Перейти до змісту

Акваріум своїми руками

Hedgehog

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Захотілось мені акваріум! Та так захотілося, що не міг втриматися, і не втримався ))) Пішов по магазинах, подивився на ціни і трохи не облисів :0159: Ціни космос! Банка, то ще як банка, а кришка коштує як весь бюджет молдавії :_07: То ж вирішив робити сам. Замовив скло, купив силікон і склеїв. Я дуже сумнівався у міцності силіконового герметика, тому зробив кілька експериментальних зразків, які розвіяли мої сумніви до останньої краплі. Два склеєних між собою куска скла ми ж товаришем розірвали через хвилин 5 тяжких мук. То ж клейте акваріуми самі і не бійтеся за них, подивіться на ютубі технологію поклейки, знежирте скло і гайда вперед! Я клеїв аквас на 240 літрів, тому для надійності у кутах наклеїв ще додаткові скляні смуги, але можна і без них, головне, щоб не було розривів у герметику, бо буде текти, але триматися буде ! Можу поклеїти на замовлення, пишіть в л.с. або дзвоніть зеро95-2І-9шім-556 Удачі !

Опубліковано

молодець :) Як кажуть, не боги горшки ліплять :) Тепер, я так розумію, черга за кришкою з прибамбасами :)

а в мене колись руки так і не дійшли...

Опубліковано

дак, все вірно, на черзі кришка. Її можна зродити і простіше ніж я планую, але тоді треба дороговартісні матеріали: вологостійкі патрони, кращі провідники і якісна ізоляція. То ж я робитиму герметичну кришку, у яку пара з акваріуму не буде попадати. Конструкцію вже продумав, лишилося реалізувати.

Опубліковано

Як би там не було, а вологість буде високою і воно точно поржавіє, колись давно я вже мав акваріум і знаю це на 100 % , а так як лампи буду купувати спеціальні вартістю біля ста грн за шт. то ризикувати ними не хочу, тим більше, що нічого надскладного там придумувати не треба. ))

• 2 місяця потому...
Опубліковано

Зробив собі кришку по цьому http://aquaig.narod.ru/top/mytop.htm, вроді норм ))) тільки освітлення не таке доісторичне поставив а звичайну економ лампу на мої 11 літрів достатньо ))) в ютубі тоже повно матеріалів з вагонкою(кришкою для акви)...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...