Перейти до змісту

В Луцьку обстріляли авто "свободівця"

la20

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 86
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Все це зроблено демонстративно, для того щоб залякати людей. Очевидно партія влади "працює" з новоявленою опозицією. Як не крути - на даний момент єдина політична сила здатна їй протистояти ...

вот это больше смахивает на промывку мозгов
Опубліковано

Стріляли з пневмата. Пострілу не чути... До речі, в тому ряду, повз який проїжджав автомобіль, мужик як раз торгує пневматикою , ножами і таким іншим..... Не виключено, що або він, або покупець тупанув, і стрельнув з пістолета з зарядженим балоном....

Опубліковано

1973, хай буде так ... :)

Стріляли з пневмата. Пострілу не чути... До речі, в тому ряду, повз який проїжджав автомобіль, мужик як раз торгує пневматикою , ножами і таким іншим..... Не виключено, що або він, або покупець тупанув, і стрельнув з пістолета з зарядженим балоном....

Ох я попосміюсь якщо це виявиться правдою !!! Хоча хто признається ж ... А цілком імовірно ж ...

Опубліковано

phantom, я не имею ничего проти "Свободы", и не защищаю ПР. Но что-то мне подсказывает что это аналог Жирика. Может я и ошибаюсь. Но я так думаю

peace

Опубліковано

За Свободою слідкую вже не перший рік. Жириновський в мене асоціюється з клоуном, а от Тягнибок - викликає повагу ...

Опубліковано

Ринок сьогодні не працював.

Опубліковано

фігня якась... всі джерела посилаються тільки на "Вголос", а там три строчки... фоток ні однієї... смахує на сарафанне радіо з прибрехеньками

------------------------------------------

знайшов отут типу відео з "Надзвичайних новин", але ні грама нової інфи... туфта якась

Опубліковано

Ринок сьогодні не працював.

З іншої сторони це не означає, що всі контейнери були закриті і торгівля була повністю припинена ...

Опубліковано

За Свободою слідкую вже не перший рік. Жириновський в мене асоціюється з клоуном, а от Тягнибок - викликає повагу ...

Ещё всё впереди, они только пришли в ВР. Но это другая тема
Опубліковано

1. Щодо мотиву внутрішньопартійних розборок.

Жодного разу не чув, щоб Черняковим хтось був незадоволений всередині партії.

Якщо в когось є якісь претензії, то їх спершу з'ясовують розмовами. Таких розмов щодо Чернякова не було.

2. Щодо "мужика який торгував пневматикою"

Неробочий день базару, по-перше.

По-друге, це сталося не біля торгових рядів, а навпроти м'ясо-молочного павільйону.

3. Щодо мотивів:

Дуже ймовірно, що стріляв просто якийсь мажор чи тому подібний контингент, впевнений у своїй безкарності.

Або ж це було попередження від когось.

P.S. Зараз, дякуючи Богу, Валерій Черняков почувається нормально

Опубліковано

Здается мне что AK88 засланий козачек ))

Я гадаю вам Ha3ik треба вибачитися перед АК88!!!

Тому - що він представляє громаду нашого міста у міській раді. І порядна людина.

П.С. І поміняти тобі б нік з Ha3ik на Тa3ik

Опубліковано

Дуже ймовірно, що стріляв просто якийсь мажор чи тому подібний контингент, впевнений у своїй безкарності.

Згадалися так звані "форточнікі" ...

Опубліковано
Тому - що він представляє громаду нашого міста у міській раді. І порядна людина.
І лишень із-за цього я повинен вибачитись перед ним? Я його образив? А сам він відповісти не може, чи в нього є шавки які за нього відповідають?
П.С. І поміняти тобі б нік з Ha3ik на Тa3ik
Оке кЕп. Ще побажання будуть? :)

P.S. Ну і якщо у вас шановні немає відчуття гумору - тамбовський вовк вам доктор!

Опубліковано

1. Щодо мотиву внутрішньопартійних розборок.

Якщо в когось є якісь претензії, то їх спершу з'ясовують розмовами. Таких розмов щодо Чернякова не було.

и тут же

3. Щодо мотивів:

Або ж це було попередження від когось.

спасибо, всё ясно.
Опубліковано

Ссилка не вантажиться...

Здогадуюсь що там фото пробитого скла біля сидіння пасажира. Просто незрозуміло як у кулі "з пневмата" після пробиття скла вистачило кінетичної енергії для завдання ушкоджень аж до потрапляння потерпілого в нейрохірургію.

Опубліковано

Що це за пневмат такий

chernyakov_ne_svyazyvaet_strel_bu_po_ego_avto_so_svoej_deputatskoj_ili_professional_noj_deyatel_nost_yu_view_full_image.jpg

На Волинь-нюз фото пропали. Знайшов на іншому ресурсі

Хоча ні http://www.volynnews...olitykoyu_foto/

ПСП запросто зробить такий отвір...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...