Перейти до змісту

WOT флуд , скриншоты , и патчи.

t0rik

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 9,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

В мене вискакує табличка,що directx нема чі не включений,і не пускає загрузку кліента.

Дай йому що він просить, ці терористи ніколи не відстануть без виконання їхніх умов))))

Опубліковано

Може собі су - 5 прикупити ? :_09:

Хтось ставив на ноут ігру і граблі з directx були?Ноут не супер але повинна іти,стоїть 7.

Хто ставив? повинно все запуститись без проблем

Опубліковано

Може собі су - 5 прикупити ?

арта прикольна й точна , але дуууже не вистачае бiльшого боекомплекту :) От би на прем арту таку точнiсть й швидкiсть зведення з ii боекомплектом, була б iмба ногебатор

Опубліковано

звичайно можна, якщо знаєш як ним грати. у мене нічого не вийшло, бо я не артовод. а от MANJAK11, точно артманіяк ;)

Опубліковано

звичайно можна, якщо знаєш як ним грати. у мене нічого не вийшло, бо я не артовод. а от MANJAK11, точно артманіяк ;)

ну так куди ж нам простим смертним.

Опубліковано

я вчора просто розірвав рандом і довів до інфаркту ВБР - 100% перемог, два боя - дві перемоги :)

і стало рівно 12К боїв. Навіть якщо взяти, що в середньому бій триває 5 хв... рахувати страшно, скільки часу пройшло за компом за два роки гри в танки....

ПиСи. Знайшов інформацію: тривалість усіх боїв в мене складає 892 год. 34 хв. 43 сек, не враховуючи очикування, та час обирання техники, це більше місяця чистої гри !!! ЖЕСТЬ....

Опубліковано

Mykola81, а може не тра? ти буш здивований :)

Інфу можно глянути Тут тільки треба зайти з компа на якому грав в гру, або хоча б зайти на хвильку в саму гру, щоб створився відповідний файл кешу гри.

Опубліковано

Прикольно - розробники виклали першоквітневі файли для встановлення в гру. Я собі лишив відлітаючі "души" танків.

Опубліковано

гарна новина - тепер не потрібно постійно ганятися за тою медальгою :)

Изменения медали «Эксперт» (общей и отдельно по нациям):

Игроки, получившие медаль ранее (сейчас — неактивная медаль, обозначенная серым цветом), получат соответствующую активную медаль.

Ни медаль «Эксперт», ни медаль «Эксперт» по любой нации больше не будет становиться неактивной после появления в обновлениях новых танков.

У всех остальных игроков появится серый символ неактивной медали «Эксперт» (общей и по каждой нации), при наведении курсора на который будут отображаться оставшиеся танки, которые необходимо уничтожить для получения медали.

Опубліковано

гарна новина №2 -

Уничтоженные танки теперь не поглощают урон от фугасных снарядов. Теперь фугасы всегда взрываются на поверхности уничтоженных танков.

Таке явище дійсно кумарить.

Опубліковано

гарна новина № 1 !

херня война, главноє маньоври, ИС-7 вернуть історичні 60 км/год ! :0123: , Рандом, жді міня :0130: .

а ще голдові "росходники" тепер можна буде за кредити купляти, як і снаряди, поганяю на ис7... а то вже пилюкою припав :).

п.с. Звичайно після того як оновлення вийде.

Опубліковано

ой не впевнений я що на швидкості 60 км/год з мого ИС-7 злетить вся пилюка та павутиння :). А розхідникі по 20К срібла не так потрібні, як снаряди голдові. Хоча на ГК звичайно вони будуть користуватись попитом... блін згадав... а я колись попродавав усі ці розхідники, які давались по акціям... :(

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...