Перейти до змісту

Іграшка мого дитинства

Skalyan

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Всі привіт.

Недавно віднайшов в закромах гру, яку я дуже полюбляв в дитинстві. Називалась вона "За рульом".

post-6422-0-40316800-1355479240_thumb.jp

post-6422-0-38532500-1355479250_thumb.jp

post-6422-0-79046100-1355479265_thumb.jp

post-6422-0-90232600-1355479280_thumb.jp

Цацка робоча, тільки треба трохи її привести до тями, а також зробити/придбати блок живлення, бо на батарейках то не робота. Є звісно дефекти, які усунути можливо й не вдасться (кермо тріснуте та замотане ізолентою, неадекватно себе поводить "замок запалювання"). Хочу цю іграшку запропонувати своєму малюку, можливо вона його зацікавить, як і мене в свій час.

Власне прохання: якщо в когось є така штукенція і лежить без діла, то я прийму в дар, обміняю на сік/пиво, або за символічну платню будь-які запчастини (кермо, замок з ключикамичи без них, машинку, диск по якому вона їздить, моторчик).

Блок живлення зробити самому зараз катастрофічно не вистачає часу. Можливо є якісь готові моделі. Іграшка працює на трьох великих батарейках (не пам'ятаю як вони називаються по грамотному). Мені казали, що вони могли давати струм в районі 1А. Блок також потрібно з такими ж характеристиками.

Чекаю пропозицій сюди або в приват.

Опубліковано

Так само в своїх закромах знайшов такий девайс. :_02: І для малого реанімував його. Батарейки купував на старому базарі по 5 грн шт. Рік випуску іграшки 1990. Батько привіз мені її з Хабаровська. Зараз малий займається. :_25: Але щось мені через стільки років швидкість замала... :_16:

post-18174-0-16903000-1355507197_thumb.j

Опубліковано

Я такую искал -нашел, купил, восстановил - детишки рады, правда уже требуется повторный ремонт. Блок питания сделал из телефонной зарядки alkatel 322, ток там конечно больше чем надо – как следствие выше скорость.

Опубліковано

Так само в своїх закромах знайшов такий девайс. :_02: І для малого реанімував його. Батарейки купував на старому базарі по 5 грн шт. Рік випуску іграшки 1990. Батько привіз мені її з Хабаровська. Зараз малий займається. :_25: Але щось мені через стільки років швидкість замала... :_16:

Тут трішки не така модифікація, в мене з арками. А скільки років синулі?

Я такую искал -нашел, купил, восстановил - детишки рады, правда уже требуется повторный ремонт. Блок питания сделал из телефонной зарядки alkatel 322, ток там конечно больше чем надо – как следствие выше скорость.

В нас також іграшки досить часто потрапляють на ремонт. А скільки діткам років? Мені вже й самому цікаво, яка буде реакція в мого малюка на таку забаву?

маю бж:

4.5 В 0.7 А трансформаторний і 5 В 1 А імпульсний....

Якщо не тяжко захопи із собою при нагоді. А на місці вже думаю розберемось ;)

Опубліковано

Та в мене теж арки є, але я їх познімав, бо малий так краще їздить, йому 4 роки. :_16:

Опубліковано

Та в мене теж арки є, але я їх познімав, бо малий так краще їздить, йому 4 роки. :_16:

А в мене здається не знімаються. Так шо прийдеться йому відразу ставати "прохвесіоналом". Може ще встигну до нового року йому презентувати іграшку.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...