Перейти до змісту

Крем для лица. Хочу отзывы))

Varvara

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Дорогие девушки, а расскажите мне кто каким кремом мажется. Особенно жду отзывов про ночные крема для сухой кожи.

Опубліковано
Опубліковано

Дорогие девушки, а расскажите мне кто каким кремом мажется. Особенно жду отзывов про ночные крема для сухой кожи.

Я не девушка, и не мажусь кремами, но вот интересная статья...

http://mask-for-face.ru/maska-dlya-lica-iz-spermy/

Опубліковано

Відмовилась від нічних кремів, перейшла на олійки з ефірними маслами. Задоволена і ціною і результатом.

Опубліковано

А название? а то на баночке на рассмотреть))

Clarena

мікроколагеновий крем з пептидами

Опубліковано

Із зарубіжних користуюсь Vivasan, з вітчизняних поки зупинилась на Flora Secret, недорогі і єдині хто продає масла у склі.

Давненько подивляюсь на Primavera і Eone, але поки не відчуваю гострої потреби.

Ще щодо кремів згадала, що обидві мої подруги схвалюють Vichy. Обидві купують цілі комплекси включаючи і тоналку уже не один рік.

Опубліковано

Ночной купила Люмене, с витамином С. Очень жирный. Если сухая кожа, подойдет. Все зависит от того, сколько денег готова потратить, сейчас выбор огромный,

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Спочатку починала з оливкової, потім почала урізноманітнювати.

Для обличчя постійно використовую олійку зародків пшениці, або суміш: зародки пшениці + виноградних кісточок + жожоба. Тут уже кому що більше підходить.

Спочатку змочувала ватний диск водою, крапала туди олії і так протирала обличчя.

Але зараз роблю по-іншому: наношу декілька доз олійки на долоню (вона йде в дозаторі), крапаю туди ж лаванду (ефірну олію) розтираю в долонях суміш, а тоді протираю заздалегідь вологу шкіру обличчя і декольте.

Так роблю на ніч і щоразу після ванни, вмивання.

Вдень іноді на скору руку використовую лореалівську сироватку, але не постійно і більше в холодну пору.

Для тіла теж беру олійки + ефірне масло цитрусів (антицелюлітні властивості)

P.S. Про олійки вперше почула від Olesya, за що їй щиро вдячна.

Далі вичитувала в неті інформацію про властивості тої чи іншої олійки і масел і підбирала для свого типу шкіри.

Інформації неті повно, для прикладу цей форум та і пізнавальний розділ про ефірні і базові олії.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Кароче ря я пробовала много и разного с того времени. С маслами у меня не сложилось както. Пробовала украинский крем Бишов. Хороший но я наверное выбрала не по итпу кожи, а может из-за исключительной натуральности он не смог увлажнить пересохшую кожу. После всех этих злоключений, пошла в Брокард и купила крем Matis. Может вот кому интересно :

http://varvara-che.livejournal.com/146511.html

• 2 місяця потому...
Опубліковано

зараз перейшла на на серію Sebium від Bioderma

це марка франузської аптечної косметики.

мені взагалі дуже важко було собі щось підібрати. а ця серія мені дуже подобається. тим паче купую її на пряму з Франції, тобто: перше - ціна в 1,5 рази дешевша; друге - 100% оригінал, а не наша "бадяга"

а водичка міцелярна, то взагалі казка!!! мммм....

Опубліковано

зараз перейшла на на серію Sebium від Bioderma

це марка франузської аптечної косметики.

мені взагалі дуже важко було собі щось підібрати. а ця серія мені дуже подобається. тим паче купую її на пряму з Франції, тобто: перше - ціна в 1,5 рази дешевша; друге - 100% оригінал, а не наша "бадяга"

а водичка міцелярна, то взагалі казка!!! мммм....

де купуєш?

• 4 місяця потому...
Опубліковано

Хочу порадити для сухого типу шкіри крем "Topicrem" .

~f35S6WaA.jpg

Колись порадила подруга, якій порадив косметолог. В мене шкіра дуже суха, а зимою просто жах був. Щоки аж пекли від опалення. Всі креми або лишали жирну плівку, або скоро впитувались і ніякого ефекту. А цей крем і на літо і на зиму мені дуже подобається. Використала пів літрову баночку, дуже важко було знайти купити рік назад, але замовила в аптеці у Львові. Зараз в Луцьку не маю уявлення де його можна купити,якщо хтось знає порадьте) З інтернету замовляти трохи боюсь косметику, щоб не прийшло прострочене.

В інтернеті про нього дуже багато хороших відгуків. Дуже раджу його саме для чутливої сухої шкіри. А взагалі він здається розроблявся для діток )

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Мені дуже до душі Джонсонс Бейбі (ги, щойно і в іншій темі про нього писала), зволоження і догляд. Раніше і від "чистої лінії" креми купували, теж дуже непоганий економ-варіант.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Для обличчя постійно використовую олійку зародків пшениці, або суміш: зародки пшениці + виноградних кісточок + жожоба

а олійки де купуєш? В аптеці?

Начиталась про шкідливі інгредієнти в кремах. Потрохи переходжу на натуральні складники

Опубліковано

Базові в аптеці, Ватсон, Там-там, Саян.

Частіше беру Flora Secret, вони із зручним дозатором.

Ефірні в аптеці не беру, оскільки не зустрічала там їх у склі.

Беру теж Flora Secret у Ватсон. Взяла для проби кримські ефірні в Саян, не сподобались.

Там у них ще є і готові збори для обличчя, але готових ще не пробувала.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

sirovatki-dlja-oblichchja_5_s1.jpg

а я підсіла на натуральну косметику.

якість просто фантастична, мінус ціна трішки кусається + зберігати лише в холодильнику.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...