Перейти до змісту

Нове реаліті-шоу "Верховна Рада 7-го скликання"

kudrom

Рекомендовані повідомлення

Вчора відкрилось нове реаліті-шоу. Перший випуск був насичений: бійки, викидання депутатів, ламання дверей, коротше, вєсєлуха.

Сьогодні show must go on! Чому б не полемізувати на цю тему? ;)

Згідно з двома голосуваннями, які відбулися в четвер, провладні сили переманила на свій бік близько 240 депутатів.

Крім фракції Партії регіонів та фракції комуністів, "за" голосують позафракційні самовисуванці:

Ігор Єремеєв – пройшов по 23 округу на Волині. Має тісні ділові стосунки з Дмитром Фірташем

Сергій Мартиняк – пройшов по №20 округу Волинської області. Людина Івахіва та Єремеєва.(да?)

Ігор Палиця – ще один виходець з Волині – 22 округ. Є соратником бізнесмена Ігоря Коломойського.

Степан Івахів з Волині – 21 округ. Є партнером Ігоря Єремеєва

http://www.pravda.com.ua/news/2012/12/13/6979530/

Так держать! Продовжуємо слідкувати за волевиявленням наших обранців, рідна Волинь пишається своїми депутатами!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 93
  • Створено
  • Остання відповідь

Рома, 250 депутатів. Це кількість депутатів, яка проголосувала за "дєдушку Рибака".

Рыбака поддержали нардепы от Партии регионов, КПУ и 10 самовыдвиженцев.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчора відкрилось нове реаліті-шоу. Перший випуск був насичений: бійки, викидання депутатів, ламання дверей, коротше, вєсєлуха.

Згідно з двома голосуваннями, які відбулися в четвер, провладні сили переманила на свій бік близько 240 депутатів.

Крім фракції Партії регіонів та фракції комуністів, "за" голосують позафракційні самовисуванці:

Ігор Єремеєв – пройшов по 23 округу на Волині. Має тісні ділові стосунки з Дмитром Фірташем

Сергій Мартиняк – пройшов по №20 округу Волинської області. Людина Івахіва та Єремеєва.(да?)

Ігор Палиця – ще один виходець з Волині – 22 округ. Є соратником бізнесмена Ігоря Коломойського.

http://www.pravda.co.../12/13/6979530/

Так держать! Продовжуємо слідкувати за волевиявленням наших обранців, рідна Волинь пишається своїми депутатами!

Коли нарешті люди зрозуміють за кого проголосували????????!!!!!!!!!!........думаю НІКОЛИ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

бути тєрпілоїдами - в крові, з молоком матері, глибоко зарито в генaх....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://www.pravda.co.../12/13/6979530/

Коли нарешті люди зрозуміють за кого проголосували????????!!!!!!!!!!........думаю НІКОЛИ.

"Український народ покірний як віл. і роги в нього лише для того. щоб ярмо не спадало....

можливо вже пора брати приклад з Греції/Франції/Іспанії?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ви знаєте я дуже радий що там є "Свобода" вони хоть не бояться здачу дати. І це буде весело :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Во,нове "шоу",рейтинг каналу "Верховна Рада" треба піднімати :).А то я вже зіскучився

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ви знаєте я дуже радий що там є "Свобода" вони хоть не бояться здачу дати. І це буде весело :)

Вони не те що здачу,вони самі будуть починати :_13:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вони самі будуть починати :_13:

І це буде весело :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені цей рядок різанув ще коли прочитав на Правді, ото опустили нашого земляка :_07:

Він достатньо автономний бізнесмен, просто разом тусуються, катаються на моцоциклах і по-іншому проводять досуг. Напевно є якась доля здорового соперництва, накшталт у кого годиник пакруччє, але щоб так, на всю страну зробили халопом Єремеєва да Івахіва то опаний стид.....

Але раз голосує з ригіонами то так йому і треба, смєрд.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Депутати-мажоритарники від Волині поки що не продалися Партії Регіонів

Так вони й не продадуться Партії Регірнів. Просто будуть голосувати в унісон з нею. Це буде називатися "точкою зору" :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З сумом можна констатувати, що Волинь стала цитаделлю ригионалів на Західній Україні. Насолоджуйтесь покращенням життя вже сьогодні, тупа темна маса, котра голосувала за цих покидьків!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://www.youtube.com/watch?v=4oqcraQmDg0

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ждем "толкових" законів від такої Ради :0157:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Я згодєн з вамі пакращувати украінську мову"

:_36:

Переглянув кілька відео сьогоднішніх бійок у ВР - шкода що не було крові :g05:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"25 баранов. - Нет - 20 баранов" (К/ф "Кавказская пленница").

Єфремов рахує "своїх" депутатів як баранів:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_7PDzQJWbeI

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

demotivators.org.ua-503859-2.jpg

А в сьогоднішньому номері "Волині" лучани йому (певно за це) подякували:

img001.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Регіональному барцу-баксьору Тедєєву дісталось від мого товариша з Тернополя Михайла Головка.

80a3388-1.jpg

Між іншим, до округу Головка входить історична Волинь - частина Кременеччини.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Регіональному барцу-баксьору Тедєєву дісталось від мого товариша з Тернополя Михайла Головка.

80a3388-1.jpg

Між іншим, до округу Головка входить історична Волинь - частина Кременеччини.

Ось воно ось воно. Яж казав

вони хоть не бояться здачу дати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ельбру́с Сосла́нович Те́деєв (нар. 5 грудня 1974, с. Ногір, Ардонський район, Північна Осетія)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сосла́нович

Хм, яке неоднозначне по-батькові. :_08:
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну шоя можу сказати про наших депутатів-абізяни.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...