Перейти до змісту

ТРЦ «ПортCity» чи Ювант ...

DPAKOH

Рекомендовані повідомлення

Можливо хтось знає ціну на оренду ... в таких магазинах ... і цікавить магазинчик 15-23 м2

і чи можливе викуплення .... в таких магазинах .... як

ТРЦ «ПортCity» чи Ювант

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

знаю в Юванті на першому поверсі жіночка купила бутік за 170тис.$

на рахунок порт сіті чув, що має бути тільки оптова торгівля, не знаю чи правда,

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

На сайті Портсіті є опис та презентація, навіщо гадати та збирати чутки?

І яка нафіг оптова торгівля, коли він позиціонується як ТРК (торгово розважальний комплекс).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На сайті Портсіті є опис та презентація, навіщо гадати та збирати чутки?

І яка нафіг оптова торгівля, коли він позиціонується як ТРК (торгово розважальний комплекс).

Щось Ваші слова суперечать один одному. Оптова торгівля - це не торгівля? ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ТС- просто повісь обяву на вході в Ювант ,,Зніму магазин в оренду,,

Якщо вкажеш ціну ,вище середньої- до тебе відразу зателефонують.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Хтось мабуть часто бачив торгово-розважальні центри на товарних складах. Де поруч ресторани, кінотеатри, боулінг та оптова торгівля.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

знаю в Юванті на першому поверсі жіночка купила бутік за 170тис.$

на рахунок порт сіті чув, що має бути тільки оптова торгівля, не знаю чи правда,

+ за оптова торгівля ...на оффсайті пише шо будуть бутіки .... а за 170 ? .... можливо 17 ... це більш реальніше ... 170 це 1.5.млн.грн ... це рельний магазин в центрі міста ....

ТС- просто повісь обяву на вході в Ювант ,,Зніму магазин в оренду,,

Якщо вкажеш ціну ,вище середньої- до тебе відразу зателефонують.

а середня ціна скільки ? ??? ... + хто захоче віддавати своє прибуткове місце .... а по "закаулках Юванта" це не варіант ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Порт Сіті" ще рік як будуватиметься - а вільних місць під оренду практично вже немає... от таке в нас "маленьке" місто...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

15.05.2013 офф відкриття

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

15.05.2013 офф відкриття

перенусуть. На сьогоднішній день в терміни не вкладаються... 3-4 місяці відставання...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дякую за інформацію ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По 20 давали коли він тільки будувався. Попитайте скільки коштує Бутік в Юванті, тоді будете казати. За 17 я сам купив би. І я написав, що не знаю чи правда. Побачим, коли відкриється.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По 20 давали коли він тільки будувався. Попитайте скільки коштує Бутік в Юванті, тоді будете казати. За 17 я сам купив би. І я написав, що не знаю чи правда. Побачим, коли відкриється.

питання в темі звучало (Можливо хтось знає ціну на оренду ... в таких магазинах ... і цікавить магазинчик 15-23 м2)....

Попитайте скільки коштує Бутік в Юванті, тоді будете казати

я й питаю....

20 не 170=))) ....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скляшка ,10 кв розставлені по периметру- 5 тис грн місяць.

Зайди в адміністрацію Юванта, там детально і точно розкажуть і про оренду , і про купівлю.

На форумі вони не тусять.

Як і власники бутіків.

Що тут робити мільонерам.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

питання в темі звучало (Можливо хтось знає ціну на оренду ... в таких магазинах ... і цікавить магазинчик 15-23 м2)....

я й питаю....

20 не 170=))) ....

і чи можливе викуплення .... в таких магазинах .... як

ТРЦ «ПортCity» чи Ювант

А це шо, я дописав? Я Вам сказав ціну. Ще й мінусують. Жесть.

Поцікавитесь про купівлю, Напишете в темі обовязково скільки коштує в "Юванті" 1 м кв. Всім буде цікаво знати. Ще раз пояснюю, По 20 тисяч доларів в середньому, люди платили тоді, коли "Ювант" тільки будувався.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Телефонував по оголошенню, висіло приблизно тиждень тому на вході в "Ювант". Ціна, на другому поверсі 17 м2, 55 тис$. Жіночка продає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я й питаю....

20 не 170=))) ....

+ зараз вісить 3 оголошення на продаж. По одному телефонував, 35 м2 на першому поверсі, ряд "Топ Центру", 165 $, можливий торг. І ніякими 17 тис. тут і не пахне. Номера можу скінути, якщо цікавить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В ПортСіті поки здають лише великі площі, від 100 м2. Кажуть, що там будуть тільки великі мережеві торгові марки. Але думаю що як в ЦУМі так і в ПортСіті ще все зміниться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

могу только подсказать, обращайтесь по http://portcity.com.ua/page13

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...