "з пневмата" після пробиття скла вистачило кінетичної енергії для завдання ушкоджень аж до потрапляння потерпілого в нейрохірургію.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ссилка не вантажиться...

Перезалив
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Що це за пневмат такий

chernyakov_ne_svyazyvaet_strel_bu_po_ego_avto_so_svoej_deputatskoj_ili_professional_noj_deyatel_nost_yu_view_full_image.jpg

На Волинь-нюз фото пропали. Знайшов на іншому ресурсі

Хоча ні http://www.volynnews...olitykoyu_foto/

ПСП запросто зробить такий отвір...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...