Перейти до змісту

Акваріум своїми руками


Hedgehog

Рекомендовані повідомлення

Захотілось мені акваріум! Та так захотілося, що не міг втриматися, і не втримався ))) Пішов по магазинах, подивився на ціни і трохи не облисів :0159: Ціни космос! Банка, то ще як банка, а кришка коштує як весь бюджет молдавії :_07: То ж вирішив робити сам. Замовив скло, купив силікон і склеїв. Я дуже сумнівався у міцності силіконового герметика, тому зробив кілька експериментальних зразків, які розвіяли мої сумніви до останньої краплі. Два склеєних між собою куска скла ми ж товаришем розірвали через хвилин 5 тяжких мук. То ж клейте акваріуми самі і не бійтеся за них, подивіться на ютубі технологію поклейки, знежирте скло і гайда вперед! Я клеїв аквас на 240 літрів, тому для надійності у кутах наклеїв ще додаткові скляні смуги, але можна і без них, головне, щоб не було розривів у герметику, бо буде текти, але триматися буде ! Можу поклеїти на замовлення, пишіть в л.с. або дзвоніть зеро95-2І-9шім-556 Удачі !

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

молодець :) Як кажуть, не боги горшки ліплять :) Тепер, я так розумію, черга за кришкою з прибамбасами :)

а в мене колись руки так і не дійшли...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дак, все вірно, на черзі кришка. Її можна зродити і простіше ніж я планую, але тоді треба дороговартісні матеріали: вологостійкі патрони, кращі провідники і якісна ізоляція. То ж я робитиму герметичну кришку, у яку пара з акваріуму не буде попадати. Конструкцію вже продумав, лишилося реалізувати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та ніхто не бавиться з тією герметизацією. І патрони звичайні, і дроти. В інеті валом прикладів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як би там не було, а вологість буде високою і воно точно поржавіє, колись давно я вже мав акваріум і знаю це на 100 % , а так як лампи буду купувати спеціальні вартістю біля ста грн за шт. то ризикувати ними не хочу, тим більше, що нічого надскладного там придумувати не треба. ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 2 місяця потому...

Зробив собі кришку по цьому http://aquaig.narod.ru/top/mytop.htm, вроді норм ))) тільки освітлення не таке доісторичне поставив а звичайну економ лампу на мої 11 літрів достатньо ))) в ютубі тоже повно матеріалів з вагонкою(кришкою для акви)...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...