Перейти до змісту

Хтось тримає равликів Теодоксусів?

sunichka

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

В пошуках інформації про креветок натрапив на матеріал о Теодоксусах. http://www.aquafanat...showtopic=16107 Харчуються наростами на каменях склі, корягах и т.п. Досить цікаво виглядають як на мене. Чи живуть ці равлики в акваріумах форумчан? Якщо так то поділиться будь враженнями чи ефективні вони як санітари. Буду радий якщо хтось поділиться кількома за пару-тройку гривень :_08:

Опубліковано

Колись замовляв собі з десяток, але після запуску їх в акваріум (200л) вони зникли безслідно, а от неретіни жили довго і чистили від обростань відмінно, до речі і на вигляд дуже гарні. Коротше я за неретін. :)

Опубліковано

Теодокуси дуже... ні дуже-дуже прожерливі. якщо нема наростів на склі- 100% смерть :(

колись брав собі, жили і плодились тільки коли був корм, як тільки корму не стало, всі відійшли за райдугу.

Опубліковано

Дякую хлопці! Вже думав замовляти.Загинули-б тварючки через паро днів. Та сумління мучало-б апосля :0130: Буду неретин шукати...

Розводить хтось у нас єнтіх самих неретрин?

Опубліковано

Неретини вроді в акваріумах не розмножуються, хоча яйця відкладають регулярно. Я собі брав вроді з Києва. Пошукай на Аквафорумі в Барахолці, там є точно.

• 3 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...