Skalyan Опубліковано 14 Грудня, 2012 в 10:14 #1 Опубліковано 14 Грудня, 2012 в 10:14 Всі привіт. Недавно віднайшов в закромах гру, яку я дуже полюбляв в дитинстві. Називалась вона "За рульом". Цацка робоча, тільки треба трохи її привести до тями, а також зробити/придбати блок живлення, бо на батарейках то не робота. Є звісно дефекти, які усунути можливо й не вдасться (кермо тріснуте та замотане ізолентою, неадекватно себе поводить "замок запалювання"). Хочу цю іграшку запропонувати своєму малюку, можливо вона його зацікавить, як і мене в свій час. Власне прохання: якщо в когось є така штукенція і лежить без діла, то я прийму в дар, обміняю на сік/пиво, або за символічну платню будь-які запчастини (кермо, замок з ключикамичи без них, машинку, диск по якому вона їздить, моторчик). Блок живлення зробити самому зараз катастрофічно не вистачає часу. Можливо є якісь готові моделі. Іграшка працює на трьох великих батарейках (не пам'ятаю як вони називаються по грамотному). Мені казали, що вони могли давати струм в районі 1А. Блок також потрібно з такими ж характеристиками. Чекаю пропозицій сюди або в приват.
SANEY Опубліковано 14 Грудня, 2012 в 17:47 #2 Опубліковано 14 Грудня, 2012 в 17:47 Так само в своїх закромах знайшов такий девайс. І для малого реанімував його. Батарейки купував на старому базарі по 5 грн шт. Рік випуску іграшки 1990. Батько привіз мені її з Хабаровська. Зараз малий займається. Але щось мені через стільки років швидкість замала...
sergK Опубліковано 14 Грудня, 2012 в 19:51 #4 Опубліковано 14 Грудня, 2012 в 19:51 Я такую искал -нашел, купил, восстановил - детишки рады, правда уже требуется повторный ремонт. Блок питания сделал из телефонной зарядки alkatel 322, ток там конечно больше чем надо – как следствие выше скорость.
Basil Опубліковано 14 Грудня, 2012 в 20:13 #5 Опубліковано 14 Грудня, 2012 в 20:13 маю бж:4.5 В 0.7 А трансформаторний і 5 В 1 А імпульсний....
Skalyan Опубліковано 14 Грудня, 2012 в 22:54 Автор #6 Опубліковано 14 Грудня, 2012 в 22:54 Так само в своїх закромах знайшов такий девайс. І для малого реанімував його. Батарейки купував на старому базарі по 5 грн шт. Рік випуску іграшки 1990. Батько привіз мені її з Хабаровська. Зараз малий займається. Але щось мені через стільки років швидкість замала... Тут трішки не така модифікація, в мене з арками. А скільки років синулі? Я такую искал -нашел, купил, восстановил - детишки рады, правда уже требуется повторный ремонт. Блок питания сделал из телефонной зарядки alkatel 322, ток там конечно больше чем надо – как следствие выше скорость. В нас також іграшки досить часто потрапляють на ремонт. А скільки діткам років? Мені вже й самому цікаво, яка буде реакція в мого малюка на таку забаву? маю бж: 4.5 В 0.7 А трансформаторний і 5 В 1 А імпульсний.... Якщо не тяжко захопи із собою при нагоді. А на місці вже думаю розберемось
SANEY Опубліковано 15 Грудня, 2012 в 07:51 #7 Опубліковано 15 Грудня, 2012 в 07:51 Та в мене теж арки є, але я їх познімав, бо малий так краще їздить, йому 4 роки.
Skalyan Опубліковано 15 Грудня, 2012 в 12:51 Автор #8 Опубліковано 15 Грудня, 2012 в 12:51 Та в мене теж арки є, але я їх познімав, бо малий так краще їздить, йому 4 роки. А в мене здається не знімаються. Так шо прийдеться йому відразу ставати "прохвесіоналом". Може ще встигну до нового року йому презентувати іграшку.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.