Перейти до змісту

Куплю автономку

slavian

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Куплю автономку сухую(фен).Вебасто или аналоги.Новую или б\у в хорошем состоянии за розумные деньги

Опубліковано

Harddriver - я розумію звісно економію , але не на собі! Я би таке г.... в свою машину непоставив! Вебасто і ебер це виробники автономних опалювачів з багаторічним стажем і кучою захистів всіляких а "оце"??? Є автономки (можу допомогти впринципі - принаймні спробую) але ціни зараз, порівняно з тими що були в "несезон", виросли майже вдвічі . А так впринципі можна знайти/замовити автономку на авторинку (так робили знайомі і нераз)

Опубліковано

Не знаю, чи знайдеш в Луцьку, але колись на якомусь форумі надибав таке посилання.

це якась бомба яку треба ще купляти по запчастинах....моє імхо.....

Опубліковано

Я звісно ще не зовсім володію питанням (не куплена машина, на якій буде стояти автономка), просто віддати 500$ за опцію, яку буду використовувати пару раз в сезон ще не готовий психологічно :)

Наведені варіанти думаю все-таки інженери проектували, і захист наявний, а не дяді-васі з гаража колхозили. Крім того пропан, наскільки мені відомо нетоксичний, це не метан.

Опубліковано

спасибо за ответы.Может на форуме есть гоньщики которые гоняют головки на Россию,говорят с ними можно договориться.

Опубліковано

спасибо за ответы.Может на форуме есть гоньщики которые гоняют головки на Россию,говорят с ними можно договориться.

а тобі що треба на 24V чи що ? я сьогодні питав на шроті кажуть б\в в районі 500 у.є здається це дуже дорого.

Опубліковано

оце гавно як дехто писав це і є заводська автономка від заз(968 чи 965)тільки з заводу вона на бензині(бере 0,5л в год)а тут її переробили на пропан. доречі в неті на ютубі валом роліків з такою автономкою(пишуть шо навіть гаражі обігрівають нею)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...